Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 751
  • 386
  •   1
Отговори
# 75
само по една творба ли може newsm78

Броя на творбите - незнам! Лично аз колкото направя - толкова ще кача.......Но не се виждам с повече от 2.......

Но за да има равнопоставеност аз предлагам наистина начинаещи да се включат в контролното.....напр. ханна според мен не е за тази тема....Пере - също! Mr. GreenТой се бута в малките класове,но фактически е наапред с материала.....Той може да се включи при по-сложно контролно!

# 76
  • На края на света !
Цоцоланке праваси За по напредналите ,нека има по трудна задача  Peace,къде са тръгнали те да се сравняват с хора ,които работят с фотошоп от няколко дни Crossing Arms

# 77
това е моето творение за днес, очаквам критики и мнения

Напълно съм съгласна с Мама Цоцоланка че трябва да участват само начинаещи Peace

# 78
  • София
Тед, тази ми харесва много повече от предишните ти. Може би без долното цветенце ще е по-добре, че стават много елементи

# 79
  • София
Да, сега се вижда. Първото което ми прави впечатление е , че куклите- елементи са с мнооого големи сенки, а всички останали - без никак. Някой в темата беше дал много хубав урок за оправяне на червените очички. Снимката е много сладка, да не говорим за модела  Heart Eyes  Hug и затова би могла да наблегнеш още малко на нея - по-голяма, някаква рамка около самата снимка...Кафявата лента е размазана - подмени я с нещо друго. Това засега , че трябва да бягам Peace

Благодаря, почвам да чета нататък и ще пробвам пак, чакам и други критики  Peace

# 80
ted,фона не е ли много размазан? newsm78

# 81
  • Пловдив
Еее .. как ме отрязохте само  Confused
Тъкмо завърших нещо според условията. И се смятам за начинаеща, защото наистина рамки за снимки правя от три дни и се зарибих  Crazy
Ще постна рамката тогава след вторник .. щом .. направо ме изгонихте  Shocked

# 82
  • ...на безопасно
А бе,мацки,малко съм закъсняла,ама все пак-с какво си сваляте торенти? С Биткомет ли?нещо друго може ли да ми препоръчате?С биткомета нещо не мога да дръпна Фотошопа.

# 83
  • София
.. щом .. направо ме изгонихте  Shocked
Извинявай, ханна  bouquet Просто си много добра - не е повод да се обиждаш. Пък мисля, че който иска може да си качи снимката в албумчето, което даде мама Цоцоланка, а който не иска да гледа - просто няма да го отваря. А обсъжданията - след вторник вечерта.

mialexa с биткомет го свалих.

# 84
  • На края на света !
Михаела и аз с биткомет , Peace
Хана наистина ти си много добра не си  в нашата категорие Mr. Green
Момичета  някой качи ли вече нещо  newsm78или всеки си пази творбата до последния час ,за да няма плагиатстване Mr. Green

# 85
ханна,щом си начинаеща,значи имаш право да си пускаш творението.Момичета,това,че има дарба и схваща бързо,не е повод да я изклучваме от нашия клас!

# 86
И аз сигурно ще се пробвам за изпита стига да намеря време, че като гледам часа утре пак ще ме мъмрят като разберат до колко съм била на компа  Rolling Eyes

Ето да ви покажа какво направих и естествено очаквам коментари  Hug

http://valstef.multiply.com/photos/hi-res/8/28?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F8%2F28
Хана, нещата ти са много хубави, браво!   bouquet

# 87
val_stefМного хубава рамка newsm10

# 88
И тази вечер се захласнах да чета и гледам мили дами!Не разполагам с много време, но с удоволствие се записвам и аз.....

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 03:01 от dilmi

# 89
ted_фона е много размазан ooooh!Не ми харесва това че сниката и синьото цвете са малки-увеличи ги и направи карфицата която държи цветето по мъничка.Дай на цветето drop shadow че така изглежда като вдлъбнато PeaceБезопасните игли не ми харесват така във въздуха-нереално стоят би трябвало да са закачени на нещо.Жълтата панделка я увеличи така че и горе да бъде захваната от шева.
val_stef хубава рамка HugМоже да повдигнеш панделката от главата на детето малко по нагоре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт