Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 776
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 165
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d4fa774ad2f2ba53f6
имаме нова оферта, естествено на мейл-а на мъжа ми  Crazy
е, добре какво ви пречи да поръчвате от акаунта на мъжете ви?
аз като получа хубава оферта на неговия акаунт и поръчвам оттам.
какъв е смисъла, иначе, да има 2-3 различни акаунта newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-pull-bicolore-zippe-cote-wyoming.a … e&pagesize=16
това е пуловера,изкуствен е,но е готин
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-active-wear.aspx?p … e&pagesize=16
това е панталона,сега чакам 2 чифт,защото много го хареса,а гледам че цвят каки е намален та май и трети ще поръчам
можеш ли да кажеш пуловерът какъв р-р е, че няма в линка.
и също някакви р-ри на панталона, който си поръчала, досега не съм му поръчвала панталони, разбрах, че р-р 50 е за талия 108см, а за талия 100 кой размер е?
по таблицата излиза р-р 50 Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 09:19 от very nice

# 166
  • София
Искам да попитам, през януарското намаление има ли и драстично намаление на спортните стоки???

# 167
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d4fa774ad2f2ba53f6
имаме нова оферта, естествено на мейл-а на мъжа ми  Crazy
е, добре какво ви пречи да поръчвате от акаунта на мъжете ви?
аз като получа хубава оферта на неговия акаунт и поръчвам оттам.
какъв е смисъла, иначе, да има 2-3 различни акаунта newsm78
е, ти пък, ми естествено че ще поръчам от там, просто наблягам, щото от моя акаунт има пратени сумати поръчки пък нищо не пращат, а от неговия само една, а го заливат с оферти

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 09:44 от mini_79

# 168
  • София
и също някакви р-ри на панталона, който си поръчала, досега не съм му поръчвала панталони, разбрах, че р-р 50 е за талия 108см, а за талия 100 кой размер е?
И аз много се чудех  за талия 100 кой размер трябва да взема, накрая поръчах според тяхната таблица. Надявам се да не са му огромни на мъжа  Grinning
 Peace

# 169
  • Beyond the Frontiers
И аз много се чудех  за талия 100 кой размер трябва да взема, накрая поръчах според тяхната таблица. Надявам се да не са му огромни на мъжа  Grinning
 Peace
на 6 страница съм дала ориентировъчни размери

# 170
  • Пловдив
Мини, предполагамс друга карта ще поръчаш от другия акаунт...
Преди време май се коментираше, че с твоята карта не става от друг акаунт.
Аз трябва да взема да иазкарам още една карта, та и аз да полвам повече далавера Simple Smile

# 171
  • София
Искам да попитам, през януарското намаление има ли и драстично намаление на спортните стоки???

А по кое време през януари го пускат намалението.....да знаем кога да заредим картите с някоя и друга по-голяма пачка  Laughing

# 172
  • София
Мини, предполагамс друга карта ще поръчаш от другия акаунт...
Преди време май се коментираше, че с твоята карта не става от друг акаунт.
Аз трябва да взема да иазкарам още една карта, та и аз да полвам повече далавера Simple Smile

Наистина ли не може да се плаща с една и съща карта от различни акаунти  newsm78....днес мислех да пробвам, но ако не става да не се мъча само  Rolling Eyes

# 173
  • Пловдив
Май Змейковица беше писала, че не са и приели поръчката...
От съображения за сигурност не дават франсетата.
Аз лично не съм пробвала.

# 174
  • Пловдив
Момичета, внимавайте като поръчвате с една карта от 2 акаунта - не ми пристигна поръчката и ми отговориха, че не може да използвам тази, карта, тъй като вече е пазарувано с нея от друг потребител

И на мен ми е любопитно откога е януарското намаление - да зареждам картите  Mr. Green

Чакам поръчка от 02.11., ама май е рано  newsm78

# 175
http://www.laredoute.fr/achat-ttba.aspx?categoryid=37801080&opeco:hp:zsa:ttba
В момента има малко намаление в Редут. Две блузи дебна от известно време, сега видях, че са намелни, едната значително. От 20 евро стана 7.

# 176
  • Sofia
Най-редовно плащам с 1 карта от 2 различни акаунта.Т.е. имаме с мъж ми 2 акаунта и ползвам 2 карти като ги въртя взависимост от това къде имам пари в момента.Никога не е имало проблем и са ми пристигали поръчките

# 177
Аз съм поръчвала така 2 пъти на другия акаунт, с една и съща карта (дебитна) и няма проблем

# 178
  • Варна
Снощи писах, писах, и на края не ми публикува поста, ядосах се и не го написах отново.
Сега ще опиша само тези неща, които получих и не са били коментирани, не ми се пише пак за всичко. Crazy
- това яке е доста хубаво, зимно, отвътре с полар, мъжът ми си го хареса. Той е висок 184, 185 му залепна като номер.
- това комплектче стои много сладко, туниката е от съвсем фино кадифе, но е с къс ръкав, няма я синята блузка отдолу, клинчето е плътно; Мони е 105 см., 102 й е добре.
- това пуловерче за мен, вече имам 3 цвята, този път си взех оранжево - много е хубаво и фино, с 3/4 ръкави.

Снимките са линкове. Peace

И подарък - ония чанти с кожените дръжки, не съм очарована, по-добре използвайте друг код; само голямата става - за багаж за 1-2 дни.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:01 от chockolina

# 179
  • In transit
Снощи си взех колетите от 26.10 и от 01.11 от митницата. Имаше доста колети от Ларедут. ПО късно ще споделя впечетления за нещата, които дойдоха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт