Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 275
  • 834
  •   1
Отговори
# 555
  • варненка от София
Ние във Вики поръчахме само за родетелите, просто защото нашите гостенчета ще са все на по 2 годинки, че и на 1 годинка ще имаме, та за малките задължително сокове, такъв е регламента на заведението, а за родителите панирани сиренца и кашкавалчета, големи пици на парче, салати няколко плата, ще има и соленки и сладки, както и пържени картофки, пиенето всеки ще си го поръчва по свой вкус и желание и за десерт тортата, разбира се. От изброените манджи и децата ще си хапват, но като знам какво беше на два рождени дена там до сега, просто нищо няма да ядат.

# 556
Днес проверих как стоят нещата с тортите в "Гес",
крем: шоколадов, брюле, ванилия
платки: пандишпанови, шоколадови, орехови
по избор!
Във Вики това ми беше отказано миналата година, вътрешността на тортата е строго по техен избор и точка!
Гарантираха ми, че от каталога ще изглежда 1:1. Предупредиха ме, че някои са си малки и ако искам за повече парчета просто ще изглежда зле.
Като мине РД ще пусна снимка, ако съм доволна де, абе и да не съм пак ще пусна Laughing
Гес имат много добри сладки и учудващо Mr. Green килограма им не е 15 лв като на повечето заведения, а варира от 6 лв до 11.50 лв. В заденията те задължават да поръчаш килограм, килограм панделки, които са от бутер тесто и са такъв боклук 15 лв #2gunfire
За децата аз ще заложа на сандвичи, сок, сладки и торта, а за родителите сладки, хапки и бира, горе-долу това е, кетъринга не съм го проверила още. Ние ще сме навън и няма да съм органичена и задължена от към храната.

# 557
  • варненка от София
Афродита, казваш миналата година и това наистина е било миналата година, сега когато поръчвах тортата във Вики, си избрах аз кремовете и нямаше проблем.
Друг е въпросът, че като цяло не си падам по тортите на Вики, доста сиропирани ми идват и много еднообразни, но ние сме разглезени у нас с домашни торти и това е причината.

# 558
  • Варна, България
Здравейте!
Бутиковите торти в каталога на Вики са копирани от една книга с идеи и рецепти за такива торти  Laughing
Затова ги има и в каталози на други цехове.
Тортите на Гес са много вкусни. Ние сме празнували РД там и сме били на още няколко РД.
Сладките и соленките са собствено производство и затова са толкова евтини. Но са много вкусни!
Правят страхотни хапки, еклери с пълнеж и сандвичи.
Чудно е! Става идеално за по-малки деца, като се занесат играчки от вкъщи или за по-големи с аниматор.

На Анджелика ми харесва. Не сме били на РД. Момичетата от центъра много добре се справят. Подходящо е според мен за деца до 4-5 години.

# 559
Такаааа...
в в каталога на Анжелика няма торти със захарна глазура, а със сметана. Това ме спря да поръчам от там. Иначе управителя каза, че може да направят и такава, но аз не мога да поръчам нещо, което идея си нямам как ще изглежда.
Сладкарницата е много хубава, изумиха ме кърпите за подсушаване в 00, бяха малки хавлиени и се пускаха в кош до мивката Peace Детския кът също е хубав и аниматорката трепереше над детето ми, въпреки, че й казах, че той може сам и е доста самостоятелен.
Кетъринг от хапки и сандвичи поръчах от Мел Мастерс, ще ми ги докарат където си искам без да плащам Peace
Тортата от Гес, плаща се на парче и не вземат пари за украсата, какви са тия хора Crazy Flutter Laughing От тях ще взема и соленки и сладки. Хапки и сандвичи правят, ако РД е при тях, за навън не.
За тези, които празнуват в Еко Парка информирам, че работи до 19.30 вечер.

# 560
  • варненка от София
Такаааа...

Тортата от Гес, плаща се на парче и не вземат пари за украсата, какви са тия хора Crazy Flutter Laughing

Много просто, украсата си е включена в цената на парчето  Wink

Аз вече мога спокойно да ви почерпя с тортичка за рождения ден на дъщеричката дни, днес мъничето пораства с още една годинка и стана голяма, на цеееееели 2! А в събота като го отпразнуваме ще пусна снимки, както и допълнителните си впечатления от сладкарница Вики.

# 561
marulka_s, да ти е жива и здрава рожденичката!  Tada

# 562
Мина и нашето празненство:)Във Вики:) Всичко беше ок, тортата ми беше една идея по-сладка, отколкото ми се искаше, но беше с крем и плодове, както обещаха. Персоанлът си беше на ниво, обслужването и хапването-също. Доволна съм надявам се и гостите ни така да мислят. Тъпото беше, че детето вдигна висока Т, оказа се гнойна ангина, и беше малко нервен. Не успя да се зарадва на клоуна, но пък другите деца се смяха и играха доста, даже и по-малките:) Че и останали след нас да празнуват:)

# 563
оф-топик:
 някой може ли да ми каже къде са тези заведение Вики и Анжелика. благодаря ви предварително

# 564
Вики е във Възраждане, а Анжелика в Чайка.
НАзад в темата са обяснени подробно, мен не ме бива в обясненията  Crazy ще взема да те пратя в Добрич!

# 565
 Здравейте искам да попитам някои знае ли каде се намира Портокал и как стоят нещата с рожденните дни там?

# 566
Здравейте искам да попитам някои знае ли каде се намира Портокал и как стоят нещата с рожденните дни там?

Има писано напред,даже отделна тема имаше за Портокал.
Аз го посетих за пръв път преди 2-3 седмици и нещо не ми се понрави-празненството беше доста кратко,менюто доста постно,цените доста високи.
Но пък децата видимо се забавляваха.,въпреки,че времето не им стигна да се нащуреят.

Ходих днес до Вики да видя какво ново.
Работят отвън,коват някакви съоръжения,залата вътре беше затворена/новата/,казаха,че ще е готова на 15.08.

# 567
Имам вътрешна информация: хигиената в цеха на тортите Вики бил под всякаква критика!
Внимавайте Peace!
Аз от там повече няма да поръчвам!

# 568
Цитат
За тези, които празнуват в Еко Парка информирам, че работи до 19.30 вечер.

Но пък рождения ден си продължава до по-късно, ние бяхме миналата събота ,тръгнахме към 22 ч.Тъмно беше,но домакините си бяха предвидили свещи.

# 569

aз бях там преди около 2 месеца. Буквално ни изгониха след 2 часа, защото нямало възможност да продъкжим, щели да си теръгват. Не може и дума  да става за анимация, да ме извиняват. Децата бяха пръснати, не можаха изобщо да им задържат вниманието, макар че бяха от различни възрасти. Обстановката също е 5 за 4. Не бих го препоръчала и досега не знам за някой познат който да е празнувал там и да го е препоръчал.

Общи условия

Активация на акаунт