Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 713
  • 386
  •   1
Отговори
# 210
  • София
МуЦка, Mr. Green

ето ги форматите:

т.е в твоя случай: Width: 59,4 см; Height: 84,1 см. Естествено може и да дадеш ориентация Landscape - ти си прецени.
Достатъчно ли е добро изображението на Дядо Коледа /голям размер и резолюция/ за толкока голям плакат?

newsm47Благодаря!
Ами задала съм 200 резолюция пък не знам. От копириня център ми казаха ,ч максималната резолюция можеда е и 150.
Опитах се да направя преливане на цвета с gradieхt tool и д аврътна снежинките , но не успях. Нещо ми убягва мисля! newsm78 Ето малко го промених плакатчетал какво ще кажете?

# 211
  • На края на света !
Муцка сега е по добре   bouquet ,ама очите ми бягат в различната снежинка над главата на дядо коледа  Peace

# 212
  • София
Муцка, много ми синеят тез снежинки и т.к. в сравнение с предишните "съдържат повече материал" много ми бият на очи. Не можеш ли мъничко да им намалиш прозрачността? И тази над Швеция да я намалиш, че много хваща око. Картинката мъъничко ми изглежда приплесната, но може и да греша. Снежинките евент. можеш да ги направиш не синкави и лилавеникави /като в снега под картинката/ или да върнеш първата картинка. Извинявай за критиката, но нали писа, че е важно. да си кажа мнението Wink

# 213
http://gabulinka.multiply.com/photos/hi-res/11/1?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F11%2F1 едни снежинки. Огромни, но за това пък качественно се смаляват и са готови за пльоскане върху някой фон Mr. Green  Дано са ви от полза Peace

# 214
Момичета ,кокичета/и момчета/Как сте Laughing в очакване ли Grinning
Аз предлагам оценяването да се извърши от самите вас и всеки който иска да се включи.Ще оцените всяка една творба и ще кажете по няколко думи за нея/дори и да е вашата-под прикритие разбира се/Накрая ще се съберат гласовете и ще се обявят отличниците.
sciura piccolina -благодаря за урока,не знаех как се прилага екшън на повече от един файл Hug

# 215
Момичета ,кокичета/и момчета/Как сте Laughing в очакване ли Grinning
Аз предлагам оценяването да се извърши от самите вас и всеки който иска да се включи.Ще оцените всяка една творба и ще кажете по няколко думи за нея/дори и да е вашата-под прикритие разбира се/Накрая ще се съберат гласовете и ще се обявят отличниците.
sciura piccolina -благодаря за урока,не знаех как се прилага екшън на повече от един файл Hug
Ани, а по шестобалната ли да оценяваме или по някоя друга 'бална система? Mr. Green
И кой (без да посочвам) ще се цани да си води записки? Thinking

# 216
Я аз в последния момент да питам, като една разсеяна и недоразбрала ученичка  Mr. Green
Имаме право само с едно произведение да участваме, нали?  newsm78 Щото така ми се вижда най честно  Wink

# 217
  • София
Е, късно е вече. Няма да свалям пък. Някъде май пишеше, че може и с повече.

# 218
Няма проблеми Лекси просто аз не съм разбрала  Hug

# 219
  • София
Муцка сега е по добре   bouquet ,ама очите ми бягат в различната снежинка над главата на дядо коледа  Peace

Embarassed Ще види таз снежинка сега!

# 220
  • София
Ето нещо друго от мен! Искаше ми се да стане малко фешън и използвах рамчица от албума на някой, но не помня име newsm78
Е, какво да променям!Фонатрябваше да е черен на бели точки- дали се вижда...

# 221
  • Вече в моята си приказка...
Е, браво на участниците в контролното. Страхотни неща виждам. Е, ще бъде трудно оценяването, но смятам, че коментарите са задължителни. Бих се включила...

muzka1, незнам защо, но винаги чета ника ти като "музика"  Grinning. Фонът ти го виждам абсолютно черен. На бели точки ли казваш, че е? newsm78
Лично на мен малко трудно ми се чете надписът - Алекс и лявата горна снимка на детенцето е разтегната неравномерно /малко сплескана ми стои/, но като цяло ми харесва рамката ти! Peace

sciura piccolina, благодаря и аз за обяснението за екшъните - признавам си и аз незнаех как се прилагат върху повече документи!  bouquet

# 222
  • На края на света !
какво стана сега  с по една ли снимка ще участваме newsm78 ,казвайте докато е време  Praynigи кога започва отценяването Thinking

# 223
Тъкмо и аз това щях да пиша Grinning

За всички Варненки хайде на купон http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242423.0

# 224
  • София
Кой каквото е направил по темата да качва, предлагам аз. Има неща с чужди елементи, има хора с повече рамки... Важното е кой как се е справил Grinning

Общи условия

Активация на акаунт