Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 684
  • 386
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И моят Фотошоп е дръпнат от Замунда, защо да не става от там?

Повчето неща много ми харесат /и определено трудно се ограничих до 5/. По-нататък ще кажа кои са ми любимите, т.к. явно е желателно да не се повлиява на гласуването. Интересно ми е и какво ще кажат учителките, т.к. предполагам те ще наблегнат на техническото изпълнение, а не толкова на естетиката. А това ще ни е от голяма полза.

Скрита, ако се "борехме" за награда, за 1-во, 2-ро и 3-то място, съм съгласна с теб. Но в случая целта беше по-можещите и знаещите от нас да си дадат мнението и съветите. Следващия път, вместо контролно, може да си спретнем конкурс. Аз имам три неща - имах време и мерак, пробвах различни неща, не можах да обединя всичко в една рамка. Освен мен, съм почти сигурна, че има още три ученички с по две рамки. Да сваляме ли тогава, че да не ви ядосаме newsm78 Ако гласуването е толкова важно, тогава да кажа на мама Цоцоланка да махне 2 от анкетата, защото все пак искам да си чуя коментарите за всички.

Сега, вече мирясала след контролното, се отдавам на събиране на материал за календар на бабите. Решила съм да го направя на 4 листа, по един за всеки сезон.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 20:38 от Лекси

# 271
1-откровено мисля, че е много добро, харесва ми фона, може би малко контраст на снимката.
2- много добре
3-харесва ми съчетанието на елементите, само отрязаната част с долната рамка нещо не ми хареса.
4-супер
5-първото което се набива на очи - несъразмерното намаляване на снимката и сплескването на елементите
6-също много ми допадна - инър шадоу-а и тук е излишен
7 - добре, само не ми допада wrap-a на хартияна и инър шадоу на рамката. Просто една обикновена сянка щеше да е достатъчна.
8- снимката с това което е рамка, по-скоро ми прилича на салфетка  Grinning Панделките висят във въздуха.
9- фона е като на 8 - предполагам че са на един човек, звездите са сплескани, не ми се връзва бебе в плик за писма и мечето с шапката. Иначе бебчето е изрязано добре.
10- добра идея за наслагване на фонове но не изпълнена много добре. ако червения фон е по-прибран зад снимката ще е по-добре, луната ми харесва, може би размера на снимката с рамката трябва да е по-голям
11, 12, 13, 14 и 15  - отлични нямам забележки
16-много е дребна снимката, може би ако имаше повече еленти... така се губи на големия празен фон.
17- също е чудесна
18 - допада ми съчетанието на елемнтите и цветовата гама
19- доста едри елементи за сметка на снимката

Това е, за останалите да не ги изброявам до края - браво хубави са всички и нямам съществени забележки да направя.
Забравих да добавя, че не е нужно до се ангажирате с моето мнение, просто казвам кое ми харесва и кое не -  Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 20:54 от SheDevil

# 272
Само учителките ли имат право да коментират?

# 273
Гласовете ми в крайна сметка са за - 1, 4, 13, 18 и 25

# 274
Момичета, какво ни става тази вечер?????

Какви са тези страсти, какво е това нещо????Всеки е вложил труд, старание, страст, време(а колко ценно е то!) в творбите си! Peace

Мога да кажа,че аз участвах с 2 рамки и ми бе интересно за сама мене си(не за другите)как се справям при точно зададена задача(снимко+дадени елементи) и със свободно изпълнение(елементи по избор).

Темата още малко ще продължи и ще пусна нова...Само ако четата тук модове ще ги помоля да не ни спират тази за да изчетем повече коментари и новата да е на чисто.

Предлагам следния вариант - тема с уроци - тема с контролно, тема с уроци - тема с контролно и така.....(нещо като роднина-милиционер, роднина-милиционер... Laughing)

# 275
Момичета, какво ни става тази вечер?????

Какви са тези страсти, какво е това нещо????Всеки е вложил труд, старание, страст, време(а колко ценно е то!) в творбите си! Peace

Подкрепям, гледам да не съм мног критична, защото знам че всеки е вложил много старание за да направи рамките си!
Освен това - това е само просто така, за да видим кой до къде е стигнал с дадените до сега уроци и сам за себе си да прецени къде трябва да наблегне.  Hug

# 276
Аз гласувах за 1;4;5;12;29. Peace
Просто тези ми харесват най-много.За техническото изпълнение не мога да се изкажа по разбираеми причини. Grinning
 Момичета,дайте да се учим и забавляваме.

# 277
Само учителките ли имат право да коментират?

Разбира се, че не!  Laughing
Смятам, че всеки има правото да си изкаже мнението и да се защити - не че някой ще го съди  Joy
Просто си се забавляваме и се учим - нали така   bouquet
П.П. Бианка писали сме заедно

# 278
гласувах-4,14,15,17,30-държа да кажа че имах още7 които трудно отделих от най добрите.Браво много добре сте се справили newsm10 smile3521 smile3501
По късно ще коментирам ако не сте минали в другата тема Hug

# 279
SheDevil,значи сме прави и двете. Laughing
В крайна сметка за това сме се събрали.

# 280
1, 15, 18, 19, 20  Peace
фаворит ми е № 1

# 281
  • София
Най-много ми харесаха по ред на харесване: 24, 15, 28, 4, 13.
26 също ми харесва много, но не е добре направена. Ако се изпипа, ще е една от фаворитите ми.  И още доста ми харесаха, но нямаше как да гласувам Grinning

# 282
  • София
Много благодаря на госпожа учителката Shev Devil!
Бих се радвала и на коментарите на другите посветени!

Все пак не е конкурс това занимание,
а възможност да станем добри.
 Така, че стига със страстите и давайте коментари.... Mr. Green

# 283
  • На края на света !
И аз и благодаря  bouquet ,коментара ми хареса  Peace,макар и доста нратък Mr. Green

# 284
  • Пловдив
Виждам, че почти всички рамки имат гласове  Simple Smile
Значи, изпитът е взет Wink
Аз също гласувах  Peace
Благодаря на SheDevil за коментара на рамката ми  Hug

За мен най-добрите са 1 и 4  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт