Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 693
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 870
  • София
 Peace много са сладки, трябва да станат не са тесни при пръстите.

# 871
# 872
  • пловдив
Някакъв код за безплатна доставка + лек симпатичен подарък...  newsm78? Или ставам нахална  Embarassed?
Няма такъв код Mr. Green

# 873
  • София
Някакъв код за безплатна доставка + лек симпатичен подарък...  newsm78? Или ставам нахална  Embarassed?
Няма такъв код Mr. Green
Подозирах го, ама......   Embarassed Аз имам за подарък и безплатна доставка, но или вече не функционират или не стават за моята кошница. Ще пускам само с безплатна доставка явно  Laughing

# 874
  • София
zazu1, честито.
Може малко допълнително инфо за балерините(предполагам кафяви си поръчала, защото черния цвят сивее на снимката).
От каква материя са, велур или някаъв плат? Стават ли примерно да ги обуеш в дъжд(не в потоп разбира се Simple Smile)
Ами оказа се, че съм поръчала черни, но те не са точно черни, а нещо между черно и тъмно кафяво да речем. Като велурени са. Пише произведени в Китай  Wink Съмнява ме да стават за дъжд честно казано, пък бил той и по-слаб.

# 875
  • София
Някакъв код за безплатна доставка + лек симпатичен подарък...  newsm78? Или ставам нахална  Embarassed?
ставаш  Joy

# 876
  • Варна
Момичета...
на Active wear мъжката номерация как е?
Искам и от там нещо да поръчам 3XL...дали ще е малко...голямо?
Мерси предварително  bouquet

# 877
  • София
моля ви знаете ли колко см е стелката на мъжките маратонки Найк, 42 номер Praynig Praynig
Абе дали не с екоментираше да с епоръчва номер по-голям или за адидас беше? newsm78
и за Найк го пише същото. Мойто мъж носи 44 и от Пума и Найк вземаме 45, а от Рийбок 44

# 878
Препоръчвам това за малки художници
http://www.laredoute.fr/vente-le-tablier-enfant.aspx?productid=3 … e&pagesize=16
Днес я получих и съм много доволна
какъв размер е?

# 879
в моята поръчка... нищо интересно, всичко е коментирано.
НО... яйцеварките за микровълнова  newsm78
първо на вид ме стреснаха, не очаквах да изглеждат така. После се опитах едната да я пусна в експлоатация... и направих експлозия  Mr. Green
Уж точно по инструкциите... и спуках жълтъка... и се чу БАМ и капачката беше изхвърчала. Врътнах още веднъж - пак се случи същото, а на все отгоре яйцето остана рохко. И капачката не мръдна на цвят  newsm78

Моля някой по-готвач   chef да помогне, че...

И аз това щях да питам. Направи ми впечатление, че май капачката отскача при спирането на МВ-то основно. А някой ги беше получил и беше много доволен newsm78

Аз бях писала, че съм доволна и наистина е така.
На мен никога не ми е хвърчала капачката.
Сигурно бъркате нещо технологията: яйцето се слага без черупката, печката трябва да е на 500 Вата.
За 20-25 секунди излиза рохко яйце, за 40 - много твърдо сварено.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 10:16 от zarinka

# 880

Аз получих това , извинете но какво намаление ми предлагат ?

# 881
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-taillissime.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
дали някой има на идея тази пола как стои,искам да я поръчам на майка ми,но се чуда и за номерацията,тъй като тя по БГ номерация е 46,дали да и взема 46 или по-голям?
А за цвета? newsm78

# 882

Аз получих това , извинете но какво намаление ми предлагат ?

10 евро отстъпка на поръчката ти, ама като имаш вече намалени неща ти маха намалението и ти го дава на редовната цена Peace

# 883
Тедито, поправи се после мацката, а Шоколина пишеше някъде размер на стелката на номер 43

В миналата тема някой ме беше питал за дължината на стелките на мъжките Найкове, но не се сещам кой... Embarassed.

Както и да е, дължината на 44 номер е 25см. Peace

Аз бях  Laughing
Много благодаря   bouquet
Щях да сбъркам, мъжа ми носи 43 - 44 номер и всички стелки са му 28 см, тези 25 см много ме изненадаха  Peace

Това 25 много малко ми се струва...  Thinking Аз нося 37 номер и стелките ми са 23,5 см. Тъй като поръчаните от мен съм ги скрила в очакване на Коледа, ще издебна мъжа ми като е навън и ще ги измеря довечера. 43 съм поръчала.

Ох, не ми вярвайте!!! Не го знам какво е мерил, като се появи ще премеря собственоръчно и тогава ще ви кажа със сигурност!

това е от 12-та страница на текущата тема, а някъде по-нататък има и още размери на стелки, но не ги откривам в момента  Peace

# 884

Някой да е поръчвал тези?Сега са 28 евро с намалението.
Струват ли си?

Общи условия

Активация на акаунт