Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 517
  • 641
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Дами, а някой правил ли си е ушите  Rolling Eyes, всъщност моите не са големи и нямат нужда от намаляне, но пък леко стърчат /повече лявото/ и на него освен прибиране ще е нужно да му се чупи хрущяла за да се получи гънката, която го прибира към главата. Болезнана ли е такава операция, с каква анастезия се прави, колко /ориентировъчно/ струва и дали веднага след порацията /е не моментално, но ден- 2 -3/ си работоспособен - това в случай че има някакви видими отоци по лицето.

# 556
Моя близка си прави преди време - болезненост имало, но в рамките на поносимото. Но се ходи с превръзка и лента около седмица след това, до свалянето на конците. Тя го съчета с годишен отпуск. За цената не се наемам да говоря, беше преди доста време.

# 557
  • Бургас
Благодаря Сладка хапка  Hug

# 558
Еее, че сте потайни с тия носове. Бихте ли споделили подробности, че много искам да оправя моя грозник преди да се върна на работа.  Flutter

Ще ходя на консултация другата седмица при Джамбазов и ще пиша като разбера подробности.

# 559
За мен най-добри ринопластики правят двама специалисти от ВМА . ВИждала съм много носове и на Джамбазов, на Ник. Георгиев, да, добри са но фаворити са ми първите. Най-добър резултат все пак би могла да има корекция направена от УНГ специалист \преди всичко\.
Корекция с филър е  Mr. Green смешно според мен да се коментира, при положение че ГЪРБИЦАТА няма как да се премахне.
За това което стефка.к  беше питала - липофилър в устните..Да, виждала съм стои естествено стига да е направена от добър специалист. Взима са с липосукция мастна тъкан от корема, обработнва се и се инфилтрира в устните-. Част от нея се резорбира, усвоява от организма, но определено бих го направила..всъщност ще го направя, ама все не остава време Tired

# 560
За мен най-добри ринопластики правят двама специалисти от ВМА . ВИждала съм много носове и на Джамбазов, на Ник. Георгиев, да, добри са но фаворити са ми първите. Най-добър резултат все пак би могла да има корекция направена от УНГ специалист \преди всичко\.
Корекция с филър е  Mr. Green смешно според мен да се коментира, при положение че ГЪРБИЦАТА няма как да се премахне.

PeaceИменно-Джамбазов е точно такъв специалист преди всичко-за Н Георгиев коментарите са повече от плачевни Naughty-достатъчен е факта,че негови и на др."много известни"пластици носове се налага да се преправят по втори и трети път при Джамбазов.Казвам го като очевидец Laughing преминала вече такава операция и естествено подплатена с пове1е от достатъчна информация за ринопластиката/в БГ и др./

letsgo пестеливи сме откъм информация защото темата е обща-за всички корекции и защото ако се върнеш страници напред ще срещнеш ненамясто и злобни коментари и намеси в темата,които убиват всякакво желание за споделяне.Бих ти препоръчала форум в които такава информация е в изобилие,повече от полезна и не се счита за реклама на този или онзи-няма прошка в мненията за некадърните/а много рекламирани и известни/ "светила" на пластичната хирургия в БГ.Ако си решила сериозно да правиш каквато и да е манипулация-беж натам-тук темата е по-скоро почесване на езици.

А за филърите и риното  ooooh! -не е смешно-а направо безмислено-филър поначало означава пълнеж и не виждам изобщо какво общо има с корекцията на нос-освен ако не сте решили да го уголемявате и удебелявате Mr. Green

# 561
Извинявам се,но вече чакам от много дълго време - може ли някой да ми прати на лични информация за д-р Джамбазов,в коя болница оперира,някакви ориентировъчни цени.И още нещо важно - една от братовчетките ми,която е на 16 иска също да си пооправи нослето.Та въпроса ми е - от каква възраст може да се прави тази операция?

# 562
Mojito, непременно пиши!

teo_71, вярно тук понякога се вихри някакъв странен вид пуританска цензура и то не от когото трябва, но не е голямо важно. Изчетох повечето теми в тялото. Явно Джамбазов е фаворит. Много ще съм благодарна ако споделиш твоя опит и с мен на лични, когато имаш възможност. Все отлагах ринопластиката заради възстановителния период, но сега докато съм още по майчинство мога да си го позволя. Ще се ляга под ножа, няма как  Crazy.

# 563
Извинявам се,но вече чакам от много дълго време - може ли някой да ми прати на лични информация за д-р Джамбазов,в коя болница оперира,някакви ориентировъчни цени.И още нещо важно - една от братовчетките ми,която е на 16 иска също да си пооправи нослето.Та въпроса ми е - от каква възраст може да се прави тази операция?
Намерих координати на Джамбазов. Най-добре е да се консултираш с него. И все пак информацията от този форум е твърде оскъдна. Прочети повечко мнения преди да предприемеш действия.
доц. д-р Карен Джамбазов
Работи в: Медицински център "СинуМед"
тел.: 032 642 223 (от 16:30 до 18:30 часа)
GSM: 0888 562 815

# 564
Здравейте и от мен!
И аз да попитам за силиконовия бюст, 4е май ще се наложи да слагам....много е зле положението след кърменето, виси, виси, няма никой  Close
Аз и преди нямах, но поне бяха красиви, сега е ад....
Исках да попитам има ли някакъв гратисен период, който трябва да се из4ака след кърменето преди да се сложат импланти?
И още въпроси:
- кои импланти са най-добри (като марка)
- след време трябва ли да се подменят
- кои хирурзи в София препоръ4вате
- цената на имплантите и операцията отделна ли е, или ти казват обща цена
- и последно...вие защо си сложихте силикон, заради вас самите, заради мъжа си, заради околните
- по-добре ли се чувствате, не ви ли зяпат най-разли4ни досадници?

Благодаря ви Close

# 565
  • София
Аз препоръчвам Енчев ,Пловдив.  Peace

# 566
 Може ли някой да ми каже дали става само лифтинг на бюст без импланти. Колко е като цена и трайно ли е или с възрастта и гравитацията пак се връщат в изходно положение?

# 567
 PeaceПри Енчев един нос струва колкото едни цици  Grinning грубо казано около 3500 евро  Shocked а за циците незнам,незнам и колко е добър в това,но рино категорично-не там  Naughty и най-малката причина са парите  Tired

# 568
  • София
Не знам как е ринопластиката при него,но за гърди е най-добрия...поне отзивите за него за много положителни.  Peace

# 569
  • Sofia
Здравейте и от мен!
И аз да попитам за силиконовия бюст, 4е май ще се наложи да слагам....много е зле положението след кърменето, виси, виси, няма никой  Close
Аз и преди нямах, но поне бяха красиви, сега е ад....
Исках да попитам има ли някакъв гратисен период, който трябва да се из4ака след кърменето преди да се сложат импланти?
И още въпроси:
- кои импланти са най-добри (като марка)
- след време трябва ли да се подменят
- кои хирурзи в София препоръ4вате
- цената на имплантите и операцията отделна ли е, или ти казват обща цена
- и последно...вие защо си сложихте силикон, заради вас самите, заради мъжа си, заради околните
- по-добре ли се чувствате, не ви ли зяпат най-разли4ни досадници?

Благодаря ви Close

Доколкото съм запозната трябва поне 6 месеца след приключване на кърменето да изчакаш.
Най-добри импланти според мен няма. Има такива, които са подходящи за теб - профил, тип, форма, така че да се получи резултата, който желаеш. Повечето добри специалисти в БГ според мен работят с добри импланти, така че по-скоро гледай да избереш правилните характеристики на импланта.
Казват, че след 15-тина години е добре да се подменят. Но има и хора, при които не се налага подмяна доста по-дълго. Всичко е различно и зависи от конкретният човек.
Препоръчвам ти когато решиш да слагаш да отидеш поне на няколко консултации. Лично за мен добри специалисти са Тепавичарова, Ники Георгиев, Динев, във Варна също има добри лекарки. Пообиколи и виж кой какво ще ти препоръча.
Цената се формира от цена на имплантите+цена на операцията. Като ходиш на консултация ти казват и двете.
Сложих заради себе си. Беше ми писнало да ровя за най-малкия сутиен в магазина, да слагам силиконови подплънки, да се чудя с какво да запълня банския, да не мога да сложа един потник... На някой може и да му се струват незначителни подобни причини, но така се почуствах, така направих. НО препоръчвам добре да помислиш имаш ли наистина нужда, защото това е операция и риск има. Познавам доста хора, при които се наложи втора, трета, че и повече операции за корекция на незадоволителен резултат и проблеми. Затова на всеки препоръчвам - слушайте лекаря, не се изхвърляйте с много кубици, защото и опасността от проблеми се засилва.
Аз нямах никакъв бюст. Ама наистина никакъв. Сега се радвам на един нормално голям, красиво изглеждащ бюст, който стои добре на тялото ми. Не личи от километър че имам силикон, но пък се чувствам красива и секси.
Дано съм ти била полезна Hug

Общи условия

Активация на акаунт