Слънчицето малко ще се появи, ЯНУАРИ всички с радост ще дари!

• 12 229
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
   Значи аз си извадих зъба Cryи много ревах,щото сериозно болеше...ама взех 1 аналгин-казаха,че е опасно ако се получи пренасищане-нали,ако го взимаш редовно,а за инцидентен случай може.А от хомеопатията-АРНИКА МОНТАНА-30 сашета,по 5-3/4 пъти на ден.
  Искам и аз на среща...Женско парти-еееххх ,мечти...А снимки има ли вече?

# 256
Ооо, момичета как сте? Simple Smile   bouquet  bouquet

Аз пак пропуснах няколко теми... Но така или иначе при мен пак само проблеми и вече почна да ми писва страшно! Толкова наблъскана с лекарства и антибиотици никога не съм била. Но няма да се оплаквам.  Crossing Arms

За съжаление на нито една среща не успях да дойда и да се запозная с вас, но пък си запазвам правото да се присъединя на срещите и разходките след като бебоците се появят.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В неделя излизаме малко на пазар.  Grinning Избрала съм креватче и матрак - мисля на вземем на Магнифлекс (с пяна). И разни други неща, може би количка... Но разни джунджурии 100% ще понакупя. Ей така за кеффффф.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Blush Blush

За козметиката съм се спряла ма Клоран и няма да се увличам в 100 вида мазила, смятам, че са излишни и само се натоварва кожата на бебето. А пелените - вероятно "Памперс".

А можете ли да ми обясните разликата между силиконовите и каучуковите биберони? Примерно "НУК" преглагат и едните и другите, та се чудя и мая  newsm78 newsm78 newsm78

Айде лека нощ от мен. Цунки на коремите!!!  Hug Hug Hug

# 257
добро утро на всички Hugлек и усмихнат ден с по малко болешки Grinning

# 258
  • София
Добро утро момичета.Чакаме снимки от вчерашните срещи.......

# 259
Добро утро и от мен.Днес е нашата срещичка Heart Eyes,а софиянки как изкарахте вчера???

# 260
Ами да споделете ...как е минало всичко, че и нас това ни чака довечера  smile3521Абе замислих се какво ли си казват хората в заведението като видят толкова бременни на едно място  smile3532?Аз нямам с какво да снимам ама се надявам все някой да има Simple Smile
И ние снощи ходихме за гледаме за кошара, в магазин Бебчо ми се сториха най-симпатични, а и най-евтини.Матраците също бяха на сностни цени./не знам думата сностни дали се пише така Thinking/
А за козметиката съм се спряла за сега на Хипп..изглеждат ми надеждни  Money
Лек и спокоен ден мацки  bouquet

# 261
Добро утро на всички !
Хайде пускайте снимки от купона ...

# 262
  • София
добро утро Hug
ВЧЕРА МНОГО МИ СЕ ИСКАШЕ И АЗ ДА ВИ ВИДЯ НА СРЕЩАТА, АМА УВИ ДОКАТО СТИГНА ДО БОЛНИЦАТА И СЕ ВЪРНА СТАНА 19,00 ЧАСА Sad
НО ОБЕЩАВАМ КАТО СЕ РОДЯТ БЕБОЦИТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ Wink
ВЕЧЕ НИКАКВО ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА ДО РАЖДАНЕТО, ОЩЕ САМО 3 КОНСУЛТАЦИИ И КРАЙ- АБЕ СТРАХ СИ МЕ Е  Confused ДАЖЕ ВЕЧЕ ИМАМ И ЧАС ЗА ПРЕДРОДИЛНА КОНСУЛТАЦИЯ С ДОКТОРА ПРИ КОЙТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ РАЖДАМ И ТЯ Е НА 12.12 - ПРОСТО ВРЕМЕТО СИ ЛЕТИИИИИИИИ, А СТРАХА РАСТЕЕЕЕЕЕ
ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ДЕН
ПП ЧАКАМ И АЗ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА  Hug

# 263
  • София
ГЛЕДАМ, ЧЕ ГОВОРИТЕ ЗА КОЗМЕТИКА - АЗ ОЩЕ НЯМАМ ИДЕЯ ТОЧНО КАКВО ЩЕ МИ ТРЯБВА    newsm78 АМА ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО МАЗАНЕТО НА БЕБЕТО СЛЕД КЪПАНЕ МИСЛЯ ДА Е СЪС ЗЕХТИН. МНОГО ИЗЧЕТАХ ПО ТЕМАТА И МАЙ- ТОЙ Е НАЙ- ХИПОАЛЕРГЕНЕН.
А СЕГА СЕ СЕТИХ ДА ВИ ПИТАМ ЗА ПАМПАРСИТЕ - КАКВИ??  ooooh!

# 264
Добро утро и от мен!
Добре, че днес е петък, та вече мако да отдъхна...Аз уж се държах до сега, но вече много ми е трудно, та се замислям дали да се тормозя да идвам през болничниа, и дали си заслужажа, пак и шефовете ми късат нервите и не знам дали има смисъл.
Аз контракции май нямам, но пък болката ниско долу много ме тормози, тя е сякъш отвътре и при всяко напрягане ме стяга, сякаш имам мускулна треска там долу, много е странно, някой има ли такива симптоми, най-лошото е, че в и в леглото трудно се въртя, а това ми е основно задължение нощем, постоянно сънувам и се мятам.Вече съм много уморена и нервна и не знам още колко дни са до 5-ти оба4е ве4е ми се увиждат. пък и сега от както се преместихме вече сме много далеко и ставам с един час по-рано и ми се спи... Tired
За козметиката за сега смъ се спряла на Нивеа, но ще видим.
За размера на кошарката не съм мислила честно казано, ще видим.
Пожелавам ви приятен ден и приятна почивка на всички, които са си у дома, благородно ви завиждам. Hug

# 265
  • Варна
И нашата кошара е от Бебчо. Малко ме дразнят там продавачките, но кошарите им са хубави...само тази холандска сглобка е голям ужас...мъжа всеки път псува като се наложи да разглобява леглото.
Козметика, в началото ще мажа бебчо с преварен зехтин поне 3 месеца, а за къпане Мустела, изпитана качествена марка.
Памперси ами на Памперс, може и други да пробвам..незнам. Някои деца се подсичат от Памперс, защото са чувствителни към алоето. На една моя приятелка бебенцето чак до дерматолог стигнаха докато се усетят че е от Пампите.
За бибероните, аз лично ползвах силиконови защото са по-дълготрайни, каучуковите по-бързо се скапват и трябва да се сменят всеки месец май...стават едни такива големи и лепят.

Евито към Нивеа доста деца правят алергии....по-добре за начало някой медицинска козметика  bouquet
Хайде лек и усмихнат ден!

# 266
Здравейте и от нас,
вчера бяахме на консултация и всичко е наред, освен едно - бебока е още с главичката нагоре. Казаха ми, че ако до месец не е обърне, ще раждам секцио. При вас как стоят нещата?

# 267
Добро утро мами!
Искам да ви се оплача, дано да е ебез основания. Но моята бебка снощи ме разби от шутове. Толкова бяха силни, че при всяко движение ми се втвърдяваше корема. Много се изплаших да не направим някоя беля, много ни е рано още да излизаме. Много напрегнато се чувствам и тази сутрин, въпреки, че вече се е успокоила Praynig Нямах болки, но не можах да спя от напрежение... Дано да не е имало за какво да се притеснявам  Praynig
Да ви кажа и още нещо. АГ болниците явно започват да взимат мерки за прекратяване на порочните практики за плащане на акушер-гинеколози на ръка. Сега ако доктора те познава и дойде заради теб в родилна зала, когато не е на смяна, се плаща в касата на болницата. Сумата се разпределя процентно за болницата, доктора, акушерки та до портиер. Естествено на тази сума се начисляват и данъци. Доколкото разбрах за Шейново тази сума е 800 лв., а за МД около 450.

Хайде стига да не ставам отегчителна.
Имайте хубав ден всички Hug

# 268
ДОбро утро и от нас  Hug

Искам и аз новини от срещата. Този път пропуснах, ноооо следващия съм първа писта Naughty Като раказах на мъжа ми, той се ококори и вика:" Леллееее, цяла кръчма пълна с бременоиди"  Shocked Shocked Shocked а снимков доказателствен материал ще ни пуснете ли? Flutter
Морги, и аз вчера се бях зачудила за бибероните  newsm78 newsm78 ума ми не го побира каква е разликата и кое е по-натурално и полезно  Thinking

За контракциите- и аз съм в пълно неведение, но засега не съм имала такова чудо...поне не съм разбрала.. Хапчета не пия, носа ми кат се запуши си впръсквам спрейче Муконазал, който уж бил на хомеопатична основа, за главоболието съм на чай, ям, когато ми се яде и спя като мече зимен сън (веднага щом утихне около мен Blush)

За килцата- амииии 20+ Embarassed преди две седмици бяха така. Докито се облещи като видя, че за 2 седмици съм дръпнала с 5 килограма.. сега се успокоявам, че за последните две седмици не съм мръднала и с грам  Whistling как става не ме питайте Stop

А за днешната програма- вербувала съм мъжлето да обикаляме бебешки магазини, че да огледам като хората, да пипна с ръка и да се ориентирам, че само онлайн работата няма да стане.. Мъжът ми се примири, сега само да си направя и втората закуска и тръгваме  Mr. Green

# 269
sweet_kiss - Да те успокоя и мойта мома снощи ми изкриви всички вътрешности,  Naughty ноо аз се успокоявам, като си казвам, че това е Моето момиче, че расте и няма как да стане по-малка Simple SmileНе и стига мястото какво да се прави  newsm62
redoxide - Аз ще съм секцио макар, че беба си ми е с главата надолу.Поради други причини ..проблеми с кръста и гръбначния стълб.Обаче хич не съм уплашена..лекарката от Майчин Дом ме успокои.Все пак тя ме спаси в седмия да не родя, за което съм и много благодарна и признателна и за това ще и се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт