ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИАМЕ ЛИ ЗА КОЛЕДА

ШЕГАТА НАСТРАНА - ДАВАЙТЕ ДАТА:
1. 20, 21, 22 ИЛИ 23 ДЕКЕМВРИ
2. ПРЕДИ ОБЯД, В РАННИЯ СЛЕДОБЕД ИЛИ ВЕЧЕР
3. УИКЕНДА ИЛИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА
Хайде мацки, по-иницитивно, моля!

Нещо си задраскала май
Не се чете

Не се чете 
. явно иска да си я запази за него по-дълго време.
До сега все слагахме изкуствена,но ми се иска тази година да е естествена.Ще видим,още малко време имаме за размисъл. 
Цял ден си е играл да го преинсталира, мишка да оправя и какво ли не.
Купих си и боя да се боядисам, миналия път не се получи, защото се оказа, че цветът на боята стана точно като моя собствен
и никой не разбра, че съм слагала боя.
/
и съм малко пред компютъра.Няколко нощи ми се буди нощем,че още ми се спи,а тя сега до 10ч.Аз също ще купувам изкуствена елха,ще взема и лампички към нея.Миналата година ни подариха дядо Коледа , кукла с батерии и ще го ползвам за украса.Изобщо не съм решила какъв подарък да купувам на Мишето,още го мисля.При нас времето е студено и има още мъгла.Дано към обяд да се разсее и да излезем за малко навън.Пожелавам ви приятен ден!ЧАО!
Поздравления за конкурса и аз гласувах, струва ми се, че останалите обаче не гласуват обективно, всеки си гласува за този, който познава. Така, че успеха ти в това отношение е още по-голям според мен.

, а аз се опитвам да се настроя празнично. Мъжът ми е Александър и днес е именник, освен това е петък и ура, свършва работната седмица.
, понеже апарата или е в офиса на мъжа ми, или не е зареден, или нещо си там друго...

,
да не се разболеем
,
радвам се ,че се включи и ще чакаме снимки, успех
,
, дано скоро ви залеят само приятни емоции и детенце бързо оздравее и повече да не се разболява
,
,

, после на разходка