Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 215
  • 834
  •   1
Отговори
# 270
няма минимум гости в бизнес хотела , а минимум куверти
т.е вие може да сте 10  -15 човека , като си поръчате кувертите няма проблем , със сигурност няма да преядете не са от най -дащните .

# 271
Може и мъжо да е недоразбрал ,но въпреки това не ми се струва за 12 души да платя 30 куверта за смислена идея

# 272
Може и мъжо да е недоразбрал ,но въпреки това не ми се струва за 12 души да платя 30 куверта за смислена идея
Няма значение колко са гостите-писах по-горе Wink
Платих за 30-бяхме 21,от които 7 деца.
Според мен си струва.
Но не и ако сте общо 12 човека плюс децата.

Иначе Донатело не е лошо,само дето моят дивак е нон стоп на стълбите и не влиза и за секунда в детския кът/то пък един кът ooooh!/и очите ми са на осем ококорени.
Поне имат място да бягат и никога не ни правят забележка,че обърсват цялото заведение.

# 273
По мои впечатления най-добър РД за дете 1-3 години би се получил в Гранда, за съжаление затвориха детския кът Sad

В Гес сме били на РД - не съм особено очарована, най-вече от храната, не че мен ме интересува дали изобщо ще ям, но този който плаща иска нещо насреща. Може само тогава така да се е получило, защото виждам, че други майки са доволни. Като казвам недоволна имам предвид, пиците бяха изстинали, а сандвичите правени едва ли не от вчера; тортата на рожденника беше внесена допълнително.
Дали ще бъде опушено, зависи от самите родители, ако не искат децата да дишат дим, да не пушат - заведението не пуска външни хора, така че да се съобразяват със собствените си деца не е голямо усилие!

В Елитис е пълна лудница - ако децата са малко на брой и над 3 години - просто ги пускаш да се набеснеят, докато възрастните похапват - чувала съм, че ако правиш резервация обаче излиза доста солено (Е, всичко зависи и от бройката на гостите)

Барби не ми се струва добър избор - водих веднъж детето там да поиграе и паралелно имаше РД на 1годишно дете - не става за целта.

В Бизнес хотела е доста изискано и като че ли атмосферата е тежка за празнуване точно да детски РД - по-скоро за фамилно или фирмено събиране с повече хора + деца.

Аз като цяло съм против допълнителна анимация на децата с клоуни и програма - те са достатъчно креативни да се забавляват сами. Не виждам защо майките искат непременно да са на спокойствие и в отделна зала на тихичко. РД е на детето и естествено че трябва да му обърнат внимание родителите, а не непознати какички, които даже нямат и идея как се гледат деца, защото нито имат адекватна подготовка, нито са раждали.
Според мен програмите са по-подходящи за деца над 5 год.

Когато бяхме деца и аз и брат ми сме си орагнизирали РД като карнавали - всеки идва подготвен с костюм, който може и да е от подръчни средства (преобличането ставаше в отделна стая, никой не очаква да тръгнеш маскиран по улиците), подготвяли сме викторини и т.н. Всичко сме си правили сами, не сме занимавали нашите. Защо отнемате възможността на децата си да са изобретателни и ги превръщате в пасивни наблюдатели?!

За мен най-важно за детски РД е децата да се забавляват, а не дали родителите са имали време да се наклюкарстват, да пийнат и т.н. - те имат достатъчно други поводи за това.

Пак повтарям всичко е въпрос на лично мнение и гледна точка.

# 274
Когато бяхме деца и аз и брат ми сме си орагнизирали РД като карнавали - всеки идва подготвен с костюм, който може и да е от подръчни средства (преобличането ставаше в отделна стая, никой не очаква да тръгнеш маскиран по улиците), подготвяли сме викторини и т.н. Всичко сме си правили сами, не сме занимавали нашите. Защо отнемате възможността на децата си да са изобретателни и ги превръщате в пасивни наблюдатели?!
Едва ли сте го правили от 3 годишна възраст.
По принцип си права, но до 7-8 години, децата са абсолютно хаотични, едно им е на акъла сега, след 10 секунди съвсем друго. И представи си 15 такива, а ако са и в различна възраст става супер 'интересно'
Всъщност ние правихме втори рожден ден на децата ни без анимация. Получи се доста добре, но само защото имаше 2 каки от гостите, на 11 и 13 години, които занимаваха и организираха децата. Това си е пак един вид анимация, само дето не е платена  Laughing Но не може да разчиташ, че някое от по-големите гостенчета ще е достатъчно съвестно, за да го прави.

# 275
Чудесна темичка и много полезна!

Видях в списъка в началото пицария Годзила до пазара - някой правил ли е скоро парти там? Много ми е близо и ще е удобно за повечето гости на сина ми. Споделете нещо. Опитах се да чета назад в темата, но ..... много дълго, а с близнаците не успявам да се задържа пред компа за повече от две минути  ooooh!

# 276
За пицария Донатело аз лично до преди един ден имах добро мнение.Там ни беше първият рожден ден!Но.......всяко хубаво нещо си има и край!Снощи отидохме да резервираме за този рож.ден.отново и ме порази мизерията и миризмата Sick #2gunfire
Въпреки това попитахме за условията и помолихме дани отделят детския кът-малка стаичка от около 6 квадрата.поне за 1 час ,тъй-като ще каним окло 15 дечица.А управителката каза"Ама как така -а другите посетители и деца?" #CrazyКакви други посетители,какви 5 лева? JoyВ заведението в петък вечер имаше едно семейство с 2 деца.А и дори да са повече клиентите ,не виждам как ще играят всички деца в толкова малко кътче!Приключихме с това заведение!
Днес проверих в Камелия.Дадоха ми много добри условия,Позволиха ни да си доведем аниматор и играчки.Отпуснаха ни 4 часа Лошото е (поне за нас ),че искат да преди обяд.Но поради липса на друга алтернатива мисля да е точно там.Имат страхотни хапки ,детски сандвичи с всякакви форми и са на много прилична цена-1 лв.За възрастните има също богат избор.После ще пиша впечатления.
P.S.Някой може ли да сподели за Централ мол!

# 277
Първия рожден ден на дъщеря ми празнувахме вкъщи, но бях поръчала кетъринг точно от Камелия - много съм доволна, а разнообразието е толоква голямо, че може да направиш няколко празненства без да повтаряш менюто.

А вие вътре в ресторанта ли ще правите празника или в градината? Ще споделиш ли как се е получило, че за втория РД определено ще ми трябва повече пространство и няма да е удачно пак да сме вкъщи. Благодаря предварително.

# 278
В събота празнувахме 5-я РД на Габи.
Бяхме в билярд-клуба на Хоризонт. Празненствата са по 2 часа, ние бяхме от 10:30 до 12:30ч. Не те задължват с нищо. Нито минимум куверти, нито плащаш зала, има тостове-различни видове, много вкусни, сладки, соленки, внасяш си торта. Много подходящо заведение за детски РД, много просторно, има къде се гонят и крият и никой не им прави забележки.
Анимацията беше от "Сбъднати мечти", принцеса-1час, имаше какво да се желае, но децата останаха много доволни. Мъжът ми каза, че не била принцеса, а кралица (заради възрастта й), ама Габи беше много щастлива.
Тортата беше от Никол. Много вкусна и направена точно по картинката.
Доволна съм.
По-късно, ако искате мога да пусна снимки.

# 279
  • Варна
В събота празнувахме 5-я РД на Габи.
Бяхме в билярд-клуба на Хоризонт. Празненствата са по 2 часа, ние бяхме от 10:30 до 12:30ч. Не те задължват с нищо. Нито минимум куверти, нито плащаш зала, има тостове-различни видове, много вкусни, сладки, соленки, внасяш си торта. Много подходящо заведение за детски РД, много просторно, има къде се гонят и крият и никой не им прави забележки.
Анимацията беше от "Сбъднати мечти", принцеса-1час, имаше какво да се желае, но децата останаха много доволни. Мъжът ми каза, че не била принцеса, а кралица (заради възрастта й), ама Габи беше много щастлива.
Тортата беше от Никол. Много вкусна и направена точно по картинката.
Доволна съм.
По-късно, ако искате мога да пусна снимки.

Сподели, ако е удобно, за колко деца + възрастни общо ти излезе всичко заедно с аниматорката и почерпката.  Crazy

# 280
Оффф аз съвсем се обърках и раздвоих.
Днес отидох до "Стелито"-нова сладкарничка и много ми хареса.Някой празнувал ли е там?

# 281
Оффф аз съвсем се обърках и раздвоих.
Днес отидох до "Стелито"-нова сладкарничка и много ми хареса.Някой празнувал ли е там?

Не съм празнувала,но съм ходила и не ми се нрави особено.
Верно са помислили за преграда да спират напиращите към стълбите,но ако се тръшне да излиза детето..
Моят беше нон стоп по стълбите-това му беше играта,а аз стоях дежурна и се притеснявах да не падне.
Пък и е малко помещението и се задимява бързо.

# 282
Вчера ходих да проверявам в Гес. Казаха ми,че наема на залата е 15лв и е за 2 часа. Всеки следващ час се заплаща по 10 лв. Нямам спомен в постовете за Гес да съм срещала това условие, затова ви моля да ми кажете дали е ново. Освен това, цената на аниматора била 60 лв на час, като от тях се приспадали 15-те лв.
Та, питам тези, които са празнували там рд каква точно е процедурата. Благодаря!  bouquet

# 283
Вчера ходих да проверявам в Гес. Казаха ми,че наема на залата е 15лв и е за 2 часа. Всеки следващ час се заплаща по 10 лв. Нямам спомен в постовете за Гес да съм срещала това условие, затова ви моля да ми кажете дали е ново. Освен това, цената на аниматора била 60 лв на час, като от тях се приспадали 15-те лв.
Та, питам тези, които са празнували там рд каква точно е процедурата. Благодаря!  bouquet
така беше
ние като празнувахме нямаха анимация от сладкарницата, извикахме Мимо

# 284
Минавам да се отчета за нашия РД, който в крайна сметка не се съсътоя в ГЕС. Много, много съм разочарована. Явно им се е събрала доста работа напоследък и са решили че са голяма работа.
Да разкажа на кратко: резервирахме 2 седмици преди това. На въпроса ми за условията ми се строснаха "както миналата година" - е аз да не помня цени и т.н. в крайна сметка щом отивам втори път, значи ми е харесало /с изключение на тортата, както писах/. Както и да е резервирахме. Три дена преди РД отиваме да уточним менюто и бройката. Посреща ме някаква сервитьорка очевидно отегчена от работата си и невротизирана. Е за 5мин не седна да ни каже нито цени нито нищо. Тръшна ни каталозите с тортите и снимките и си обслужваше клиентите. А тортите от снимките които те са правили нямаха много общо с тези от каталозите, та се чудя защо ги показват въобще. После като дойде да й поръчваме си щакаше с химикала да побързаме #Crazy и големия проблем стана заради тортата... казвам и че не съм доволна от тортата миналата година и искам да си внеса торта от другаде, а на тях ще им поръчам торта, която ще си платя и взема за вкъщи. Е НЕ - управителката щяла да ми вдигне панаир и щяла да ни изгони ако сме си внесяли торта  #Crazy  Shocked Shocked Но тъй като оставаха 3 дни нямах много избор - поръчах. И след това тръгнахме да търсим друго заведвение, защото с това отношение.... все едно съм виновна, че ще празнувам РД на детето си. Сещате се че почти навсякъде датата не беше свободна, освен на Барби. Много странно, защото другите дни бяха заетио с по няколко РД, но нашия беше свободен. Празнувахме там и останах приятно изненадана. Децата много се забавляваха в детския кът. Тортата беше каквато исках - с пластмасови фигурки, които после си взехме за спомен. Поръчах я от тях без да ме карат задължително, имаше възможност и да си донесем. А това заведение да си призная не ми беше много на сърце по принцип....
Мъжът ми мина да отмени резервацията в ГЕС, но не му върнаха 15-те лв които се плащат капаро, но за 15лв не бих си развалила празника на детето. Е дори не са попитали 'защо', просто са го задраскали  в тетрадката. Чак пък толкова да им е все едно дали са доволни клиентите или не... важното е оборот да става. И пропуснах да кажа цените на платата на сладки и соленки в ГЕС /около12лв/ се оказаха двойно по-скъпи от тези в Барби например /5-6лв/, а количеството не мога да кажа, че беше по-различно.
Извинете за романа, но бях много ядосана след случилото се, добре че не се наложи да останем там.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 15:23 от GerDa

Общи условия

Активация на акаунт