Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 151
  • 834
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Разгледах "Цветното"- наистина са 2 отделни помещения, или трябва големите да са навън, под чадърчетата. "Стелито" е затворено сега лятото- работело само по предварителна заявка за Детски РД, но и на мен ми се стори по-подходяшо за зимен РД. В "Мишел" е много хубава градинката- сенчица, но как да пазя децата да не газят тревата- то ще е постоянно тичане след тях. Имат 20лв. такса за терен и 5лв. минимум консумация за възрастните- това са им условията. А, и само сутрин от 10ч. и следобед от 16.30ч. са за Детски РД.
В крайна сметка си резервирахме в "Анджелика"- Чайка, бл.68. Ходихме с детето- пуснахме го в Детски кът- много й хареса, жената добре я забавлява. Вярно,че беше самичка, нямаше други деца, но се надявам да си изкараме добре.
Благодаря на всички за мненията и идеите- бяха ми много полезни.

# 511
  • гр.Варна
Бих желала да поканя за рожд.ден на дъщеричката ми (на 2 години) на наш терен аниматори от детски клуб "Радост и Усмивка"   http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=273421
Моля ви,споделете ми,дали сте доволни,ако сте ги ползвали? И какво е подходящо за деца на двегодишна възраст-според мен тематични парита от рода на принцеси,индианци и т.н. няма да представляват интерес ,по-скоро повечко песнички,музичка или .... предложете ми идеи  newsm78

# 512
На втория РД на дъщеря ми бяхме поканили 2 дами, които правят куклен театър, децата много се забавляваха, ще потърся довечера телефони и ще ги пусна в темата.

# 513
За две годишни наистина няма смисъл от тематични партита, освен ако самото дете си има любим герой от приказка или филмче - моята щерка например е луд фен на Червената шапчица, затова всичко правим като Червената шапчица и на обед спим, когато тя заспи, и в тревата пиша като нея Wink и ония ден в Еко-парка преди Розариума открихме една къщичка и й казах, че е на бабата на Ч. ш-ца - в този смисъл лично за нея ще е много хубаво ако на РД аниматорката е Ч. -ца или ловец (и по пушката на ловеца се е луднала). Решете индивидуално за вашето дете, кое би го забавлявало най-много.
Иначе също съм за кукления театър, дори да не са двете гореспоменти актриси, а избраните аниматорки да оживят няколко плюшени играчки (не е задължително даже да са за куклен театър), които да пеят песнички - аз редовно изнасям такива "спектакли" на детето.
Така или иначе за най-малките много музика и балони са достатъчно забавление.

В "Мишел" е много хубава градинката- сенчица, но как да пазя децата да не газят тревата- то ще е постоянно тичане след тях. Имат 20лв. такса за терен и 5лв. минимум консумация за възрастните- това са им условията. А, и само сутрин от 10ч. и следобед от 16.30ч. са за Детски РД.
В крайна сметка си резервирахме в "Анджелика"- Чайка, бл.68. Ходихме с детето- пуснахме го в Детски кът- много й хареса, жената добре я забавлява. Вярно,че беше самичка, нямаше други деца, но се надявам да си изкараме добре.
Благодаря на всички за мненията и идеите- бяха ми много полезни.

А в Мишел какво предлагат като детско меню и какво значи да им се пази тревата - децата да са само на столчетата или пързалката, а през останалото време по възможност да летят newsm78

В Анджелика какво предлагат за консумация на децата и моля за впечатления след РД  - тортата вкусна ли е била и т.н. Там имат ли ограничения за часа на провеждане и времетраене???

Благодаря предварително:bouquet: !

# 514
  • Варна
Вчера бяхме на РД в "Мишел" и беше много хубаво. Менюто беше ок, хубави сандвичи с шунка и кашкавал. Никой не каза и дума, въпреки, че децата, барабар с клоуна, Wink препускаха из тревата. Нашият РД на 28-и също ще е там! Wink

# 515
А на Мишел и на Анджелика координати някакви имате ли? Синът ми става на 2г на 30.07., и все още не съм резервирала заведение. Миналата година бяхме на Бонели, но откакто махнаха пясъчника, и остана само една ужасна пързалка, от която падат децата, защото е с много висок край, и гадни метални люлки-не става. А и менюто си е точно ресторантско...И доста "солено" ще ни излезе...

# 516
  • Варна
Снек Бар "Мишел" тел.306-510

# 517
Благодаря, Yee, но няма да е МИШЕЛ със сигурност!!! Ходих днес на обиколка, да търся местенце за РД, и като цяло останах разочарована. В Мишел ме посрещнаха с изричната забрана за клоуни от Парти-Джак(а Живко ни е приятел, и естествено е от неговата фирма да си ангажираме анимация, а и по принцип им харесвам партитата), защото тичали из тревата, "паткали" конфети, и правели боклук. Можело да ги извикаме, ако си почистят спуканите балони и конфетите след това  Shocked  Освен това се заплаща 20 лв такса терен  newsm78  , менюто е  Sick -тост с вариации на тъпи напитки, от 5 до 8.50 лв на дете, има минимална консумация и за възрастните-5 лв. Ако се гази тревата-щетите се заплащат  Shocked  Има ограничение за броя деца-максимум 10. Просто накрая попитах дали няма да ме накарат да измия чиниите и чашите, дето гостите са ги изцапали...

В Максим пък ме посрещна една руса девойка, сервитьорка, говореше ми в движение, щото "детските ги организирали до 5 часа, к'во пра'я там в 18:30, управителката я няма, и няма да й раздавам телефона на който му падне да пита к'вото му кефне..."   Shocked  От малко по-учтивия барман разбрах, че има минимална консумация на човек 8 лв, които предварително се заплащат(и за деца, и за възрастни), като много било важно колкото човека кажем, че каним, точно толкова да дойдат, щото иначе ставали скандали  newsm78  -с кого, защо-не разбрах.

Анжелика ми се стори приятно местенце, поносими цени, само дето е на закрито, но пък в тия жеги сякаш ще е по-добре за всички на по-хладно. И май натам се ориентирам. Не знам как стои въпроса с кетъринга там-казаха ми, че ползвали външна фирма, но нито меню, нито цени ми предложиха. Иска ми се поне някакви хапки, соленки и сладки да има за големите, че на по едно кафе и сок как да ги държа 2-3 часа  newsm78 Моля ако има някой инфо, да сподели  Hug

Ходих и до сладкарница ВИКИ-но ми идва далеч, и то в тия задръствания, гостите сигурно ще успеят да дойдат, когато децата трябва да си лягат...Но пък там правят ремонт отвън, явно готвят външна градина или нещо такова...

# 518
Изчетох цялата тема.Предстои ни скоро рожден ден.Някой ще сподели ли цени за "Гес'-Разбрах, че си имат техни аниматори,а тортата задължително ли е да е от тях? Какво включва менюто?

# 519
desiteam в анжелика имат много добра централна климатизация , понякога дори става студено в детския център, имат хапки , торти ,еклери , много хубави сандвичи
от тортите аз има харесвам ''анжелика'' другите нещо не са ми  по вкуса седят ми сякаш не са пресни но  това е въпрос на вкус.определно там децата най -малко ангажират и родителите могат да пийнат на спокойствие

ВЕСЕ в гес задължително искат тяхна да е тортата но са много вкусни  и аз не протестирам на всички с които съм била им е харесвала
менюто е каквото си избереш на плата имат доста избор , и е много вкусно - сухи мезета , сандвичи , ядки, дребни сладки всякакви и соленки на килограм като цени не сме поръчвали детски менюта , а за платата по спомен излизаха между 10 и 14 лв тортата зависи от парчетата 30-40лв , наем на зала15 май за 2 часа и после по още се доплаща за допълнителни часове
каквото остане от храната държат да ти го опаковат за вкъщи

# 520
yasmina Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet.Искаше ми се аз да направя тортата но........ Confused

# 521
  • варненка от София
Искам да отбележа и аз още едно местенце за празнуване на РД - на новата площадка в Младост. Откриха сладкарницата и вече правят рождени дни. Питах за условията, но за сега не са много ориентирани, тортата на този етап си я внасят празнуващите, иначе не разбрах точно менюто за децата, но е сандвич, сок или вода. Плаща се 6 лв за детенце, родителите на свободна консумация. И хубавото е самата площадка, батутите, пързалките и така. Единственото, което ме притеснява са летните жеги, но все пак е още една алтернатива.

# 522
yasmina Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet.Искаше ми се аз да направя тортата но........ Confused
разбирам аз ако бях щях да ги питам дали може да си взема и от тях  празнична торта , но да духне свещичката на тази която аз съм направила

# 523
Днес ходих и питах-категорично забраняват внасянето на каквато и да е храна отвън Sick.Сега се чудя за Доминото дали там може да се внася торта и какви са цените.Някой ако знае моля да ми каже Praynig

# 524
Във Вики реших в крайна сметка да е празненството. Малко ни е далече, но пък ще е от 18часа. Ужасно съм разочарована от Анжелика. Предлагат торти от Вики, на почти двойни цени(избрахме си "Детска площадка", там за 50 лева, а във Вики е 33лева). Не знам как да си представям добрата климатизация и вентилация-вчера като ходих уж да правя резервация, ужасно смърдеше на цигари, в детската част също. Предложиха ми соленки-панделки за 15 лв на кг, мини еклери, 1 вид петифури, и сандвичи на тост-преса(които ако не се консумират веднага, стават на подметки). И ядки за 6лв/50 грама. Цените са ужасно високи за такова квартално заведение, заобиколено от блокове и мрачно. Не могат да направят масата до детския кът, което означава, че децата ще притичват постоянно през вратата, която трябва да е отворена. Т.е. ще си дишат цигарите през цялото време. Което мен никак не ме устройва. Няма отстъпка за престоя на децата в детския кът, дори и за повече души-ние ще сме 35 души, 15 деца-2лв си е на час. Няма да коментирам отношението на персонала-не разбирам как се приема резервация "на крак", без тефтер, условия като това да няма пепелници по масите, където ще бъдат гостите, така и не се записаха. Аниматорките иначе са 3 учителки, едната е бившата ми хазайка:) Много добре, специално тя-Севда се казва, се грижат за децата, аз от нея по принцип съм много доволна, но пък си пушат навсякъде. За много хора това не е  проблем, но аз лично не понасям цигари, повдига ми се от миризмата, а пък да водя детето си по такива места е абсурдно за мен.

А точно преди РД на сина ми ще отворят и 2те нови зали на Вики с още детски пързалки, и терасата-засега изглежда чудесно:) Много е чисто, много е любезен персонала, момичето, което ми прие резеревцията, работеше преди в билярд-клуба на Хоризонт, много симпатично и усмихнато девойче:) Цените са повече от приемливи-големите пици са от 4 до 6 лева, уискито загледах-около 4 лева е малкото.  Ще пиша като мине РД, и снимки ще покажа:)

Общи условия

Активация на акаунт