кокоши трън??+

• 219 956
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Търсих този на д-р Шол, но тук по аптеките не намерих...проблеми с доставката имало...в крайна сметка нямах търпение да започна лечението на кокошия трън и си купих някакво масло на Gala, с което да го третирам...пък ще видим дали и колко бързо ще помогне  Peace

# 181
Търсих този на д-р Шол, но тук по аптеките не намерих...проблеми с доставката имало...в крайна сметка нямах търпение да започна лечението на кокошия трън и си купих някакво масло на Gala, с което да го третирам...пък ще видим дали и колко бързо ще помогне  Peace

И на мен така ми отговориха в аптеките, но пък ми казаха, че в Пикадили има щанд на Шол и мисля да отида там да видя.

# 182
  • Варна
Аз съм доволна от това, което си купих...вчера се намазах и си сложих лепенка отгоре...сутринта сякаш върха беше изгорен...пише да не се използва над 2 седмици...очаквам много скорошни резултати  Crazy
В аптеката на големия мол също има продукти на Шол, но точно това за кокошия трън го нямаха

# 183

И на мен така ми отговориха в аптеките, но пък ми казаха, че в Пикадили има щанд на Шол и мисля да отида там да видя.
Във Варна имате ли магазин Лекси,там също има гел NaughtyИначе в аптеките едва ли ще го намерите...
Аз съм доволна от това, което си купих...вчера се намазах и си сложих лепенка отгоре...сутринта сякаш върха беше изгорен...пише да не се използва над 2 седмици...очаквам много скорошни резултати  Crazy
В аптеката на големия мол също има продукти на Шол, но точно това за кокошия трън го нямаха
И ние ще чакаме твоите  резултати от Gala  Wink

# 184
привет и от мен Simple Smile
аз от дете съм имала винаги проблеми с кокоши трън, имах навсякъде-по крака,ръце, лице. общо взето бях пробвала всичко -от бабините лечения със сок от смокиня,сол в разранен кокоши трън и ала бала, до горене с ток *голяма гнусотия,ужасен лекар*  #Cussing out , течен азот...появиха се мехури,за известно време нямаше нищо и после пак се появиха всички наново+белези , амм ,общо взето нищо не помогна. накрая по препоръка на баба *чела била жената в някакъв знахарски вестник* за някакво лекарство на капки- саменто , започнах да го пия. не знам дали на него се дължи, но след околко 3-4 месеца тия гадове сами си изчезнаха. не съм ги третирала през това време с нищо друго.
то това лекарство е за имунната система уж. не знам точно как действа, но като цяло и по-малко боледувам Simple Smile

# 185
  • Варна
Аз да си кажа...след втора вечер с лекарството вече имам дупчица там където е бил върха  Rolling Eyes

# 186
привет и от мен Simple Smile
аз от дете съм имала винаги проблеми с кокоши трън, имах навсякъде-по крака,ръце, лице. общо взето бях пробвала всичко -от бабините лечения със сок от смокиня,сол в разранен кокоши трън и ала бала, до горене с ток *голяма гнусотия,ужасен лекар*  #Cussing out , течен азот...появиха се мехури,за известно време нямаше нищо и после пак се появиха всички наново+белези , амм ,общо взето нищо не помогна. накрая по препоръка на баба *чела била жената в някакъв знахарски вестник* за някакво лекарство на капки- саменто , започнах да го пия. не знам дали на него се дължи, но след околко 3-4 месеца тия гадове сами си изчезнаха. не съм ги третирала през това време с нищо друго.
то това лекарство е за имунната система уж. не знам точно как действа, но като цяло и по-малко боледувам Simple Smile

Чувала съм за Саменто,мисля че беше от билката котешки нокът(Перуанска),нещо подобно на котешката стъпка.Пила съм капсули.Наистина подпомага имунната система,пречиства организма и е мощен антиоксидант...А кокошият трън е с вирусна етиология и е логично да се влияе от това лечение.Ти колко време вече го пиеш?Не е ли скъпо средство?

# 187
  • Варна
Момичета, отгоре ми се обели кожата...сега стигнах до черничкото...да го чопля ли трябва или да продължавам да го мажа и да го чакам само да си падне  Rolling Eyes

# 188
Според мен не го чопли.То ще стигне по-дълбоко и със самия медикамент.Общо взето ефектът и от гела е същият.Твоята Gala съдържа ли салицилова киселина?При мъжът ми също се бели кожата,но той е автомонтьор и кожата на ръцете му е като на хипопотам  Mr. Green,пък и тръните са му стари...

# 189
  • Варна
Според мен не го чопли.То ще стигне по-дълбоко и със самия медикамент.Общо взето ефектът и от гела е същият.Твоята Gala съдържа ли салицилова киселина?При мъжът ми също се бели кожата,но той е автомонтьор и кожата на ръцете му е като на хипопотам  Mr. Green,пък и тръните са му стари...

Има салицилова киселина да...сега значи пак ще го намажа и ще сложа лепенка...много е неприятно, а като го чопля ме наболява малко... Tired

Ох, аз толкова бях шокирана като го видях...неприятно ми стана...не трябваше ли кокошия трън да падне с тази кожа...Пумукъл, благодаря ти за отговора...

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 08:37 от Pipilqga

# 190
  • Варна
Съжалявам, че само аз пиша, но искам да попитам за принципа на действие на тези мазила за кокоши трън специално. Значи при мен сега като падна първият пласт кожа (ако мога да се изразя така)...сега като гледам е започнало да изсушава и мястото с трънчето...и като стане време и то ли трябва да падне заедно със сухата кожа?  Rolling Eyes ... ама то как го гори не е истина направо...виждам си новата кожа отдолу и ми е интересно и сега като изгори новата кожа какво има по отдолу  Tired
...дано сте ме разбрали  Crazy
...нека сега някой друг да разкаже за неговите премеждия с кокошия трън  Flutter  bouquet

# 191
Ние не сме още на този етап,но предполагам,че салицилът действа горейки.Дано преминалите през процеса кажат Wink

# 192
  • Варна
Аз го разкарах кокошия... Crazy

Пумукъл, при вас как се развива ситуацията  Flutter

# 193
Съжалявам, че само аз пиша, но искам да попитам за принципа на действие на тези мазила за кокоши трън специално. Значи при мен сега като падна първият пласт кожа (ако мога да се изразя така)...сега като гледам е започнало да изсушава и мястото с трънчето...и като стане време и то ли трябва да падне заедно със сухата кожа?  Rolling Eyes ... ама то как го гори не е истина направо...виждам си новата кожа отдолу и ми е интересно и сега като изгори новата кожа какво има по отдолу  Tired
...дано сте ме разбрали  Crazy
...нека сега някой друг да разкаже за неговите премеждия с кокошия трън  Flutter  bouquet
Точно така-постепенно няма да има и помен от гадния трън! Обелвай кожата преди да слагаш  новата капка,но внимавай да не се разраниш!
Аз го разкарах кокошия... Crazy

Пумукъл, при вас как се развива ситуацията  Flutter

За колко време го разкара?Поздравления:)

# 194
  • Варна
The_light_2008, ами...виж от 25 май до сега...бързичко стана...щеше да стане още по-бързо, ако първият път, когато си белих кожата не ми остана едно жило (не знам дали точно така се казва) и се наложи пак да третирам мястото, но пък кожата се обели за 2 дни и то си падна. Сега обаче трябва да зараства... Tired
...аз просто исках да разбера какъв е процеса, защото за първи път ми излиза подобно нещо и ми беше много неприятно...насила не съм си белила кожа...тя сама си показваше кога е готова и се белеше леко...пробвах да насилвам нещата, но ме болеше и реших да си я оставя да си пада сама... Peace

Общи условия

Активация на акаунт