Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 236
  • 574
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...

Това ли? Май наистина е на принципа на ал. дограма и плъзгащите прозорци newsm78

# 226
  • MJF
четейки назад-като типичен рак -да кажа ,че от етажерка с гръб с ш 40 см в 140 см и дълбочина 40 см напраих комод с 5 чекмеджета с разходи 100 лв.от крепежните елементи останаха доволно количество и от другите 2 етажерки със същите размери но  тези поне са с врати в долната половина ще направя по 2 комода с чекмеджета в долната половина а вратите ще преместя на горните половини.
цялото труд и творчество бе провокироно от факта ,че породи дълбочината ако имаше 1 ред книги половината рафт оставаше празен а при 2 реда супер неудобно и най-вече липсата на врати и всичко на показ.

# 227
  • MJF
относно душ кабините.преди година обърнах този сегмент от пазара.трябваше ми кабина от три стъкла елементарно но голямо обикаляне докато разбера стъкло или друг материал ,а какво стъкло,крепежни елементи.исках конкретни размери ,с отваряща се врата, а бе изобщо пак с мой проект бях тръгнала и както винаги предлагането, вариантите tragedy.още ме тормозят 1000 лв на душ кабината но поне е както исках.почти съм сигурна за това ,че не е желателно а не, че не може с пвц, плексиглас, алуминнийй и други по нормални като цени материали.в моята има стъкло някакво по специално уж,стабилни хромирани крепежи-панти ,обтегач и силиконови безцветни уплътнители.крайния резултат е малка баня с душ кабина и никакви води и мокрения на останалата част.
за съжаление нямам цифр.фотоап.а мобилния е с пълна памет към момента.

# 228
Този параван е чудесна идея. Харесват мми и прозрачните тухлички.

# 229
  • густо майна Филибето
Душ кабината може да мине и без ваната и да стъпи направо на пода, нужен е обаче сифон в самата кабина.  В "Къща и половина"(предаване по МSAT) показаха няколко такива.
За механджийския интериор - като се нанесохме в сегашния апартамент, единственото, което имахме за кухнята бяха пейки и маса, и едно колело от каруца, останали от заведение. Префасонирахме колелото в полилей, закачен със синджир на тавана. Циганката, дето ни  продаде синджира, пита за колко голямо куче го взимаме Laughing
Малена, Лени, благодаря за разяснението за фолдера.

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 16:15 от ljuboznatelna

# 230
  • Варна
Моята баня е с параван. Правен е от фирма за алуминиева дограма. Вместо стъкла има май плексиглас newsm78, с рибки и мехурчета. Под паравана има прагче от плочките. Ще кача снимки малко по-късно.

# 231
  • густо майна Филибето
Легло в ориенталски стил - струва ми се лесно и евтино за изпълнение
Някой има ли представа дали този плот с ягодките е просто фолио или е изпълнен по специална технология?

# 232
  • MJF
каприка а има ли някакъв мухъл или други екстри свързани с твоя параван?мен в такива фирми ме убеждаваха че не е удачно да ми правят те душ кабината.

# 233
Легло в ориенталски стил - струва ми се лесно и евтино за изпълнение
Някой има ли представа дали този плот с ягодките е просто фолио или е изпълнен по специална технология?
това е стъкло,като от вътрешната му част е залепен винил,напечатан за предно осветяване/каквото всъщност има/

# 234
az sym wijdala v ofisa na ETA takiwa plotowe s razlichni plodowe i kartinki. HPL-sa, ne styklo

izvinete me za latinicata, imam now komp i nqmam kirilica
shte se pogrija po vyprosa

# 235
  • София/Осло

Ето това имах  предивд

# 236
Ние намерихме такова решение:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2804&AlbumId=107141

# 237
Деси х2-абе аз съм го виждала на каритнка всичко това и много ми хареса . Blush
Знам че съществува ,но не знам в БГ откъде да се сдобия с такова нещо..

# 238
Същата паравана съм виждала в Пловдив, струва 500лв.

# 239
... а на мен ми харесват плочките по стените Peace
Виждала съм в червен, бял и черен цвят - още се чудя дали да сложа подобни във банята newsm78

Иначе този параван много ми харесвам, ама 500лв ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт