Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 548
  • 641
  •   1
Отговори
# 90
Чакам с нетърпение инфото и снимките smile3525

# 91
Който иска снимки да си прати пощата на лични ще му пратя.

Операцията ми беше преди 3 месеца.

# 92
Който иска снимки да си прати пощата на лични ще му пратя.

Операцията ми беше преди 3 месеца.

Мирела може ли да ми пратиш на лични снимки?..Благодаря ти!

# 93
За уста с твоя тъкан не съм много в час!http://www.plasticsurgery-bg.com/

# 94
# 95
Пратих снимки на всички, които бяха писали.

# 96
А на мене що не ми пратиии  smile3534

Аз преди време бях помолила Serpentine да си снима белега под мишниците, т.к не съм виждала операция правена оттам, ама що ли така ме пренебрегна.....  Thinking

# 97
На мен прати, за което благодаря   bouquet , но не ми се отварят  Crossing Arms Дали ще може пак да понахалствам? Може и на Скайп, ако ти е по- лесно! Пък после аз ще върна услугата  Wink

# 98
  • София
Ето тук можете да видите белезите,след операция.

# 99
  • Бургас
Аз искам да ви питам за чувствителността на гърдите- запазва ли се ,намалява ли,изчезва ли напълно  newsm78

# 100
Белезите са такива само няколко седмици (като тези на снимките). След това стават тънки чертички, които постепенно избледняват  Peace

Fresh Gale, при мен загуба на чувствителност имаше едвам доловима само в началото. Сега са си като преди, с тази разлика, че понякога самите гърди са някак "хладни" (но това се усеща рядко и то само от мен.Мъжът ми не може даже да разбере какво имам предвид  Wink )

# 101
  • Бургас
Това е добре,значи,като се има в предвид ,че те са една от основните ерогенни зони  Wink

А дали зависи от това как са поставени имплантите  newsm78

Ако сподели и още някой ще е добре да добия представа,предполагам ,че при всеки е различно.

# 102
здравейте,
имам ъпрос към вас  Embarassed
така проблема е следния: имам голям бюст, който даже е и отпуснат, а не съм раждала.искам да ми го намалят и повдигнат.Искам нормален размер  Simple Smile Можете ли да ми препоръчате хирург и клиника и да ме ориентирате в цените  Rolling Eyes
ще ви бъда много благодарна.

# 103
Съжалявам, ако вече е говорено за това, но успях да прочета темата само до половина.
Искам да попитам дали се губи чувствителността на зърната след поставяне на импланти? И ако се губи за какъв период от време е?

# 104
  • София
здравейте,
имам ъпрос към вас  Embarassed
така проблема е следния: имам голям бюст, който даже е и отпуснат, а не съм раждала.искам да ми го намалят и повдигнат.Искам нормален размер  Simple Smile Можете ли да ми препоръчате хирург и клиника и да ме ориентирате в цените  Rolling Eyes
ще ви бъда много благодарна.
Ето ТУК можеш да се информираш,четейки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт