Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 665
  • 386
  •   1
Отговори
# 180
Еййййй мацки как да не ви се кефи човек  lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart
Поздравления за страхотната тема дет сте направили за всички непросветени във Фотошопа кат мен  smile3501
Мноооо я уважавам тая програмка, само дет бъкел не разбирам от нея  newsm78
Ейййй ся почвам да  smile3529 и докат не го вдяна тоя Фотошоп най-накрая няааа ставане  Mr. Green
Още веднъж благодарско   bouquet

# 181
Искам да питам, тези рамки с непозволените елементи ще участват ли в контролното?

Според мен -не трябва Naughty И аз можех да си взема някой от моите елемента и да не го мисля толкова Crossing Arms

# 182
  • София
Искам да питам, тези рамки с непозволените елементи ще участват ли в контролното?

Според мен -не трябва Naughty И аз можех да си взема някой от моите елемента и да не го мисля толкова Crossing Arms
Е, защо.. Нека участват. Просто ще има мъмрене за непозволените елементи Grinning

А кога ще си казваме фаворитите, че и аз си имам Wink

# 183
Ей,ме на и мен.
Качих си моето контролно.
Но нямам фаворит сред видяните.
Просто моето си ми харесва най-много.  Mr. Green (Шегичка!Трудно ми е да реша,всички са много хубави)

Но очите ме болят адски,затова отивам да почивам.
Лека нощ и до утре.  Hug

# 184
  • София
И на мен твоето ми харесва най-много Wink /ако не бъркам, де/.  Айде, отивай да спиш - заслужила си си го Grinning

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 23:21 от Лекси

# 185
  • 2 етажа над тавана
Ама мнооооооого пишете и творите, браво, браво Grinning
Аз цял ден днес мъдрих контролното, ще видим какво ще излизи накрая, че то при липсата на спокойствие не ми стават читави нещата Whistling

Айде  да идва утре вечер и да ни почват госпожите с оценките Mr. Green

Всички неща в албума са супер, а уроците от тази тема са страхотни, дано имам време тия дни да ги изпробвам Praynig

# 186
Цитат
Музка1, недй да слагаш сянка на снежинките, защото е ... нелогично Wink Снежинките, които падат от небето нямат сянка. Този ефект би бил самоцелен.
Бих те посъветвала да намалиш малко горния надпис и да увеличиш страничните полета. Липсва ти малко въздух. Peace
Музка1, абсолютно съм съгласна с горните съвети и ако искаш може също така да пробваш да намалиш и другите надписи. Пробвай да "раздвижиш" снежинките като им дадеш различна големина и малко завъртане в различни посоки. Освен това някои от снежинките са под надписите, а други над тях??? Можеш да промениш фона с градиент от синьо в горната част към бяло в долната. Аз бих уеднаквила червените тонове на Дядо Коледа и надписите.

# 187
аз от контролното тоя път ще избягам че имам за задача да рамкирам 8 снимки за 2-3 дни. и аз както ги мътя по цял ден... ooooh! ето това е последно за днес и си лягам, че ей сега малчо ще ме вдигне пак  Crazy

# 188
  • София
Цитат
Музка1, недей да слагаш сянка на снежинките, защото е ... нелогично Wink Снежинките, които падат от небето нямат сянка. Този ефект би бил самоцелен.
Бих те посъветвала да намалиш малко горния надпис и да увеличиш страничните полета. Липсва ти малко въздух. Peace
Музка1, абсолютно съм съгласна с горните съвети и ако искаш може също така да пробваш да намалиш и другите надписи. Пробвай да "раздвижиш" снежинките като им дадеш различна големина и малко завъртане в различни посоки. Освен това някои от снежинките са под надписите, а други над тях??? Можеш да промениш фона с градиент от синьо в горната част към бяло в долната. Аз бих уеднаквила червените тонове на Дядо Коледа и надписите.
Благодаря ви! Сега ще пробвам! А формат А1 наистина ли е 60/84 т.е  щото малко ми се вижда тесничко на екрана , а в студиото го искат в реален размер?
Само да вметна, че когато си мислих ника измислих муцка, щото съм много сладка Mr. Green, а ма май спелинга не съм уцелила, щото всички ми викат музка. Не е болка за умиране, ама съм се зачудила що така съм го написала! Mr. Green
Хайде започвам промените!

Иначе контролното и аз го метнах снощи- въртях, суках, оцветявах #Crazy пък да видим!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 08:13 от muzka1

# 189
1. новогодишни дисни герои в коледно настроение линк
2. и естествено Дядо Коледа линк

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 09:49 от skrita

# 190
  • София
1. новогодишни дисни герои в коледно настроение линк
2. и естествено Дядо Коледа линк

skrita, нещо линка за Дядо Коледа не ми се отваря! Cry

# 191
Хайде, мацки! Творете! Mr. Green
Имате време до тази вечер - утре започват коментарите Whistling

Да питам- ще се пусне ли нова тема или ще оценяваме тук? newsm78

# 192
Хайде, мацки! Творете! Mr. Green
Имате време до тази вечер - утре започват коментарите Whistling

Да питам- ще се пусне ли нова тема или ще оценяваме тук? newsm78
тук, тук  Mr. Green Party

# 193
  • София
  smile3505 Хайде, че нямам търпение за коментарите!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 10:38 от muzka1

# 194

skrita, нещо линка за Дядо Коледа не ми се отваря! Cry

оправих го

Общи условия

Активация на акаунт