Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 20 935
  • 335
  •   1
Отговори
# 285
Абе, мацки!!!
Вие не знаете ли, че гледате все пак сериал, не научно - популярен филм... Какво толкова се хващате за Брито....  Joy

# 286
Абе, мацки!!!
Вие не знаете ли, че гледате все пак сериал, не научно - популярен филм... Какво толкова се хващате за Брито....  Joy
вярно е,ама да помечтаем.

много ме изкефи това  с чорапите на дъщерята на Сюзан  hahaha

аз се чудя тя и без дете как успява да изчисти и подреди тази голяма къща.

# 287
... особенно пък като за американка е АБСУРД.
Мммм...не е абсурд,вЕрвай ми.

# 288
ТинаХрис , ако познаваш такава жена, медал ще й дам!  Mr. Green
За мене е невъзможно. По цял ден да чистиш и готвиш специалитети и да изглеждаш като излязла от списание.
На мене Бри иначе ми е любимка,точно защото се оприличавам на нея, но не мога да я достигна и това ме дразни  Laughing

# 289
Е,стига де,мно'о ясно,че Бри е идеализирана ,като на филм.Но
Цитат
да е толкова издокарана, с прическа, маникюр, грим и винаги да е перфектно изчистено, подредено, сготвено...
го постигат с антураж от помощнички  Wink
 То и Бри прави така ден-два от седмицата,другите дни е на фризьор,козметик,спа   Mr. Green не й се връзвай  Laughing

# 290
Ааа, не са давали в сериала Бре да има помощничка!
Ама много ме човърка какво пишеше на бележката от бабата...

# 291
Ей, ама сте я захапали Бри  Twisted Evil
Тя поначало си е мисис Перфектната в сериала. Защо и сега да не е? Освен това имаше една серия, която започваше така (перефразирам) - "в понеделник Бри ван де Камп чистеше, във вторник се занимаваше с прането, в сряда готвеше .....". Мисълта ми е, че при нея винаги всичко е било подредено и изчислено до най-малката подробност.
А и все пак това е филм...

# 292
И не споменават нищо за "ходеше на работа"  Mr. Green
 Е,не бързай сега за бележката ,де,трябва да ни прелъжат за още 3-4 серийки  Laughing,няма ли го (съдържанието)из някой "спойлер"?
Ted_cat ,омотахме се с тая Бри.Тя може всичко,сама,понеже е перфектна,като от ТВ-то.А другото,с помощта,беше в "защита" на американките.Те така могат всичко  Wink
 Казах хау!

# 293
  • Варна
Има субтитри  newsm44 Написали са забележка, че не са с много добро качество, но аз нямам търпение и сядам да гледам.

# 294
  • ES
И аз днес глдах серията, че и български субтитри хванах. И на мен ми хареса, трогателно беше като извадиха семейството на Линет изпод развалините.

Колкото до това дали Габи е помъдряла, ще се види в последствие. Защото тя е една добра душа всъщност, но е и егоист. Мисля, че по-скоро чувството й за вина, че разпиляха книжата за сметката, я кара да бъде по-снизходителна, отколкото любовта й към Карлос. Но и аз мисля, че лисичката Габи ще намери начин да си върнат парите.

Бри, ами при нея целта оправдава средствата. А префектността й явно не я прави идеална, щом имаше толкова много проблеми с предния си съпруг и с децата си.
Кога ще е следващия епизод?

# 295
На мен пък ми хареса как  Линет смени прахта на Айда за да не я дяде на алчните й племенници.Разпръскването на стадиона също ми хареса.Малко останах възмутена от това ,че за да има перфектен дом Бри е готова да жертва всичко дори сина си.

# 296
е все пак Бри помоли сина си само да пофлиртува с онzи ,а не да спи с него.това не би трябвало да противоре4и кой zнае колко на моралните й принципи.

# 297
Щях да почна с коментара, но видях субтитрите и....  smile3508

# 298
нещо не мога да намеря инфо кога ще е следващият епизод...  newsm78

# 299
  • Торонто/Сливен
Имаше го в графика за тази неделя, 13-ти януари, на телевизията, която го излъчва в Канада (CTV), но сега видях, че са го махнали и на негово място са сложили Medium  - друг сериал, дето върви тук. Нямам идея защо.

Общи условия

Активация на акаунт