Сървайвър - 4 част

• 18 073
  • 437
  •   2
Отговори
# 315
След снощното изгонване на Джина, ще се окаже,
че всички писаници за това кой е на финала са блъф.

Освен ако не измислят някаква танцова игра пак, та да
подарят възможността на Джина да се върне пак в играта.

Но пък от тук нататък каква е вероятността Джина да
побеждава всеки, който стъпи на острова на мъртвеца, а  Wink
Вчера и аз затова си мислих кат я изгониха. Даже в първия момент като и казаха името и аз  Shocked та бая се позачудих след като навсякде пишеше, че тя ще спечели  newsm78

# 316
  • София
А Светла що си мисли, че ако остане на финал
с Бъч и стрийпа Барбадосци ще предпочетат нея  Wink
Колкото Бъч и стрийпа, толкова и нея я полюбват
от Барбадос, тъй че дали ще е с Джина и Лъчо на
финал или със стрийпа и Бъч, все таз - хора от Тортуга.

С нещо играчите от Тортуга да показа човещина,
елементарно човешко уважение към Барбадосци,
с нищо. То верно е игра, ама играта е 1-2 часа
през деня, в което даваш всичко за играта.
Да ама през другото време кво става. Злоба и интриги.

# 317
Олеее тоя Бьч е уникално прост,лиспват му не пьрвите 7 ,ами всичките годинки. Жена му сигурно умира от срам с такьв мьж.

# 318
  • на село
Как можаха точно тези аборигени да ги натъпчат в тоя хубав ресторант  Rolling Eyes Дано не са разбрали че са българи  Embarassed!

# 319
отвратителни са и двамата
ужасно прост народ

# 320
Бай Ганьо пътува нейде по света  hahaha
Пусни двама тъпака, дет има ядене и пиене и им гледай сеира  Joy
Тоя Бъч да беше учил език навремето, та ся щеше да му е от полза, нямаше само да псува хората, ами щяха да се разберат криво-ляво. От ден на ден ми става все по-противен.

# 321
  • София
Тоя Бъч да беше учил език навремето, та ся щеше да му е от полза, нямаше само да псува хората, ами щяха да се разберат криво-ляво. От ден на ден ми става все по-противен.
Shocked Ле, лее мале.
Изпуснах епизода, но довечера ще го гледам по FOX.

# 322
Какво ще стане според вас оттук нататък? Колко още човека от Дрейк ще изгонят - един или двама? В момента са петима. М.г. на финал останаха 4-ма. Сега обаче един трябва да се върне от Острова на мъртвеца. Той 5-и ли ще е на финал? Или пък ще изгонят още двама от Дрейк?

Много ще се изкефя тъпакът Финдо да спечели и следващия тотем за неприкосновеност. Заради онези двама г..а!

# 323
  • София

Много ще се изкефя тъпакът Финдо да спечели и следващия тотем за неприкосновеност. Заради онези двама г..а!

И аз Peace а още повече ако изгонят Бъч  Sick селтака

А може и нещо друго да стане- нещо превъртяха от глад Crazy милите Rolling Eyes те пък ги умориха тия хора Rolling Eyes като нямат право нищо да ловят и берат, поне да им даваха основното newsm78

# 324
И двамата са уникални простаци, със силно развито чувство за малоценност..., което обяснява поведението им. Обикновено обстановката предразполага/задължава/ към съотвения тип поведение, но уви в този епизод определено успяха да опровергаят тази максима Shocked

# 325
  • София
Точно  Бай Ганьо  Close

Четох едно интервю на водещия в което казва ,че ги държали 12 дена без никаква храна , пиели само вода. Малкото неща които намирали да ядът ги повръщали. Накрая лекарите казали  ,че  това е  предела. Та на 12 ден почнали постепенно да ги захранват... Shocked

Ей , ще умрът ама  заради пустите пари .... ooooh!

# 326
  • Разпиляна във въображението
Жоро ми е страшно мазен. Бъч голямо подмазване му прави. Не си спомням Жоро да е печелил награда и да я споделя. Всичко хубаво държи на Бъч - и полета със самолет и сега тази вечеря. Бъч трябваше да покани Светла - все пак е единствената жена и трябваше да направи този жест. Искам Финдо пак да спечели тотема за неприкосновеност и да им го хакне отново.

# 327
  • ВАРНА

smile3501
 smile3521

от самото начало на играта ми един такъв протиииивничък Sick Sick

# 328
И аз съм за Финдо да спечели тотема,за да изгонят някой от тези тъпаци,че така излагат България.Просто са адски противни.

# 329
  • София
И двамата са уникални простаци, със силно развито чувство за малоценност..., което обяснява поведението им. Обикновено обстановката предразполага/задължава/ към съотвения тип поведение, но уви в този епизод определено успяха да опровергаят тази максима Shocked
Съгласна, потънах от срам заради тези двамата.Двама простаци излагат цяла държава.А защо ми се стори,че колата я караше Алфредо?

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 11:00 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт