Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 176
  • 834
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Никой не споменава цените в Портокал, а ми е интересно.  :

# 301
Бутонче "Контакти"
на www.portokalcenter.com  Simple Smile

# 302
  • Варна

А, работи ли вече сайта, че онзи ден беше недостъпен?...

# 303
Никой не споменава цените в Портокал, а ми е интересно.  :
Цените бяха споменати в нарочната тема за клуба. Пък и има лесно-обаждаш се по телефона и питаш (или отиваш на място). Аз ходих на място, огледах, дадоха ми цени всякакви (на парти, на кетъринг и прочие), в крайна сметка там направих рд на дъщеря си, и писах не само в тази тема, че останах много доволна.
За съжаление, смятам, че Портокал е не особено подходящо за по-малки деца. А на рд на сина си ще събера дечица от възрасти между 1 и 5 г.....
Не бях чувала за Домино. А ако заемеш цялото помещение и кажеш на родителите, че не се пуши - възможно ли е?

И въпреки крайно хапливия коментар на crazy chick, продължавам да твърдя че добри места за детски рд във Варна няма (освен Портокала). Sunglasses Добрата новина за кръчмарите обаче е, че въпреки това родителите правят какво ли не, за да използват техните услуги...

# 304
  • Варна
Доня Туфиня, тогава не знам за какво изобщо е създадена тази тема, щом ме пращаш към телефона или даже и на място.  Laughing

На мен не ми е никак спешно, но не виждам нищо лошо да съм информирана.  Wink

Аз съм била гост в Домино, храната беше хубава, естетично поднесена - нищо че е за деца сервирана.  Wink Нямаше чинии, чаши и прибори за еднократна употреба. Нямам представа какви са условията на самото заведение, но наистина долу заличката я предоставят изцяло за рожденника. На мен ми хареса като цяло.

# 305
И въпреки крайно хапливия коментар на crazy chick, продължавам да твърдя че добри места за детски рд във Варна няма (освен Портокала)

Крайно хаплив е, защото се радвам на крайно тъп ден, затова  Mr. Green

В интерес на истината, аз също не намирам за идеално чудни повечето заведения във Варна, не само детските, но пък и разнопосочните безпочвени претенции ме фрустрират, мда.  Crazy

# 306
Имам визитка на Домино: тел. 605 666 - може да питаш. Щом искаш РД на твоето дете значи може и да определяш условията за гостите, особено ако им направиш покани със съответния текст, че партито е детско и пушека е нежелателен  Wink

Портокал определено не е за РД за малки деца  Simple Smile, според мен е за от 4 год. нагоре.....

# 307
да в портокала определено са се съсредоточили към по -големите деца
макар че е удобно и за мъниците , там като сме ходили на занималня моят остава много доволен играе си с тяхните играчки и е обезопасено, ако не прибират играчките ще стават чудни рд дни и за мъниците
даже има възможност родителите да не са в кафето ,а да се почерпят на маса и в самата зала
така ще са спокойни

# 308
  • Прекрасна ВАРНА
мацки ние празнувахме първия и втория рожден ден на Жужко в GES.разкошно е за детско парти  bouquet

# 309

Ценово е доста прилично - парти 2 часа за 22 деца, почерпка за около 15-на майки, украса, торта със свещи... всичко 340лв.
За родителите почерпката е като за децата - сандвичи, фурнети и ядки и безалкохолни, но все пак не стояха гладни.
Добре ще е в бъдеще ако работят с фирма за кетъринг, макар че и сандвичите им са много вкусни  Laughing

Уффф, ама много лесно така - няма, никой не каза...
Казах, верно преди 4 месеца, но дадох някакъв ориентир колко деца с колко майки за колко пари.

Иначе по спора - избора наистина не е много голям, особено според моите изисквания да не се пуши изобщо и да няма други гости, освен поканените на РД.
Много харесвах Сити Планет хотела, уютно ми е там за празници, но след последния РД, от който излязохме все едно сме били на нощен бар повече няма да стъпя! До като не забранят пушенето.

# 310
Засега само от Бизнес хотела няма оплаквания ... май  newsm78

# 311
В събота празнувахме 5-я РД на Габи.
Бяхме в билярд-клуба на Хоризонт. Празненствата са по 2 часа, ние бяхме от 10:30 до 12:30ч. Не те задължват с нищо. Нито минимум куверти, нито плащаш зала, има тостове-различни видове, много вкусни, сладки, соленки, внасяш си торта. Много подходящо заведение за детски РД, много просторно, има къде се гонят и крият и никой не им прави забележки.
Анимацията беше от "Сбъднати мечти", принцеса-1час, имаше какво да се желае, но децата останаха много доволни. Мъжът ми каза, че не била принцеса, а кралица (заради възрастта й), ама Габи беше много щастлива.
Тортата беше от Никол. Много вкусна и направена точно по картинката.
Доволна съм.
По-късно, ако искате мога да пусна снимки.
very nice ако не те затруднявам,моля те пусни някоя друга снимка от рожденния ви ден.Вие ли си носихте играчки или анимацията беше достатъчна?Ако може и  подробности за цената-общо колко ти излезе.  bouquet

# 312
В бар АТРИУМ на центъра има обновления и организират детски рождеенни дни. Затварят го само за рожденния ден Simple Smile

# 313
В бар АТРИУМ на центъра има обновления и организират детски рождеенни дни. Затварят го само за рожденния ден Simple Smile
Проверявала съм там преди година или две. Както и да го обновят си е дупка-нисък таван, схлупено, без особено пространство да мърдаш, камо ли за детска игра.....не, не ми допадна изобщо Naughty

# 314
very nice ако не те затруднявам,моля те пусни някоя друга снимка от рожденния ви ден.Вие ли си носихте играчки или анимацията беше достатъчна?Ако може и  подробности за цената-общо колко ти излезе.  bouquet

ето тук има снимки http://family.webshots.com/album/562791313HVrZBu
имахме аниматорка, не сме носили играчки
най-много ми хареса, че е просторно, децата се гонеха и играха на воля
плащали сме само консумация в заведението, цените са съвсем прилични, торта носехме

Общи условия

Активация на акаунт