Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 558
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • на правилното място, в точното време
Пиша,за да ми стане и на мен самата ясно,че малко вече се обърках.
Утре-петък отивам да проверя какви цени са на големия пазар. Докладвам! До вечерта решавате какво да правя, да купувам от тук или не. За паричките с Люси ще се уточним на лични.Аз ще добавя 400-500 лв, но нямам всички. В събота отивам сутринта,купувам ги и ги пращам по куриер. Щеше ми се да ги пратя по автобус примерно,за да излезне по-евтино, но не зная кога има автобуси, а и нямам времето ,за да проверя. Просто до 3-4 часа следобяд трябва да съм свършила,защото чакам един тир с дарение и трябва да съм на линия,за да се разтоварва. Ако не се организираме за тази седмица, ще опитам другата - но през седмицата имаме базар и други тържества и съвсем не съм сигурна с колко време ще разполагам.
Поля ви,пишете ми в час ли съм  newsm78

# 151
  • По света и У нас
Ianina - пратих ти координатите си на ЛС  Peace

RAVIA - правилно си разбрала   Wink ... сега остава само да действаш  Hug
Утре се надявам да имаме окончателен резултат, дали обувките да ги вземеш сега или към края на следващата седмица  Peace .... аз междувременно не пречи да събера малко парички  Wink, ако се налага бързо да действаме  Hug ... Вместо по куриер, ако ги пратиш по пощата няма ли да излезе по-евтино  newsm78 .... а аз ще ти пратя допълнително парички за пращането  Peace

# 152
 Люси, разбира се,че ще излезне по-евтино по пощата, но по всяка вероятност обувките са в едни големи кашони, а пощите имат едни изисквания  #Cussing out кашоните трябва да са увити в амбалажна хартия. Пак ще проверя какви варианти има ,освен куриера.Автобус устройва ли ви? Взимат по 3-5 лева на кашон.Определено по-евтино от куриера и пощата.
След малко стартирам операция "обувки" и после ще докладвам  Laughing

# 153
Докладвам: има обувки и по 15-18 лева. Трябва да обикалям по масите, за да събирам обувките,които са им извън кашоните. Не всички обувки могат да се вземат на тези цени- няма от всички номера и трябва да се довземат и от по-скъпите-20 лв. Опитах се да проверя какви автобуси има за Бургас, обаче ми се откачи тръбата на гърнето и съм оставила колата мъж ми да се разправя с нея. Няма да ги пращам по куриер, защото ще излезне безсмислено скъпо. Все ще ги метна на някой автобус, стига да има при вас кой да ги вземе. Чакам ви сега, вие сте на ход! Peace

# 154
Браво RAVIA.  bouquet Много си експедитивна. За вземането все ще се намери мама която да ги приеме. Сега остава да се разберем колко обувки да се купят.

# 155
  • Бургас
попи има дадени номера и бройки, напред в темата  Peace

RAVIA, благодаря за добре свършената работа   bouquet Аз ще ги взема, само кажи когато ги изпратиш  Peace

Само Люси трябва да се включи, да каже за парите  Thinking

# 156
  • По света и У нас
Мами, до колкото разбрах сте навити да вземем от Димитровград .... значи трябва да действаме бързо  Peace .... а след това ще оправим паричките със Шабан  Peace

RAVIA - много си бърза  Wink както винаги  Grinning .... аз ще видя, днес колко парички ще успея допълнително да събера ... и като отивам да пращам, ще ти звънна да знаеш  Peace .... ще се постарая да ги докарам докъм 400 лв.  Peace Останалите 400-500 лв. ако успееш да ги додадеш, като получим паричките от Шабан след понеделник-вторник .... ще ти ги преведем веднага  Peace
Предполагам, че тук на място може да уредим плащането на автобуса, като получим нещата нали така  newsm78 RAVIA ти само уговири паричките  Peace

GJK - супер, че ще можеш да ги вземеш  Hug

# 157
Аз съм приготвила малък колет и сигурно ще го пусна след обяд, но ще пиша допълнително

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 12:59 от Dencho

# 158
Люси, моля те звънни ми,защото си смених телефона и сега не мога да ти открия телефона. За парите - трябва да ги пратиш от банка в която имам сметка, зада могат да са тук утре. В противен случай - другата седмица чак ще дойдат. Бубичко,звънях ти за телефона на Люси  Embarassed
За автобуса- ще проверя какви автобуси има и ще пиша допълнително. Ако не успея утре, ще опитам следващите дни - неделя,вторник.

# 159
Равиа,утре ми е последен ден с нета(връската с вас)..на л.п. ,ако може да ми се прати банковата сметка,zа да иzпратя парите.
Желателно е ,обувките да са фактурирани.

# 160
ЗДР. НА ВСИЧКИ ВКЛЮЧВАМ СЕ С ПАРИЧКИ . ДОВЕЧЕРА ЩЕ ГИ ДАМ НА ПОПИ- 15ЛВ.

ПОПИ ЩЕ СЕ ВИДИМ....НАЛИ.

# 161
  • По света и У нас
Шабан, пратих ти на ЛС - сметката и телефона на RAVIA ... направо директно ва поддържате с нея връзка  Peace
Момичета, обувките към момента остават за следващата седмица ... С Дияна говорих, няма да е проблем и ще предвидим едно ходене до Бата, между Коледа и НГ  Peace

Dencho и viva31 -   bouquet

# 162
Леле преди малко ми звъняха някви лелки да събират пари за децата в гр.Средец   Rolling Eyes дали са мошеннички незнам ама им отказах
Относно събирането на дрешки и т.н отделям по 1-2 неща на ден ,но да видим кога ще ги предам  newsm78
Ще следа дали ще ходите при дечицата и ако съм свободна веднага идвам  Simple Smile 
 newsm78 на кафето като се запознахме споменахте за някакво коледно събиране в някакво заведение и се питах какво става всички ли могат да ходят  Rolling Eyes и ако можем да дойдем  Blush    bouquet

# 163
  • По света и У нас
Момичета, в сряда сутринта имам служебно път към Дома в Искра ... току-що говирих с Директора, г-н Бояджиев  Peace
Децата са на възраст към момента от 5 до 23 г. като не малка част от тях са лежащо болни  Sad
Ще са благодарни на всякакви дарения, особено към момента на дрехи, обувки и памперси /аз ще гледам да отнеса от последните/ ... А вие сте на ход за дрехите и обувките  Wink

попи - ако имаш възможност ще пуснеш ли инфото и на Листата ни от майчета  Hug

sisa g - изрично съм говорила с Директорката на Средец, никога не е упълномощавала никой да събира средства от името и за Дома  Rolling Eyes
Иначе за Коледното парти, всички може да дойдат  Hug идеята е да "запознаем"  Mr. Green Дядо Коледа с децата  Hug

# 164
Ще пратя обувки и дрехи заедно с обувките. PeaceВие решавайте закъде ще ги ползвате. Подледно тържество и подаръци ще подготвяте ли? Мога да пратя шоколади и играчки,но не знам какво количество още.

Общи условия

Активация на акаунт