Гълтате ли...?

• 9 039
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Не, не ми е нужно. Толкова бързо заспивам , че дори един  филм до половината не успявам да изгледам.

# 31
Добре,че ме убедиха за фолиевата киселина... от години не съм слагала хапче в устата си...
Преди години спрях да пия и алкохол, защото вече не ми понася... пия една -две чаши сладко газирано вино един - два пъти месечно Rolling Eyes
Страдах от зверско безсъние, поради стрес и множество нерешени проблеми... спях по 2-3 до 6 часа на денонощие... Сега когато съм бременна спя по цял ден... в колата, в офиса в къщи... Вкъщи не е чисто и подредено, имам вече две катастрофи, за щастие не по моя вина и скоро ще ме уволнят- постоянно съм във фаул...
За капак не мога да пия кафе, гади ми се от него...

Идея нямам как да се разсъня, но си спомням ,че безсънието не ми пречеше... лежах спокойно в леглото и явно някак си успявах да си почина, защото това положение продължи повече от две години... Напротив - работех от 7 до 7 , имах време за срещи с приятели, пазаруване... до късно лъсках из къщи и готвех по 3-4 ястия... Сега нямам време за нищо...

Иска ми се да глътна нещо против сън, ама да е подходящо за бременни Crazy

# 32
  • София
"Скъпи, като се прибереш, ако видиш, че гледам телевизия, моля те не ме буди!"  Laughing

Достатъчно се уморявам през деня, вечер заспивам преди главата ми да е докоснала възглавницата. Иначе - ТВ, книжки. Напротив, алкохолът ми раздразва нервната система и ми пречи да заспя. Хапчета не съм и никога не бих пила.

# 33
  • София
На мен обикновено ми е проблем как да не заспя, гледайки даден филм например, така че... нищо не гълтам с  такава цел Mr. Green

# 34
Не пия нито приспивателни, нито алкохол за заспиване - всичко, освен бирата, ме разбужда  Twisted Evil

# 35
Хм, втора страница, а още за алкохол и хапчета говорите Crossing Arms
Бу казва, че сряда е малкият петък, все пак Whistling

# 36
           И да гълтам и да не гълтам алкохол към 11.30 заспивам пред телевизора. Сутрин ставам към 6.00ч. и още ми се спи.

# 37
  • София
заспивам си без нищо

# 38
Аз пък си гълтам по една две чаши бяло вино, отпуска ме

# 39
Всичко де се гълта, гълтам!

Общи условия

Активация на акаунт