Кога ви пролича бременността с близнаци?

• 44 701
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
  • Italia
Здравейте  имам нужда от съвет.Аз съм  9-гс а имам корем като в 6 месец,вече ми пречи и тежи макар,че не съм качила повече от 3кг. Може ли на видеозона да не се вижда,че са 2 бебета.
Аз съм била доста врвме на стимулации,защото дарявах яйцеклетки през пследните 3 години съм се подлагала на стимулация над 10 пъти.

Дали не си внушаваш малко, че е като в шести месец? Flutter

И да, възможно е да не се вижда на видеозона, на мен на първия видеозон не успяха да видят, че са двама и доктора ми се караше, че съм го лъжела за последния цикъл (айде няма да му споменавам името...). На следващата седмица смених доктора, може би бях 8-9 г.с. и след половин час взиране на вагиналния видеозон, се видяха двете сърчица  Peace .

# 61
Здравейте  имам нужда от съвет.Аз съм  9-гс а имам корем като в 6 месец,вече ми пречи и тежи макар,че не съм качила повече от 3кг. Може ли на видеозона да не се вижда,че са 2 бебета.
Аз съм била доста врвме на стимулации,защото дарявах яйцеклетки през пследните 3 години съм се подлагала на стимулация над 10 пъти.

Доста късно, но да се включа. Отиди на лекар! Възможно е да развиваш хиперстимулация. При бременност състоянието на хиперстимулация се утежнява, задържа се вода и коремът расте с невероятна скорост. Това е животозастрашаващо състояние, ако недай се Боже става дума за това. Praynig

# 62
Аз съм в 9 -та г.с и вече имам малко коремче. Моля се поне още един месец да влизам в старите си дрехи, защото съм си склонна към напълняване и сигурно ще кача доста килограми.

# 63
На мен ми пролича в началото на 4 месец. В 6-ти месец бях като жена, бременна с 1 бебе в 9-ти месец.

# 64
на мен ми пролича в7-8 седмица,сега съм в 12 и си имам корем4е което и другите виждат:)

# 65
Здравейте момичета, след преглед вчера ми установиха бременност и то двуплодна, видяха се 2 плодни сакчета!съответно е твърде рано тъй като за сега плод не се вижда и може би съм някъде в 3-4г.с.
Та въпросът ми към вас е, нормално ли е от толкова рано корема да ми е страшно подут направо сякаш съм в 3-4 месец а не седмица?направо незнам на какво може да се дължи това!моля ви помагайте  Hug
И да спомена все пак че съм на 26г и това ми е първа бременност!!!

# 66
Ако бременността е след хормонална стимулация е възможно да развиваш хиперстимулация, което не е шега. Отиди да те видят!

# 67
На всеки етап от бременността до 5-тия месец изглеждах като бременна с 1 бебе, но 2-3 месеца по-напреднала. В 5-тия месец непознати хора ми пожелаваха леко скорошно раждане, а от 6-тия натам ме питаха дали са 2, 3 или повече. Mr. Green

# 68
Във 2рия месец и половина вече ми стягаха клиновете и то точно където е корема, но си влизах в тях. Просто бяха доста неудобни от това притискане точно в тази област. В 4ти месец вече ми личеше, че са 2 броя бебетата. Сега съм в 21+1г.с и коремът ми е вече 108см, а видях някъде писано, че е имало жени с по 2 бебета вече раждат при такава обиколка на корема.

# 69
Във 2рия месец и половина вече ми стягаха клиновете и то точно където е корема, но си влизах в тях. Просто бяха доста неудобни от това притискане точно в тази област. В 4ти месец вече ми личеше, че са 2 броя бебетата. Сега съм в 21+1г.с и коремът ми е вече 108см, а видях някъде писано, че е имало жени с по 2 бебета вече раждат при такава обиколка на корема. Също така да споделя, че обиколката на талията ми беше преди бременността 64см, абсолютно спортен човек съм си. От малка състезателка по тенис на корт и след това треньор по тенис. Бях 170см на 65кг преди да забременея. До 5ти месец качих 12кг, сега в 26г.с съм + 24кг, надявам се това да е до края на бременността. Никой не ми се е карал за килограмите. И сега в тази 26г.с обиколката ми на корема е 118.5см.

Общи условия

Активация на акаунт