Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса

• 119 561
  • 641
  •   1
Отговори
# 300
jorinka , хайде мила очаквам да се включиш и да дадеш отговор на въпроса ми , а именно колко ти струваше операцията при д-р Тонев

# 301
Здравейте,извинявам се за закъснелия отговор-платих 5300 лв.,като цената включваше и тридневния болничен престой,след това си платих само медицинския сутиен и кремечето за белези.

# 302
Нека и аз да се запиша в списъка на питащите.Дайте някои координати и цени на док. при които сте си увеличавали бюста Praynig.Искам и аз да си го увелича. Ще съм ви много благодарна да ме светнете и мен -къде и при кого да отида. Heart Eyes

# 303
Да ви се похваля имам си  филърче и много съм доволна от резултата.Замислям се и за ботокс newsm78

# 304
  • при Arctic Monkeys
Да ви се похваля имам си  филърче и много съм доволна от резултата.Замислям се и за ботокс newsm78
кажи подробности - къде, колко време трае, цени?

# 305
  • София
Нека и аз да се запиша в списъка на питащите.Дайте някои координати и цени на док. при които сте си увеличавали бюста Praynig.Искам и аз да си го увелича. Ще съм ви много благодарна да ме светнете и мен -къде и при кого да отида. Heart Eyes
Ето тук http://forum.tialoto.bg/viewforum.php?f=44&sid=60eeda36bb4dd … 74d9908524593c7f8 има инфо и адреси на докторите PeaceИначе аз- февруари при Н.Георгиев-3200 евро-кръгли,ултра хай профил, PIP

# 306
Благодаря... Peace

# 307
NQKOI MOGE LI DA MI KAGE ADRESA NA TEPAVI4AROVA ILI TEL.

# 308
  • Sofia
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=4173

тук има координати на всички хирурзи.

# 309
От всичко прочетено до момента тука и във форума на тялото останах с впечателение,че д-р Тонев работи най-евтино,а и добре за цената?

# 310
Като цена е много добра предлаганата от него.
Вчера видях невероятни устни правени при Малинов, 1 ампула каза момичето, че е сложила.

# 311
А имате ли представа кой най-евтино слага цици Embarassed

# 312
Не смятам, че цената трябва да е водеща, при избора ти на доктор.
А и в доста случаи има усложнения и човек трябва да разполага и със средства за ре-операция, ако се наложи Peace

# 313
Като цена е много добра предлаганата от него.
Вчера видях невероятни устни правени при Малинов, 1 ампула каза момичето, че е сложила.

Леле,супер.Една ампула какво обаче?

# 314
  • София / Пловдив
Здравейте,извинявам се за закъснелия отговор-платих 5300 лв.,като цената включваше и тридневния болничен престой,след това си платих само медицинския сутиен и кремечето за белези.

jorinka, нали в "Каспела" си била? И друго да питам - къде са ти разрезите?

Общи условия

Активация на акаунт