Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 726
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 330
Имате ли представа този панталон 36 размер за каква височина отговаря http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-active-wear.aspx?p … e&pagesize=16
търсих из таблицата с размери не можах да разбера.

# 331
  • София
Най-редовно плащам с 1 карта от 2 различни акаунта.Т.е. имаме с мъж ми 2 акаунта и ползвам 2 карти като ги въртя взависимост от това къде имам пари в момента.Никога не е имало проблем и са ми пристигали поръчките
И ние сме така,но да поръчам от трети акаунт не ми позволи,май лимита е два

# 332
  • Варна
Моля за помощ при плащането.

Избрах кредитна карта Cartes Cadeaux Kadéos
А защо избираш тази карта? Трябва да избереш: je paie en ligne, avec ma carte bancaire, а след това от падащото меню carte bancaire

# 333
  • София
'щот' съм голяма Червена шапчица  Embarassed
а уж четох внимателно в Пътеводителя

Благодаря   bouquet
...ще пробвам след малко че нещо ми заби с един код

# 334
  • София
Някой ме беше питал за мъжкия панталон
На мен сивия цвят ми харесва,не е много тъмен въпреки че се води такъв,но на мен и каки ми харесва,така че незнам мненията ни дали ще съвпаднат.Тъй като имам много запитвания по-късно ще го снимам и дам размери(стига да се прибере скъпия и да го събуе,че не го сваля Mr. Green)

# 335
И аз като типична клюкарка, погледнах днес в списъка на митницата кой не си е взел колета.Беше ме срам да надничам, но видях, че някой от Люлин шестстотин и някой си блок не се е разписал.Да тича веднага утре Laughing

# 336
  • София
Преди малко (след борба със себе си) успях да пусна една поръчка от акаут 2 таксата доставка 6 Е
Влизам в акаунт 1 да махна някои неща и гледам цена доставка 5 Е  Shocked коригирах и пак остана толкова
 newsm78
... много са бързи паричките вече потеглиха.

# 337
  • Бургас
....
Пухенката, която се коментираше вчера ( дългата за 20-22 евро) на мен лично н еми допадна. Явно е за ниски хора, защото ластика на талията ми идваше малко под бюста. Шушлека изобщо не е тефлон, даже е доста по фееричен от тоя на пухенката за 8 евро. Пухчето на качулката е зашито на места а през дупките стърчи грозно. Като цяло това яке е тънко, т.е не е по дебело от пухенката. Не си заслужава парите според мен. Иначе 42 ми е идеално, принципно нося 40 номер.  Peace
...

Ако е кафява, може ли снимка?

И аз мога да пратя покани за Найк, ако някой иска, имената и мейлите на ЛС.

# 338
# 339
До колкото разбирам са тесен, нормален и широк, ако греша да ме поправят

# 340
  • София
Вижте,това е вече 5 лева,а снощи го поръчах на 10 http://laredoute.fr/vente-loup-en-satin.aspx?productid=324124315 … 7&single=true

# 341
  • София
Ха, днес успях да направя няколко реални снимки на еФтинките неща. Ето ги:

Акрилената блузка
Детската пухенка 1
Детската пухенка 2
Детската пухенка 3
Полата на воланите и евтините ботуши 1
Полата на воланите и евтините ботуши 2

Аз също мога да пратя покани за намалението на найк, ако някай все още има нужда да пише на лични Peace!

# 342
  • София
А забравих да кажа:

Собственоръчно измерих Найковете на брат ми. Значи:

44 номер -> дължина на стелката - 28.5 см, дължина на стъпалото на брат ми - 27 см.

# 343
хОРА КАК ДА СИ УВЕЛИЧА ШРИФТА. мАЛКИЯ ИДИОТ НАТИСНА НЕЩО И ЛУДНАХ. тЪКМО ПУСКАХ ПОРЪКА. кАЗВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ГО СПУКАМ ЕЙ СЕГА.
Редактирам се. Справих се. Е, малкия изяде шамарите набързо. Ама точно на 5-та стъпка на поръчката.....

# 344
  • Варна
Chockolina,
кажи моля те за мъжкото яке ..........искам да поръчам за баща ми пък той е малко по-нисък и за блузи му взимам XXL, та се чудя да не му е тясно....дай малко размери ако ти е възможно горе-долу да преценя.

Ето обещаните размери на ръст 185 - дължина на якето - 80 см., дължина на ръкава - 60 см., ширина под мишниците - 50 см.

Eiphnh, поуспокоих се малко, като излезе след малко мъжът ми да разожда кучето, ще меря и аз, че днес цял ден мира нямам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт