Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 525
  • 290
  •   1
Отговори
# 105

ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИАМЕ ЛИ ЗА КОЛЕДА   Confused ИЛИ ПАК ДА ОВТОРЯ ПАРТИКЛУБ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМ ??? Joy Joy Joy
ШЕГАТА НАСТРАНА - ДАВАЙТЕ ДАТА:
1.  20, 21, 22 ИЛИ 23 ДЕКЕМВРИ
2. ПРЕДИ ОБЯД, В РАННИЯ СЛЕДОБЕД ИЛИ ВЕЧЕР
3. УИКЕНДА ИЛИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА

Хайде мацки, по-иницитивно, моля! Wink

Нещо си задраскала май  newsm78 Не се чете  Rolling Eyes

# 106
мдааа, пострупаха се, дано ги разрина.
4естито дипломиране Боци,   bouquet

тонзилит- възпаление на лигавицата на гърлото, което обхваща сливиците и може да прерастне в ангина.

брей- какви стройни режими имате , завидях  Embarassed. мал4о е на ясла и там има режим, а у нас той се заключава в ранно лягане около 21.00. сега, като е болен, се търкаляме до 8.30-9.00, ина4е става в 6.30. ядем вси4ко , предимно забранености. онзи ден докато го видим изпи една глътка ракия, но не мисля 4е ще повтори- залютя му. дезинфекцира си гърлото.

ина4е за мен основен проблем е , 4е не мога да го накарам да се храни седнал- обикаля насам натам и настоява да се храни сам, а аз 4истя след него.
и аз съм кандидат за Аб, а нямам време да ида на АГ, а уж съм докторска щерка= хипохондри4ка. настинах и ми се обажда единия яй4ник. лошото е 4е моят АГ работи със странно раб. време и не се класирам, а в неделя пак заминавам командировка.

ве4е сте на коледна вълна, а мен не ми е коледно нещо. нито мисля за подаръци още. в главата ми само ремонти, цимент, еврокомисии и повредени коли.

елхите украсявам около 01-10 декември- изкуствени са и ве4е не мисля да ползвам естествени. на дядо коледа мисля нероманти4но да поръ4ам миалня. ве4е  ми се гади от кухненски дела. за малкия таласъм се замислям за детски център с топки, но се 4удя има ли смислъл и не е ли загуба на място. на тати ако му купя една фреза ще е супер доволен, ама аз няма да му купяяяяя. ще му купя занимания за тихите луди, поне да не прави шум и талаш  Mr. Green

освен компа, гръмна и единия телевизор- в спалнята, което ми даде възможност да си върна 4етенето в леглото. "смлях " една прекрасна книга, препоръ4вам я, за тези, които оби4ат истори4ески, "Другата Болейн" на Филипа Грегъри. ве4е за жалост рядко ми се отдава възможност да 4ета, а тази се поема на един дъх.

явно смяната на жилището леко стресира Санди , или доооолно ни манипулира, тъй като за сефте запо4на да спи при нас на спалнята. тъкмо го уредихме с просторна детска , а той  Sad. явно иска да си я запази за него по-дълго време. 

за партито- аз не мога през седмицата, работя. много ще се радвам да се запознаем ли4но . само да сме здрави, 4е сезонът е "кихащ".

# 107
Здравейте и от мен!
Днес бях  на изпит и успях да го взема,с четворка.Така че приемете една виртуална почерпка от мен.Та да мога и другите да взема така.
За елхата,много се чудя. newsm78До сега все слагахме изкуствена,но ми се иска тази година да е естествена.Ще видим,още малко време имаме за  размисъл. newsm53
А и да ви питам,мислите ли да си платите за дядо Коледа,дали ще се зарадват децата или ще се уплашат?
За срещичка съм навита,за която и дата да е.
Еми за сега това е от мен.Желая ви лека и спокойна вечер. txtloves

# 108
Ако знаете колко ме е яд, че си счупих фотоапарата  Sad
Коко танцува по боксерки, нахлузил гумените ми ботуши (розово-червени на цветни кръгчета), стигат му до пишката  Joy и танцува с момичетата от Шоуто на Слави  Joy  Joy  Joy

# 109
Е това наистина си е било за снимка  Mr. Green

# 110
Благодаря на всички ви мили момичета,за прекрасните пожелания.Много ме зарадвахте в тези трудни за мен моменти!Още веднъж...едно огромно благодаря!

Аз започнах работа в един български,хранителен магазин,доволна съм за сега..за по-нататък ще видим.времето тук не достига за нищо друго освен за работа,но пък знаеш за какво работиш....Имам доста снимки,които искам да ви покажа,но кога ще имам време да ги кача-незнам....

Поздрави на всички от огромния Ню Йорк. Heart Eyes

# 111
Здравейте и от мен!  Hug
Два дена имахме проблеми с компа, Рони все цъкаше с мишката и накрая нещо прекършихме кабелчето, компютърът не искаше дори да зареди. Снощи мъжО го донесе пооправен  Crazy Цял ден си е играл да го преинсталира, мишка да оправя и какво ли не.

Коледното настроение ме е обхванало от 2 седмици вече  Mr. Green Да не говорим, че и подаръците за децата са почти готови. Те си бяха 2 седмици, че и повече, вкъщи и аз даже измислих 2 коледни песнички с по 1 куплетче  Blush

Вчера цял ден откарахме навън с една приятелка, беше страхотно. Е, до 11ч бяхме у тях на кафенце, защото мъглата спираше всичките ни планове. Отидохме на фризьор, ходихме до един пазар, хапнахме, пак разходка по магазините и кафенце, накрая от нашия квартал напазарувахме от един хранителен магазин и едвам си донесохме "дисагите" до вкъщи  #Crazy  Купих си и боя да се боядисам, миналия път не се получи, защото се оказа, че цветът на боята стана точно като моя собствен  hahaha  и никой не разбра, че съм слагала боя.

Олимпия, пращам ти голямо Гуш и много Цун! Пазете се с бебина, давай по-полека /доколкото е възможно с Коки, де  Wink /

Пак ще пиша, че много набързо ви изчетох и сега се чудя по кои въпроси да отговарям  Mr. Green , пълен хаос е в гЛавата ми  Joy

# 112
Чета, че  ribkata и подаръци е измислила. Аз не знам какво да вземем на Божидар  Thinking Исках дъска за рисуване, но май е малък, а те са с маркер... А и всеки пита какво да му купува-давайте идеи. Ей такова харесах, но май е малък..в чуденка съм  Crazy

# 113
Atrakcia, и аз много харесвам тези комплекти и мисля, 4е санди би си играл добре с тях, но той определено проявява афинитет към истинските инструменти на тати.
В Метро има дъски - тип "Статив " за тебешири и сух пастел за около 35 ля. , но може и да бъркам и да бяха в Хит.

# 114
Привет  момичета!Аз  си  пия  кафето  : Coffeeи  съм  малко  пред  компютъра.Няколко  нощи  ми  се  буди  нощем,че  още  ми  се  спи,а  тя  сега  до  10ч.Аз  също  ще  купувам  изкуствена  елха,ще  взема  и  лампички  към  нея.Миналата  година  ни  подариха  дядо  Коледа , кукла с  батерии  и  ще  го  ползвам  за  украса.Изобщо  не  съм  решила  какъв  подарък  да  купувам   на Мишето,още  го  мисля.При  нас  времето  е  студено  и  има  още мъгла.Дано  към  обяд  да  се  разсее и  да  излезем  за  малко  навън.Пожелавам  ви  приятен  ден!ЧАО! smile3503

# 115
Здравейте!
Нинче, честит рожден ден със закъснение! Радвам се, че си доволна, успех и чакаме снимки!

Аз моето кафе отдавна го изпих  Crazy
Рибче, вие голям маратон сте си направили, предполагам без деца, браво! Аз нали също си бях 10 дни в къщи, заради болестите на децата и сега нещо един мързел ме е налегнал и изобщо не ми се излиза. Днес една приятелка ме кани, но аз отказах, ще чистя, та да видим.
Аз на Мони мисля да купя писта с колички, че у нас само женски играчки има, а Криси иска един замък за скачане имаше тук във Варна едни по 100 лв., но да видим ще има ли толкова пари, а и те ги питат в градината какво искат и чакаме списъка. Аз мисля да слагам естествена елха, дано като види, че боцка да не я закача.  newsm78
Олимпия, още предния път исках да ти пиша за контракциите, обаче се улисах нещо. Аз и през двете бременности имах контракции почти през цялото време и пиех разни хапчета, стискам палци всичко да е наред и да отшумят, за да не се тревожиш.  Praynig Поздравления за конкурса и аз гласувах, струва ми се, че останалите обаче не гласуват обективно, всеки си гласува за този, който познава. Така, че успеха ти в това отношение е още по-голям според мен.  Whistling

Данида, честито за изпита!
Аз не мисля да викам Дядо КОледа в къщи, една приятелка има имен ден на КОледа и всяка година ни събира у тях и вика Дядо ти Коледа, досега не е имало ревещи  Laughing дано и тази година да няма  Crazy
Слънчо, не се притеснявай, наистина повечето дечица спират да плачкат почти веднага, след като майката си отида. Мони още помрънква сутрин, но чувам, че докато му сложа якенцето в шкафчето и той вече се е успокоил.
Хармони, привет! Аз за миналата Коледа си поисках миялна и направо се родих, не ги разбирам тия хора дето имат миялни, а не ги ползват, моята върти всеки ден. И всички съдове ми блестят от чистота, където съм имала по-стари тенджери и тигани и от долу са били захабени, сега са като нови, няма една черна точица по тях. Нищо не изплаквам предварително, всичко бухам вътре без да се замисля, стига да се събира де. Мда........
Ох, и на Атракция сайта е много хубав и още исках да пиша, но се страхувам, че ще стана досадна.  Cry
БАЙ

# 116
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Тази сутрин е едно мъгливо и гадно при нас  Sad, а аз се опитвам да се настроя празнично. Мъжът ми е Александър и днес е именник, освен това е петък и ура, свършва работната седмица.

Почерпете се за негово здраве:

Атракция, на Руми и аз ще подаря нещо подобно, само че кухня. Тя също предпочита моите тенджери, печка и т.н., но се надявам да си играе и с нейната кухня.

Рибче, отдавна си мечтая да разпусна 1 ден като теб, обаче уви...Мнооого трудно ще съчетая да има кой да гледа Руми и приятелка, която в същото време да е свободна да се шляе с мен, пък и аз да имам това време.
Олимпия, не се ядосвай, тепърва ще има такива моменти за снимка. Аз колко изтървах ooooh!, понеже апарата или е в офиса на мъжа ми, или не е зареден, или нещо си там друго...

# 117
  • София
Честито на всички именници днес и специално на мъжа на Катето!

Тук пак е една мъгла  Confused

Хармъни,много добре е идеята за миялна, голяма помощ си е в домакинството  Peace

Данида,браво за успешния изпит  Party

Атракция, аз съм поръчала и чакам да дойде това нещо , както и куклата .Влакчето е малко момчешко, но пък куклата го компенсира  Mr. Green

Нинче, радвам се ,че сте се стабилизирали, чакаме снимки  Grinning

Олимпия, Коко е бил готов за вариате  Joy

Игси, аз нямам претенции за датата  Peace

Чао засега  Hug

# 118
ХАЙ МАМИ,
вчера каква пустош беше във форума,а днес не мога да ви изчета, повечето сте нощни птици hahaha,
ние ходихме на доктор нещо ни мъчат сополки и кашляме от време на време, гърдичките са чисти и ни изписаха капки за нос и сироп,  Praynigда не се разболеем ooooh!,
Нинче привет, Hug радвам се ,че се включи и ще чакаме снимки, успех Laughing,
danida82 честито за изпита ,дано само така ти върви newsm10,
harmony_broken   много динамичен и натоварен живот водите Shocked Crazy, дано скоро ви залеят само приятни емоции и детенце бързо оздравее и повече да не се разболява Wink,
ние също не сме решили за подаръците ,виж много интересно предложение на Атракция Thinking,
ribkata много добре си разтоварила и забавлявала Laughing
OLYMPIA все повече ме изомявате с вашите ситуации  hahaha Joy
както е споменала Краси съдомиялната е голям помошник Mr. Green, а не каприз, пожелавам такъв подарък на всички мами Peace
отивам да  hang newsm79 cook, после на разходка
приятен ден   bouquet

# 119
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И мъжО НА КАТЕТО!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт