Сървайвър - 4 част

• 17 561
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Към Pipinka и jerry - да си направим фенклубче!

# 61
Сашо,жена му ли го изненада? Peace
Дренски,ама баща му го усети,че нещо психически отклонява.
Още снощи го усетих и аз като почна да погребва,
табелките на Жоро и Станка. #Crazy
Поредните жертви за него,то да си нахъсан за победа,
ама по-полека карай не така.
Утре ще бъде доста интересна серията! Wink

# 62
  • София
Е, тоя Бъч много ме изкефи, как се мина само.Все чакаше нещо по така, та накрая си остана гладен.Той не е ли гледал Сървайвър, не знае ли,че търга свършва изведнъж, без предупреждение?Кой преварил - преварил.Колко самодоволно чакаше да предложат нещо с месо.

# 63
кога е крил дренски храна? май не е крил. аз гласувах за него. за 250 хилки и аз няма да казвам какво става на острова на мъртвеца  Mr. Green

Докато Станка беше при него е била болна. И той е скрил храна от нея. Което си е...нечовешко отношение, според мен.
Ок, ясно е, че са му малко запасите, че ще я победи в изпитанието,  обаче нали си лови рапани има мрежа за риба и т.н.
Баща му правилно го усети, че вече сдава багажа. Пък и като почне да декламира, че ако трябва ще умре, но ще бъде победител... Tired
В журито до момента са Жоро Руския и Станка. И двамата имат негативно отношение към Дренски. Дори да стигне до финал, няма как да събере гласове, за да бъде победител. От тази гледна точка е безмислено да лъже всички, които идват на О-ва на Мъртвеца, че не знае за какво става дума и т.н. Така ги настройва срещу себе си. Тези, които са му симпатизирали няма да бъдат в журито.

# 64
Разкажете какво стана снощи, че не успях да гледам ....

# 65
  • ВАРНА
Е, тоя Бъч много ме изкефи, как се мина само.Все чакаше нещо по така, та накрая си остана гладен.Той не е ли гледал Сървайвър, не знае ли,че търга свършва изведнъж, без предупреждение?Кой преварил - преварил.Колко самодоволно чакаше да предложат нещо с месо.

ъхъ  hahaha ами глупаво и алчно е момченцето! кво да го прайш!

# 66
Разкажете какво стана снощи, че не успях да гледам ....
Дренски спечели пет минутен разговор със семейството си.
И като почна "аз съм на самотен остров като Робин Зон,без храна и т.н.".
Как бил най силният и го отлъчили от племито и му е даден втори шанс и как щял да победи и така.После едни сълзи е дно чудо и тогава баща му каза "ще издържиш ли психически",
той "да бе нищо ми няма"
Племето Дрейк имаха игра, стрелба и после разиграваха на търг храна,която беше българска.Всички похапнаха без Бъч и Миро но той си спечели ем пе тройка за спомен от острова.Накрая на острова на Мъртвеца Сашо се чудеше кво ще става и накрая разбра,че има втори шанс. И за негова изненада се появи съпругата му! newsm78
Това се сещам.

# 67
Изпуснах малко от снощи - в този търг откъде им бяха дали пари или бяха лични средства??
Учуди ме, че някои въобще не наддаваха все едно тия пари от себе си ги дават...
 Tired
Какъв е бил случая?

# 68
  • София
Парите ги спечелиха на стрелбата, като първоначално им дадоха аванс от 200 долара.
Най много точки простреля Светла, после стрийпа и .... не ги запомних.
Станиславчо нищо не уцели и си остана с 200 долара, но си похапна добре
кебапчета и кюфтета с лютеничка, а не се правеше на алчен като Бъча  Mr. Green

Бъч само гледаше  #Crazy и си стискаше паричките  Mr. Green

# 69
  • ВАРНА

Бъч само гледаше  #Crazy и си стискаше паричките  Mr. Green

той какво си помисли, че ще останат за него ли Joy

# 70
  • София
Ахъ, може да си мисли, че ще си ги откара със
самолета за България  hahaha

# 71
# 72
  • Там където е семейството ми
Снощи направо ми се доповръща от този Дренски.
"Ма мамо,ма тате,аз съм най силинят и ги застрашавам и затова ме отлъчиха"

Най силният глупости на търкалета.
Пък и така нагло и мазно лъжеше Сашо,че направо да ти се отще.Тои май хич не мисли,че даже и да ситгне до финала с тия лъжи дето ги мъдри всеки път,нищо няма да спечели.Никои няма да гласува за него.

# 73
Към Pipinka и jerry - да си направим фенклубче!

PraynigА и аз и аз моля във фенклуба newsm44 newsm44 newsm44

# 74
  • Berlin
аз ще се поентя сигурно - ама тия не са ли гледали друг път съвайвър, беее ! в предния сезон имаше търг ! то беше ясно, че няма да има много за купуване. нека му на бъч  Mr. Green  стрипа обаче се ояде с таз пица и спагетите  Crazy на станислав просто му оставиха кюфтетата да си ги вземе. но хляба и тестото мисля, че бяха по-добре, защото дават енергия, все пак въглехидрат са.
дренски премълчаваше досега, ама снощи поизлъга малко.. не знам какво да си мисля вече Simple Smile става ми по-интересно. сашо обаче как награби жена сиии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт