Къде в Бургас (6) ...

• 42 794
  • 671
  •   1
Отговори
# 15
...
Амелия, ти твоя батко включи ли го в мероприятието или той се брои голям вече?

Ами да, макар и да е наясно вече кой е Дядо Коледа и той се вживява, идваше с мен да организираме събитието, получи и подарък...
Радва се заради сестра си, че и беше за първи път. Занесе я при Дядо Коледа. Пък и емоциите не липсваха

# 16
Ето снимки от миналата година за тези, които не бяха там. Ще добиете представа какво беше Simple Smile

# 17

Амелия, ти твоя батко включи ли го в мероприятието или той се брои голям вече?

Задъжително трябва да го доведе, искам да го запозная с дъщеря ми Wink...

а татко й знае ли какво й мислиш  Mr. Green

... да симките са много хубави, а и който се притеснява може да забележи по снимките най-малката участничка в партито - едва на 75-80 дни  Laughing

# 18
          И на мен ми допада идеята за коледно тържество  Grinning Зависи от датата, но ако всичко е наред и сме здрави, бройте и нас, ако може  Party

# 19
Момичета, намерих отговора за ваксината против заушка. Ако някой се интересува- слагат я безплатно на 5я етаж на ХЕИ.

Задъжително трябва да го доведе, искам да го запозная с дъщеря ми Wink...
а татко й знае ли какво й мислиш  Mr. Green

Laughing Е, да не е лошо пък, а татко й нека си седи в блажено неведение както досега Laughing

Миленика, не мога да ти помогна.

# 20
 О, ние задължително ще дойдем.Малкият миналата година много плака от Дядо Коледа, да видим тази как ще е. Laughing
 Ками, а къде мислиш да го направим?И за да не стане с местата както по другите срещи, предлагам да е с куверт, нали и без това имаше проблем по този въпрос миналата година.Хем по-лесно ще си намерим заведение, хем и няма да има притеснения кой щял да дойде и кой не.
 аХ`Не!, в тази тема отдавна вече не се пишеше само по въпроси свързани с красотата на мамата, те и затова я преместиха.Доколкото си спомням детски ясли се коментираха преди да я слеят с отчетната.Ама няма начин, все пак сме във форум с много бебета.Щем не щем все стигаме до тях в даден момент.На мен ми е интересно /без да се обиждаш естествено/ ти как попадна тук, нали си още ученичка? Simple Smile

# 21
Ji Гугъл ме прати.
Ето сега срещата защо не се обсъжда в другата тема за Бургас където са наистина са предимно мами,а тук   Crossing Arms   знам поне няколко потребителки с мен,които ползваме темичката,но не ни засяга тържеството ,че дори анкета да има .  Ето Миленика още си чака да и се отговори на въпрос,темата се оспами главно с тържеството и преброяването за него.
Добре де,знам че сме в бг мамма. Просто споделих впечатления.
  bouquet

# 22
аХ`Не, ако някой можеше да отговори на Миленика, щеше да го направи въпреки коментарите за празника. Не мисля, че те ви пречат с останалите потребителки да си пишете каквото желаете в темата. Тя в крайна сметка е такава, каквато ние си я направим.

# 23
 Да, права си донякъде.Но пък от друга страна заглавието на темата може и да бъде продължено като "Къде в Бургас може да се направи Коледно детско тържество?" Laughing, така че...
 На Миленика не са и отговорили сигурно защото никой не знае.Не виждам какво може да попречи на някой да пита и отговаря по конкретни въпроси, дори и в този вид на темата.
 Ето Ваня ме е изпреварила. Grinning

# 24
Добре де,не искам да се спори сега, само казах какво виждам  Confused

Хайдееееее,аз отивам на училищееееееее   Party  Party  Party  Party

# 25
  • Бургас
Аз да продължа тогава с въпросите, пък все някой може да има отговор Wink

Курс по йога, някъде в центъра, освен "Аякс"?

# 26

Еййй, вчера видях, някакви плакати на "Дюн" за курсове по танци, май и йога пишеше. Ще се помъча да се сетя Peace

# 27
  • Бургас

Еййй, вчера видях, някакви плакати на "Дюн" за курсове по танци, май и йога пишеше. Ще се помъча да се сетя Peace

С/у кино "Тракия" но е само за бременни мисля. Thinking

# 28
Има един център казва се "универсум  оазис", не знам дали съществува още. Намира се на "Левски", точно зад магазин "Метрикс"(той е на Александровска, свободностояща сградка). Там имаше пилатес, йога, каланетика, масажи...и още неща, които не помня Peace

# 29
С/у кино "Тракия" но е само за бременни мисля. Thinking

Ми това е Дюн! Йога едно време имаше и в Стимул /зад военна болница/ но сега незнам!

Значи тук обсъждате Коледното тържество? А аз се чудя защо никой не споменава в другата тема за него, след като загатнах и после като Камито ми отговори и край!
Миналата година на мен лично много ми хареса и ако успеем/те да се организира по същия начин ще е супер! Даже може да се избере същото заведение и същия дядо Коледа, или имате други предложения?

Общи условия

Активация на акаунт