Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 642
  • 386
  •   1
Отговори
# 150
А! То май и аз мога да науча нещо оттук. Много интересен ми беше урока на Дяволина за подобряване на качеството. Едно нещо не го знаех.   bouquet
Видяло се че и тук трябва да шпионирам Wink

# 151
Мими, радвам се, че помагам, защото ми е доста интересно да правя уроци, които влизат в употреба. Старая се да ги подбирам така, че да са по-разбираеми и лесни за усвояване. Пък и английският ми е малка ръждясал, тъкмо ще си припомня туй-онуй.  Mr. Green

# 152
  • София
SheDevil, мерси много  bouquet А може ли, ако ти се занимава, премер с маски. Разбрах горе-долу как и защо се използват, но засега не се сещам къде да ги използвам и малкото ми опити не са с добър резултат.

# 153
  • София
Дяволинке,  много,много благодаря за уроците!

Аз съм почти готова с кнотролното, но няма да ви го покажа преди утре! Mr. Green

# 154
  • София
Ама нещо е станала голяма каша със снимките в общата страничка. Няма ли някоя добра душа, която може да направи един общ албум "Контролно" и да ги премести и номерира там. Аз не се наемам, да не оплескам: 

http://multiply.com/ потребител: mamma08 парола:mama

# 155
Бях се захванала преди време да превеждам един чудесен урок за маските, но се затри... Ще го потърся пак в нета и ще ви го направя.

# 156
Оправям албума. Моля, не влизайте за малко Praynig

# 157
Здравейте и от мен!Два дни ме оставиха без нет и сега като видях колко много сте изписали... ooooh!Аз съм готова за контролното,ама сега щте ви покажа последната творба.
Вие сте сега с коментарите!

# 158
Ето линк към ремонтираният албум Winkhttp://mamma08.multiply.com/photos/album/10 Влизайте в този албум и така добавяйте снимки, а не всяка снимка в отделен албум Peace
Също- нарочно съм ги именувала само с номерца тъй като това беше едно от условията - после ще оценяваме по номера, а след оценките всеки ще си признае(ако иска) коя работа е неговата. Ако нечие нещо се е загубило при разместванката - да си го качи пак и да ме извини Praynig

# 159
Здравейте  чета ви редовно и ,ако може да се включа с някой въпросчета. Искам да вмъкна една снимка във една картина ,но като заден фон ,но когато изрязвам картината и после искам да го насложа се получава бяла линия (дано го обясних правилно)  Embarassed Моля за помощ Praynig

# 160
  • София
вейдър, мерси Hug

# 161
целта на контролното не беше ли да се използват само конкретни елементи  newsm78

# 162
  • София
целта на контролното не беше ли да се използват само конкретни елементи  newsm78
Да, защо? Само в една снимка има и то само един елемент, който не е зададен. Другите са ок или поне аз не забелязвам.

# 163
Да, защо? Само в една снимка има и то само един елемент, който не е зададен. Другите са ок или поне аз не забелязвам.
Синята (наситено синьо) мисля, че е една от първите и е правена без зададените елементи. Мисля, че автора ще си участва с друга и няма да е проблем да я подмени под същият номер с новата си работа - изтрива старата, новата означава със номерчето на старата Peace

Моля, който е постнал bebeto1 & bebeto10 да се върне и да ги напише съответно 13 и 14. Цъква се върху снимката , после >EDIT> преименуваш Peace

# 164
браво момичета,чудесни рамки има Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт