Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 840
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 270
Не, лилавото пуловерче трябва да е, но в черно Shocked

# 271
Днес си взех поръчката от 31.10. Пристигнала е онзи ден, вчера е минала през митница.
Този пуловер в същия цвят е много хубав. Доста мек и приятен. Деколтето му е голямо обаче и трябва задължително да се носи с блузка отдолу.

Тази жилетка е много хубава, доста дебела. Отзад е плетено, което не се вижда на картинката. И има фигури на ръкавите. Харесва ми.

И тези дънки, заедно с жилетката, но са ми големи. Размер 36 са, но са ми леко широки в ханша. Ако някой ги иска - да свирка. Взех ги за 17.50 евро, сега гледам са по-евтини. Ако не - утре отиват в Продавалника.

Другите неща вече са обсъждани.

# 272
Леле, ужас. Искам да го сменя, има ли начин. Ужаааас, ще се пукна от яд #Cussing out

# 273
  • София
Не е стегнат, но на нея крачетата са й слабички. Може да се отреже предполагам. Подметката е гумена. Сигурно може да се перат, защо да не може. Най-много да се разлепят.
Благодаря ти...ех, не е малко това да се разлепят, ама може да се пробва  Wink

# 274
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-active-wear.aspx?p … e&pagesize=16
това е панталона,сега чакам 2 чифт,защото много го хареса,а гледам че цвят каки е намален та май и трети ще поръчам
А uni beige как е като цвят?Кой повече ти харесва?
сиви поръчвам аз Laughing,бежавия незнам как е,сега гледам 4е какито е 15е и за него се чудя Laughing

А дълбок ли е много този панталон?
Пише че е 25см в сайта,довечера ако искаш мога да измеря 50 р-р
понеже имам парка цвят каки и въобще не ми харесва,та питам за бежовото.А другия цвят хубав ли е ?

# 275
  • София
видяхте ли евтините ботушки на ква цена са Shocked
а това е на супер цена http://www.laredoute.fr/vente-sac-cabas-femme-la-redoute-essenti … e&pagesize=16

аз същата си поръчах докато беше 27.90 и ми смъкна цената с код на 17.50  Laughing днес съм я получила ама нали ги пратих на село да ги получа че тук не ми се разправя по пощи и митници, ще чакам до събота да ми ги пратят  tooth Joy и тогава мога да споделя отзиви как е наживо Crazy

# 276
  • В офиса
какво имаш предвид под малко по-малки? 1 номер или повече?

1 номер.

# 277
  • In transit
тези ботуши са страхотни! И сега са още по намалени. Телешка кожа, отвътре имат подплата. Прошити са. Все едно ходиш с пантафи. Супер доволна съм от покупката си! 

http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324126978&am … e&pagesize=16

Подаръка детско яке не е лошо, не лъщи, става и за момче, но е тъничко. Като за есен/пролет е. Най-голямия размер 12/14 както го водеха е 150-162см. Сина ми е 150 см и му е екстра, леко са му дълги ръкавите.

Пухенката, която се коментираше вчера ( дългата за 20-22 евро) на мен лично н еми допадна. Явно е за ниски хора, защото ластика на талията ми идваше малко под бюста. Шушлека изобщо не е тефлон, даже е доста по фееричен от тоя на пухенката за 8 евро. Пухчето на качулката е зашито на места а през дупките стърчи грозно. Като цяло това яке е тънко, т.е не е по дебело от пухенката. Не си заслужава парите според мен. Иначе 42 ми е идеално, принципно нося 40 номер.  Peace

Другите неща ще ги изкоментирам по-късно.

# 278
  • In transit
Ето ги моите блузи. И двете са в черно, въпреки че лилавия пуловер ме изкуши, но щеше да ми е енти на брой Mr. Green:

Сестра ми поръча такива на нейната девойка, лилави. Много са нежни.

А лилавия пуловер има ли го някъде? Линка е за полото под него?  Embarassed

# 279
  • Пловдив
Мики, а ботушите отговарят ли си на номера  newsm78 и как изглежда кожата, мека ли е  Hug

А подаръкът детско яке какъв цвят е, че и аз го чакам - кой код използва ти

# 280
дайте някой код за намаление, че изпробвах доста, ама тц Sad

# 281
Не, лилавото пуловерче трябва да е, но в черно Shocked

Дуци, и аз така се заблудих отначало, ама после обърнах внимание, че все пак е в категория т-шърт и пише дълги ръкави....

# 282
Ако някой ми каже как да си оправя кашата, ще съм много благодарна Praynig

# 283
Алекс1, може ли реална снимка на дънките? А ти кой размер носиш по принцип? Аз клоня към 38, но някои неща ми стават и 36. Питам те, понеже и аз исках да поръчвам такива дънки, и то в този размер  Hug
А жилетката толкова къса ли е, като на снимката  Thinking

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 15:32 от Avgusta

# 284
Ето ги моите блузи. И двете са в черно, въпреки че лилавия пуловер ме изкуши, но щеше да ми е енти на брой Mr. Green:

Направо се влюбих във втората блузка, а и коланчето към нея е страхотно Heart Eyes

Ох, пак ще се поръчва - то се видя...

Общи условия

Активация на акаунт