Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 685
  • 386
  •   1
Отговори
# 225
sciura piccolina, благодаря и аз за обяснението за екшъните - признавам си и аз незнаех как се прилагат върху повече документи!  bouquet
Радвам се, че съм била полезна Simple Smile

Муцке, относно плаката _ направи така, че чепикът на дядо Коледа да не опира баш в ръба. Малко дистанция.
А рамката ти е с хубави цветове, като изклЮчим преобладаващото черно. То черното е хубаво, не го махай съвсем, но го разреди или намали.
Обаче композицията ти изтича много. Thinking от подредбата на снимките, буквитеи до този котарак, който аха, аха, и той ще се плъзне и ще падне. Laughing
Най_малкото можеш да свалиш първата снимка, така че да не е по_нависоко от втората.
А буквите отдолу... Достатъчно ти е разчупена цялата композиция, самите букви също, заради цветовете и разностилието, така че няма нищо лошо, ако ги ... подравниш!!! Няма страшно, рамката ти в никакъв случай няма да стане скучна и безлична. Wink
Ако всяка буква ти е в различен лейър, може да действаш така: селектираш лейърите на буквите направо в панела Layers и след това командата Layer/Align/Vertical Centers.

# 226
момичета не мога да си кача контролното  ooooh! #Cussing out myltiply нешто неми се включва ако се оправи по късно ще го кача #Cussing out #Cussing out

# 227
Прати ми го ако искаш

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 19:04 от DVV

# 228
# 229
19ч мина критиките да започват Whistling

# 230
стана само че не знам как да я изпратя отворена newsm78 newsm78

# 231
  • На края на света !
Има ли вече критики newsm78

# 232
Имам едно предложение-хайде учителките,или по-точно казано тези мамаи от "А" групата да си казват коментарите и оценките,а тези от "Б"групата само оценките.Не смятам,че съм толкова компетентна,та да обсъждам грешките.Нека оценяването е по шестобалната система.И нека се вземат впредвид условията и да се намаляват оценки и заради това.Успех на всички!

# 233
Няма още Flutter

didito-oo7   трябва от твоя компютър там да я качиш .паролата я има на 4 стр

# 234
те учителките са нощни птици чак към 10ч ще са на линия Hug

# 235
didito-oo7 качих ти снимката в албума Peace

# 236
  • Бургас
Къде ще се пишат коментарите тук ли?

# 237
Никки,тук,тук. newsm10
Някои прочете ли ми предложенито и какво мислите?

# 238
И аз не знам  Rolling Eyes
Но си Мисля, че не е лошо тук в темата да се направи Анкета с номерцата на всички участници /от 1 до 31/ всеки да може да оцени по негово усмотрение първите 3-ри или 5 които най му харесват, а в поста вече да се дава по подробни коментари  Thinking

# 239
Това с анкетата е добра идея Peace

Общи условия

Активация на акаунт