Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 679
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 705
Вчера ми пристигна поръчката от 21.10 а днес от 06.11  Shocked
Какво им стана на тези   Crazy

# 706
  • София
Почвам да се притеснявам, за последните 3 поръчки от 8.11, 13.11 и 14.11 не са ми изтеглили парите. Айде за последните 2 да е рано, ама тази от 8-ми я чакам вече да дойде, а те само са ми блокирали парите и не ги дърпат  newsm78 Иначе пише, че се обработва поръчката.

# 707
Почвам да се притеснявам, за последните 3 поръчки от 8.11, 13.11 и 14.11 не са ми изтеглили парите. Айде за последните 2 да е рано, ама тази от 8-ми я чакам вече да дойде, а те само са ми блокирали парите и не ги дърпат  newsm78 Иначе пише, че се обработва поръчката.
Абе как разбираш че са блокирани? Аз имам интернет банкиране, но....не пише нищо. Или са налични или са дръпнати.

# 708
  • София
Аз съм в ПИБ. Табличката със суми има наличност в картата, разполагаеми за плащане и блокирани. Първо ми излизат в блокирани и още ми стоят като наличност и като ги дръпнат вече изчезват и от двете.

# 709
# 710
Абе как разбираш че са блокирани? Аз имам интернет банкиране, но....не пише нищо. Или са налични или са дръпнати.

Аз плащам с виртуалната на ДСК.
Когато са само блокирани полето на получателя е празно, но сумата е приспадната от сметката ми.
Когато ги дръпнат /обикновено става след 3-4 дни/ в полето на получателя се появява името му.

# 711
Здравейте! Hug

Днес за първи път се опитах да поръчам и не успях Sad Дава ми следното съобщение "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse"
Някой имал ли е такъв проблем? Защо не ми приема картата?

Картата ми е дебитна Visa Elektron на РайфайзенБанк...в Пътеводителя пише, че може с такава newsm78 Има наличност и поръчката ми не надхвърля внесената сума Sad

Благодаря ви предварително и хубав ден!  bouquet

# 712
защо я продаваш? гадна ли е? Аз я поръчах Sad

# 713
  • София
Здравейте! Hug

Днес за първи път се опитах да поръчам и не успях Sad Дава ми следното съобщение "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse"
Някой имал ли е такъв проблем? Защо не ми приема картата?

Картата ми е дебитна Visa Elektron на РайфайзенБанк...в Пътеводителя пише, че може с такава newsm78 Има наличност и поръчката ми не надхвърля внесената сума Sad

Благодаря ви предварително и хубав ден!  bouquet
Здравей и на теб. А би ли прочела 1-ва страница, която е направена с толкова мерак. Ще ти се изясни.

# 714
  • София
Ей, може ли да ви питам нещо малко извън темата  baby_neutral?
Като получавате поръчки на стойност над 45 евро, нямате ли разправии с митници - такси, ДДС и прочие.
Питам, защото се опитвам да се докопам до Виктория Сикрет, а отвсякъде валят предупреждения, че при поръчка над тази сума, се започват едни главоблъсканици с властите.
Айде стига бе  Shocked, аз досега съм получавала няколко колета над 100 евро и не съм имала подобен проблем. Някой има ли такава случка? Че вече съм минала на кошници към 300 евро и ако ме одрежат така, ще умра.

# 715
Не е гадна,но е много голяма, точно 2 пъти мога да вляза в нея
Иначе е малко тънка, става

# 716
  • София
Като получавате поръчки на стойност над 45 евро, нямате ли разправии с митници - такси, ДДС и прочие.
Питам, защото се опитвам да се докопам до Виктория Сикрет, а отвсякъде валят предупреждения, че при поръчка над тази сума, се започват едни главоблъсканици с властите.
Айде стига бе  Shocked, аз досега съм получавала няколко колета над 100 евро и не съм имала подобен проблем. Някой има ли такава случка? Че вече съм минала на кошници към 300 евро и ако ме одрежат така, ще умра.
Че повечето нямаме под 45 Е. Досега не съм чула. Да не ни ги поискат после да ги обявим в данъчните си декларации Mr. Green.

# 717
Не е гадна,но е много голяма, точно 2 пъти мога да вляза в нея
Иначе е малко тънка, става
На теб колко ти е гръдната обиколка? Моята е 110 см. И а зтози размер си поръчах...Така като чета е 55 см. широка. Имам шанс май.

# 718
  • София
Че повечето нямаме под 45 Е. Досега не съм чула. Да не ни ги поискат после да ги обявим в данъчните си декларации Mr. Green.

Става въпрос за страни извън ЕС!! Има си тема за Виктория - ти  пита и там мисля carmell!!! Mr. Green

# 719
Вече е 90см

Общи условия

Активация на акаунт