Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 697
  • 386
  •   1
Отговори
# 315
Ех и вие мами....Та нали това е контролно , а не състезание!Тук всеки може да научи нещо от другия!Пък и няма нищо по-добро от градивната критика....По мое мнение, учителките задават задачата и условията.Който не ги е спазил...творбата не се коментира.На гласуване  отиват само тези, които са спазили  условието на задачата-контролно.Но ако се замислиш...как да спреш един творец и да го ограничиш в рамки от условности.... Rolling Eyes

# 316
  • Пловдив
MiRa_55, ама моля те .. не махай коментарите си. Ти хареса моята  Blush
За всеки са полезни. Не само как се коментира неговата рамка, а и какво мислите за другите рамки, и какво мисля аз за тях.
Така мога да си направя оценка по друг начин на усещането ми за красивите неща.

А като написах какви са условията не беше с цел издребняване. Просто исках и аз да си припомня елементите Simple Smile

Лека нощ   bouquet

# 317
Момичета, много моля, не преиначавайте моите и на Ани69 думи.  Naughty Никъде не е упоменато, че изрязването на бебето е задължително. Върнете се, прочетете, па после кажете. Желателно- за да се види докъде е усвоено това умение, но задължително - не. И още други такива анти коментари срещнах...  Tired Хайде да се спрем,а?
Обещавам утре(защото сега главата ми клюма здраво) да погледна съвестно всяка една работа и да си напиша коментара, който по никакъв начин не би трябвало да приемате като нещо кой знае какво, но в крайна сметка идеята на това занятие беше точно да се съберят мнения за работата на всеки, нали? Знам, че в много случай страничният поглед помага много - защото с вторачването си в едно нещо дълго време започваш да губиш дребните, но същественни детайли. Та си мислех, че това е и идеята и на това контролно....
Идеята с анкетата беше неуместна според мен. Така гласуват хора, които нито са запознати с условията на задачката нито нищо. Беше достатъчно само да се постне по един коментар за всяка една работа с оценчица на края на постчето и толкова. И някой , ако му се занимаваше, да брои гласове- да каже кой номер е събрал най-много точки...примерно.
Както и да е.
Утре ще си напиша коментарите и това е.
Не се дракайте, моля Praynig

# 318
  • Czech Republic
Момичета справяте се много добре и бързо напредвате!   bouquet

1 рамка - чудесна е - прекрасно съчетание на цветове и елементи! Единственото нещо което би могла авторката да подобри е слагането на сянка(но не знам дали сте го взимали този урок) - сянките са доста големи и неестествени! Hug

2. Харесва ми бялото поле около снимката - придава отвореност на рамката! Малко се набиват в очи многото цветове някои от които не си подхождат с цялостната композиция. Другото нещо - предполагам, че детенцето би трябвало да е все едно върху пясък, но в случая ми навявя мисълта за стъкло. Тук също да се обърне внимание на сянката! Peace

3. Чудесна е! Единствено бих намалила малко елементите и бих преместила малко нагоре рамката с долната част на бебока(така че да стане в средата - дано ме разбрахте)! Heart Eyes

4. Много добра рамка!  Hug

5. Ако не беше разтеглена снимката и рамката, това щеше да е една чудесна рамка!  bouquet

6. Много добра, само бих променила или поне притъпила цвета на панделките - доста са ярки! Hug

7.Харесва ми, макар да си мисля, че този прийом с издърпаните краища е излишен. Предполагам че автора е същия като на рамка 2!  bouquet

8. много нежна рамка, само бих поработила върху оеднаквяване на цветовете - или да са в една гама или да са контрастни!

9. Добра идея, но има разтегляне. Мечето мисля е излишно!  bouquet

10. много добра идея - фона е просто чудесен! мисля, че жълтия и оранжев фон не са цветото добре подбрани(спокойно може и без тях). Намалила бих спиралата!

Понеже виждам, че се рзгорещиха страстите пускам само първите 10 коментара!

Искате ли да продължа с другите или ви се струват много критични?

# 319
1-сянката на бебето не трябва ли да е отдолу newsm78Иначе ми харесва Peace
2-не са прецзно изрязани детето и елементите горе в ляво  Blush
3-Рамката като цяло ми харесва като изключим разделянето на детето на 2 части Sick
4много хубава
5-разтеглена ми се вижда
6-харесва ми но ми е много симетрична-и все пак това е въпрос на вкус Peace
7-добра е Grinning
8-хубава е но панделките висят във въздуха Tired
9-някакнеестествено ми е -дете във плик newsm78
10-доста добра
11-цветята някак безцелно стоят там горе Thinking
12 и 13-харесват ми но бих сменила хартията под детето с нещо по подходящо за спане Peace
14 и 15-харесват ми Heart Eyes
16-малка е снимката и елементите са доста хаотично разположени
17-много ми харесва но намали малко сянката на иглите които държат надписа Peace
18-харесва ми но бих намалила панделката и кръглият елемент Heart Eyes
19-малка снимка и големи елементи,а май трябва да е обратното Mr. Green
20-харесва ми но липсва сянка на снимката-има какво да се желае от изрязването Mr. Green
21 и 22-като 12 и 13
23 и 24-добри са Heart Eyes
25-панделката не е както трябва Naughty
26-не е изрязано добре бебето Sick
27-тук има някакъв замисъл но аз не го разбрам Crossing Arms
28-много стилна Peace
29 и 30-харесват ми Flutter
31-калинката не ми се връзва с останалите елементи Wink

Леле толково много никога не бях писала в темата JoyНадявам се да няма сърдити-наистина ми беше трудно да избера само 5 Hug

# 320
Искам да знам също - да пиша или да не пиша????

# 321
  • София
Момичета качили ли сте някъде рамките  които участват в контролното, че така само с цифри..... newsm78

# 322
Пишете ,пишете  Flutter харесва ми какво се пише Mr. Green

# 323
  • Откъм Варната
Браво бре хора, тамън реших пак да се включа във фотошопска тема и вие пак се изпокарахте, направо ми убихте желанието за фотошоп  Sad

# 324
  • на село

Искате ли да продължа с другите или ви се струват много критични?

Продължавай! Hug Точно това имах предвид!

# 325
Момичета качили ли сте някъде рамките  които участват в контролното, че така само с цифри..... newsm78
Има линк към албума нейде ...ама на коя страница беше ........ newsm78

# 326
  • на село
Има линк към албума нейде ...ама на коя страница беше ........ newsm78

На четвърта. Поста на Мама Цоцоланка с червените букви.

# 327
# 328
Рових и намерих истинската цел на контролното...

Прочетете ТУК

Вейдър, пиши, пиши....

И другите да пишат.....

# 329
Тъкмо мислех да предложа и в другата тема да си направим нещо подобно за да видим дали наистина много се копираме една друга JoyАма се отказвам,че нещо много страсти се развихриха newsm78Не се сърдете на коментарите-в крайна сметка всеки си има вкус Peace

Общи условия

Активация на акаунт