Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 522
  • 641
  •   1
Отговори
# 495
Аз също съм си правила ринопластика, при др- Недев, Варна  Blush

# 496
Аз също съм си правила ринопластика, при др- Недев, Варна  Blush

Ще дадеш ли снимки преди и след?  bouquet

# 497
 Embarassed Embarassed Embarassed На лични Simple Smile

# 498
Може ли и на мен снимки на лични Praynig  bouquet

# 499
Момичета,днес ще ходя на консултация при д-р Стоянов.Смятам да правя доста корекции,така че ще мога да ви дам инфо за различните процедури.

# 500
Здравейте! Моля някой да сподели за увеличаване на устни чрез собствен мекотъканен коктейл по Колман (това дето ти вземат материал от самия теб и го инжектират след известна обработка в устните). Изчетох доста положителни мнения за Есте клиник и д-р Ильо Стоянов. Нека ако някой си е правил или виждал устни направени по този начин да сподели впечатления. Благодаря ви.

# 501
а някой да си е правил корекция при Енчев...май той ми е фаворит, но все пак бих чула мнения за него newsm78

# 502
 При Енчев си е правила бюста Лиляна от Биг Брадър. От америк. Плейбой много я харесали.
Киша, ти как се спря на него- по отзиви или по снимки?

# 503
Да се включа и аз. Моятя сестричка след 2-ву годишно проучване,си постави силикон във Варна при др.Зайкова. Онзи ден ходихме заедно при мамолог на профилактичен преглед и докторката беше във възторг! Каза,че ако не е видяла инпланта на ехото-въобще нямало как да се разбере! А тя доста е виждала,тъй като дори Ильо праща пациентките си там.Имаите я в предвид!!!
Успех на тез,на които им предстои.

# 504
При Енчев си е правила бюста Лиляна от Биг Брадър. От америк. Плейбой много я харесали.
Киша, ти как се спря на него- по отзиви или по снимки?

имам отзиви само на една приятелка.това, което ми харесва е, че прави операцията през ареолата и че веднага можеш да си ходиш.. newsm78

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:46 от Киша

# 505
Да ме прощават предварително някои дами от форума,но вкарването на инпланти през ареолата и с разрес под мишницата-не се практикува навсякъде не защото не го умеят,а защото не го препоръчват зарад наличието на много жлези в тези зони!!!

# 506
Да се включа и аз. Моятя сестричка след 2-ву годишно проучване,си постави силикон във Варна при др.Зайкова. Онзи ден ходихме заедно при мамолог на профилактичен преглед и докторката беше във възторг! Каза,че ако не е видяла инпланта на ехото-въобще нямало как да се разбере! А тя доста е виждала,тъй като дори Ильо праща пациентките си там.Имаите я в предвид!!!
Заякова, а не Зайккова Peace Много мила жена наистина. И как изглежда само... ако не знаех, че е възрастна бих предположила че сме връстнички. Ходила съм на консултация при нея за ринопластика. Все още събирам кураж Rolling Eyes. Много ли боли?

# 507
Не успях да изчета цялата тема. Виждам,че обсъждате предимно корекции на бюст, устни,нос. Бих искала да ми препоръчате фризьорски салон в софия зада ми направят кичури прикрепени с кератин . Бихи скала да изслушам ненията Ви и препоръките ви. Ако може и да видя снимки на направена подобна процедура на някоя от вас.

# 508
Не успях да изчета цялата тема. Виждам,че обсъждате предимно корекции на бюст, устни,нос. Бих искала да ми препоръчате фризьорски салон в софия зада ми направят кичури прикрепени с кератин . Бихи скала да изслушам ненията Ви и препоръките ви. Ако може и да видя снимки на направена подобна процедура на някоя от вас.

Има такава тема по принцип. Но за мен по-добро от Магама няма. Косата им Great Lenghts е повече от страхотна. Няма да съжаляваш ако им се довериш.

# 509
Заякова, а не Зайккова Peace Много мила жена наистина. И как изглежда само... ако не знаех, че е възрастна бих предположила че сме връстнички. Ходила съм на консултация при нея за ринопластика. Все още събирам кураж Rolling Eyes. Много ли боли?

Прощавай!!!

Общи условия

Активация на акаунт