Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 813
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 435
Искам ако някой код за безплатна доставка и намаление.Ако има моля ви да ми дадете.

# 436
Бихте ли ми препоръчали мъжки спортен панталон или дънки!

# 437
ive1ina, честити придобивки  Hug Много ми хареса туниката  Heart Eyes; жалко, че вече я няма  Sad
Благодаря. И мен ме е яд, че я няма, защото исках да взема на приятелката на брат ми, ама нещо друго ще и търся  Peace

Имам митническо известие. Имам известиеееееееее ураааааааааа от 20-ти поръчката
Айдеее честитоооо   bouquet

# 438
  • До хладилника, който обичам
sunny_g, няма я полата май

Ееее този код с винарските принадлежности е страшен  Peace Поръчах 2 клина, 2 полота за Кали и 3 бодита за едно бебче и ми излязоха към 5 евро общо, е , плюс едно яке, но то не влиза в намалението и ми махна и доставката  Mr. Green
колко общо ти излезе поръчката?

35 евро  Peace
Линкове към поръчаните неща? Grinning

Тази жилетка ме поразочарова... не знам как ги правят на снимки да изглеждат красиви. Съвсем проста памучна жилетка.

# 439
  • София
Искам ако някой код за безплатна доставка и намаление.Ако има моля ви да ми дадете.
За безплатна доставка - 62094. Не знам дали има такъв, който дава и намаление, и безплатна доставка. Ако някой знае такъв код, моля да го напише.

# 440
  • София
64084 - Намаление 20 евро при покупка на ненамалени стоки (включително зелени цени) на обща стойност над 55 евро и безплатна доставка
аз го ползвах само за безплатната доставка (това са от кодовете на Финти)

Ето още:
13331 - 30% за ненамалени продукти от колекция Есен-Зима 2007
17078 - 15 евро отстъпка при2 поръчани продукти, включително вече намалени или със зелени и червени цени
17914 - 25% намаление на нова колекция дава и подарък
20192 - 25% за ненамалени продукти от колекция Есен-Зима 2007
34215 - 25% намаление на зелените цени, между 20% и 30% намаление на останалите ненамалени от новата колекция

# 441
  • София
За безплатна доставка - 62094. Не знам дали има такъв, който дава и намаление, и безплатна доставка. Ако някой знае такъв код, моля да го напише.
И аз. А при мен 62094 не дава безпл.доставка

# 442
Благодаря ви от сърце.Ще си поръчам ботушките от телешка кожа.Вчера ходих в пощата в
Славейков и имаше колети от Франция.Това е за мамите от Бургас Hug

# 443
Имам митническо известие. Имам известиеееееееее ураааааааааа от 20-ти поръчката

Има надежда и за мен значи Praynig

Някой случайно да е получил поръчка от 1-2 ноември?
Имаше в предходни страници на тази тема постинги за получени поръчки от 01.11.
Аз чакам още Close

# 444
  • In transit
....
Пухенката, която се коментираше вчера ( дългата за 20-22 евро) на мен лично н еми допадна. Явно е за ниски хора, защото ластика на талията ми идваше малко под бюста. Шушлека изобщо не е тефлон, даже е доста по фееричен от тоя на пухенката за 8 евро. Пухчето на качулката е зашито на места а през дупките стърчи грозно. Като цяло това яке е тънко, т.е не е по дебело от пухенката. Не си заслужава парите според мен. Иначе 42 ми е идеално, принципно нося 40 номер.  Peace
...

Ако е кафява, може ли снимка?

Съжалявам, не беше за мен. Цвета е тъмно кафяво.

# 445
  • София
Как давате линк към кодовете, които са ви пратили на мейлите?

# 446
  • София
Отгоре на офертата има син надпис, като го натиснеш ти се отваря нов прозорец и от него. Надявам се да ме разбра, че както обяснявам  Laughing

# 447
Аз да кажа ,че преди малко ми пристигна порьчката от 27 и получих известие за порьчката от 3-ти.

# 448
  • Бургас
....
Пухенката, която се коментираше вчера ( дългата за 20-22 евро) на мен лично н еми допадна. Явно е за ниски хора, защото ластика на талията ми идваше малко под бюста. Шушлека изобщо не е тефлон, даже е доста по фееричен от тоя на пухенката за 8 евро. Пухчето на качулката е зашито на места а през дупките стърчи грозно. Като цяло това яке е тънко, т.е не е по дебело от пухенката. Не си заслужава парите според мен. Иначе 42 ми е идеално, принципно нося 40 номер.  Peace
...

Ако е кафява, може ли снимка?

Съжалявам, не беше за мен. Цвета е тъмно кафяво.

OK

# 449
Момичета, а някоя от вас доволна ли е от пухенка, различна от намалената и тази дългата, която коментираше Mikkey?
Искам да си поръчам нещо добро, а само по картинките е ясно, че не мога да се водя...

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт