Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 854
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 180
  • София
http://www.laredoute.fr/achat-ttba.aspx?categoryid=37801080&opeco:hp:zsa:ttba
В момента има малко намаление в Редут. Две блузи дебна от известно време, сега видях, че са намелни, едната значително. От 20 евро стана 7.

Може ли да ги видя  Flutter

# 181
  • Варна
Мики, ти към 18.30 ли беше в митницата? Като влизах, видях едно момиче да излиза с два кашона от ЛаРедут.

# 182
  • Все на втория етаж
Аз сега отивам до пощата, дано вече е пристигнала.

Дуци, дай линк към блузките.

# 183
  • София
Аз да попитам, нали писахме някакви въпроси за 4-те лева на митницата? Дали има някакво развитие по въпроса? Дали изобщо благоволиха да ни отговорят нещо?  newsm78

# 184
  • София
Chockolina,
кажи моля те за мъжкото яке цвета какъв е в действителност....на снимката ми се вижда сивкаво, пък иначе каки не е ли зеленикав цвят  newsm78. А иначе мъжа ти освен височък, едричък ли е също /как звучи само...все едно се интересувам от мъжа ти, а не от якето Grinning/ но мисълта ми е, че искам да поръчам за баща ми пък той е малко по-нисък и за блузи му взимам XXL, та се чудя да не му е тясно....дай малко размери ако ти е възможно горе-долу да преценя.
Мерси предварително!  Heart Eyes

# 185
а дават ли по телефон информация дали е пристигнал даден колет newsm78
питам защото при нас в кооперацията с писмата е въпроса е под съмнение
а съм по цял ден на работа и ми е трудно да проверявам на място

# 186
  • Sofia
сега си пълня кошницата и забелязах,че доставката я дават 6 евро за Бг newsm78

# 187
  • Варна
sparkk, довечера ще ти дам размери. Мъжът ми е висок и нормален  Mr. Green (не е слаб, не е пълен) - 80 кг. е (не го давам, да знаеш! Heart Eyes). Блузите му са ХL. Якето е точно цвят каки, не е сиво. Peace

# 188
  • София
Снощи си взех колетите от 26.10 и от 01.11 от митницата.
Не е ли рано за поръчките от 1.11 да пристигат, че и аз имам от тогава, ама портиерите са ни едни... нямам думи и се притеснявам доколко може да се разчита на тях- да си получа известието.

# 189
  • София
в днешното TTBA част от нещата са по-съкпи отколкото без него  Rolling Eyes. говоря за намалени по-принцип артикули

# 190
  • София
http://www.laredoute.fr/achat-ttba.aspx?categoryid=37801080&opeco:hp:zsa:ttba
В момента има малко намаление в Редут. Две блузи дебна от известно време, сега видях, че са намелни, едната значително. От 20 евро стана 7.
Да така е, но в намалението има и увеличени неща  Grinning

# 191
sparkk, довечера ще ти дам размери. Мъжът ми е висок и нормален  Mr. Green (не е слаб, не е пълен) - 80 кг. е (не го давам, да знаеш! Heart Eyes). Блузите му са ХL. Якето е точно цвят каки, не е сиво. Peace

и моя е така, обаче ХЛ блузите имам чувството че са му малко големи, досега не е вземал такива, в рамената са му добре, дължина на блузата и на ръкава също, обаче в талията широки ми се видят newsm78  голяма ли е разликата между 2 номера, да поръчам ли Л следващия път newsm78

# 192
  • София
сега си пълня кошницата и забелязах,че доставката я дават 6 евро за Бг newsm78

При мен в зависимост от броя на артикулите в кошницата доставката ми е била или 5 или 6 евро  Peace

# 193
Здравейте момичета,чакам поръчка от 24.10-има ли и други такива или трябва да се притеснявам вече

# 194
  • София
Току що пуснах една малка поръчка ...добавих пончото с код 70602 - ще видим какво ще дойде..
Всички други хубави подаръци са свършили... Tired
..ама доставката си ми е 5е, не 6  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт