Начинаещи във Фотошоп-а чакат своето контролно първо! (3)

• 25 705
  • 386
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Аз гласувах за 4, 12, 15, 20 и 23, а по-късно ще коментирам всяка една......

# 286
Така ли ми се струва или ние сами си коментираме рамките newsm78?Къде са учителките или утре ще се обявят резултатите?

# 287
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, не съм изчела всичките 15 страници... но ако наистина сте начинаещи, сте се справили доста добре!!!
Моите фаворити са 1, 3,12,18,29..Доста стилни!

# 288
А аз гласувах за 4,6,10,11 и 28. Peace

Но не мога да коментирам.
Скапана съм от емоции.

Лека нощ.

# 289
  • Czech Republic
Здравейте момичета! Hug

Чак сега видях, че има подобна тема, при това 3 и при това вече с контролно!  Blush Shocked
Ще ми позволите ли и аз да направя коментар или само дамите, които са учителки могат?

# 290
  • Вече в моята си приказка...
Писах, писах, а накрая всичко се затри. Гледам много малко коментари има. Мисля, че и учениците имат мнение, поне за тези, за които гласуват. Бихте могли да споменете накратко за какво гласувате точно за определена рамка. И не се измъквайте, че не разбирате от рамки, тези 31 рамки показват доста добре, че разбирате от рамки!

Момичета, мисля, че сте се справили страхотно! На всички ще ви пиша Отличен! Браво!
Ето и малко коментари към няколко от рамките. Всъщност първоначално написах за всички рамки коментар, но всичко се затри. Сега ще напиша за тези, които ми направиха най-голямо впечатление:

1. Единият от фаворитите ми! Прекрасни цветове - бебешки, невинни, чисти. Браво на автора. Между другото ми се струва, че е автор и на рамки № 12 и 13.
2 и 3 - Май са на един автор. Гласувах за номер 3, струва ми се по-добрия вариант. Много нежни цветове и прекрасно комбиниране на елементи.
5. Не е добре разтеглена не само снимката, но и рамката стои сплескана. Иначе на самият автор бих дала оценка 4 заради добрата комбинация на елементи и приятните цветове...
7. Следващия ми фаворит - харесват ми как са комбинирани цветовете, харесват ми и малките звездички, които авторът е поставил в "одеалцето", върху което е легнало бебчето.
8 и 9 много си приличат. Все пак на 9 бебчето не  е разтеглено добре и стои сплескано. На 8 панделката, която държи дантелките стои много самотно и не на място. Самите дантелки ако бяха по-тънки и не така натрапчиви би била много по-хубава рамката.
10. Тази рамка много ми харесва, заради това, че е прибавен интересен елемент - луната. Особено интересна става, ако авторът сам е нарисувал луната, а не е готов елемент. Мисля, че би било по-добре да се даде сянка на халките, които "държат" снимката.
12 и 13 Един и същи автор, а? Обаче 12 е по-добрият вариант, според мен. Комбинацията на розово със сиво ми харесва особено.
17. Незнам, но нещо не ми допада в текстът, не го разбирам ли, какво ли. Фонът ми е интересен, харесват ми и дребните цветчета, които ограждат снимките.
18. Следващият ми фаворит. Прекрасна рамка, с лек ретро нюанс. Едно голямо Браво на автора! Струва ми се, че авторът е автор и на рамка № 4, която не коментирах, но имам какво да кажа за нея. Според мен най-излишният елемент в тази рамка е коронката, която стои самотно сред другите елементи. Още едно голямо Браво!
На 19 много ми харесват цветовете - комбинацията от различни нюанси зелено. Бебенцето можеше да е по-голямо! И надписът Sweet Little да не е разноцветен. Иначе ми харесва!
На 23 ми харесва това, че авторът е проявил фантазия и е "завил" бебчето с елемент /ще се изненадам приятно, ако самият автор е нарисуват "одеалцето"/
25 също ми харесва, но ако се загледаш добре в панделката, която е завързана около рамката, ще забележиш колко неестествено стои тя - стои малко във въздуха.
26 Тук пък авторът е измислил също нещо оригинално - поставил е интересна "възглавничка" под главичката на бебето! Но и тук панделката стои много във въздуха и малко в повече ми идват тези звездички /между другото много ми харесват - от къде мога да си ги сваля? Embarassed/
27 Мисля, че е много оригинално като замисъл. Харесва ми...
28 - Много сладка рамка, много сладко стихче. Много, много ми харесва. Единствената ми забележка е към цветето горе в ляво да не влиза в снимката... Peace

И така в крайна сметка гласувах за 1, 3, 7, 18 и 28

Браво на авторите още един път!

Нека не забравяме, че сме тук, за да се забавляваме и да понаучим нещо и ако някого съм обидила с думите си, нека ме извини, не е нарочно...  bouquet

Между другото аз гласувах, но не разбрах правилата - елементи задължителни имаше ли, защото видях доста повтарящи се елементи, но не при всички рамки. Затова се и позачудих!

Хайде, момичета, успех.
Ееее, улях се, ама така е, като не съм влизала във форума доста дълго време, сега ще наваксвам! Grinning

# 291
  • На края на света !
Здравейте момичета! Hug

Чак сега видях, че има подобна тема, при това 3 и при това вече с контролно!  Blush Shocked
Ще ми позволите ли и аз да направя коментар или само дамите, които са учителки могат?
отворени сме за всякакви коментари Hug

# 292
Между другото аз гласувах, но не разбрах правилата - елементи задължителни имаше ли, защото видях доста повтарящи се елементи, но не при всички рамки. Затова се и позачудих!

Да елементите трябваше да са едни и същи Crossing Arms Ама явно за някой не важат Naughty Следващия път няма да участвам Crossing Arms

# 293
  • На края на света !
2 и 3 не са на един автор ,на нищо Peace

# 294
а къде са рамките, аз нещо не разбрах  newsm78

почти завърших една рамка и я затворих без да я запамета  ooooh! много съм си ядосана  Crossing Arms

# 295
  • Пловдив

Да елементите трябваше да са едни и същи Crossing Arms Ама явно за някой не важат Naughty Следващия път няма да участвам Crossing Arms
С чужди елементи са 8, 9, 11, 17 и 31. Но не мисля, че добавените чужди елементи правят кой знае какви по-красиви рамките  Wink
А и доста бебета не са изрязани от фона, както беше условието.
А да избереш най-подходящият метод за селектиране специално при мен беше важно при тази задача  Rolling Eyes Затова виждам и доста ..ъъ .. не добре изрязани бебчета от кръста надолу  Stop (как се изразих само  hahaha )

# 296
  • София

DVV, кажи в кои рамки има елементи, които не са от зададените? Аз лично почти не виждам такива. Но някои от зададените са много добре "маскирани" и променени. Нямаше и условие за задължителни или определен брой елементи - просто да се работи със зададените. Аз съм го спазила, повечето струва ми се също.
А, ханна ги е посочила. Не забелязвам да са от водещите в анкетата, така че не виждам защо се дразниш. Явно е отчетено използването на чуждите елементи.

Много благодаря за изчерпателните коментари на MiRa_55 и She Devill    bouquet    bouquet    bouquet

# 297

Права си!И мен това най-много ме дразни.Ама не мисля да си го слагам на сърцето.Нека се забавляваме. Peace
ханна,в този случай колко реално трябва да се коментират.Аз чакам коментарите да започнат,за да почна и аз.Всъщност тези които поставиха задачата,на тях мнението ми е най интерестно,защото знаят най-добре условията.-

# 298
  • Вече в моята си приказка...
О, съжалявам, аз не разбрах всъщност, че едно от условието е бебето да бъде изрязано и добавено върху друг фон. А иначе доста от рамките са с различни елементи...

# 299
Ако искате да си кажем - коя работа на кого е?

Мои бяха 17 и 27...

Идеята на първата бе следната.....От всички тези сладки сънища(незнам защо, но снимката не ме въодушеви) аз си направих асоциация: сън при децата=мама на компютър. Ни ми стигна мястото за да напиша целият текст - Аз спя, Той спи, Те спат, следователно мама е на компютъра и затова съкратих - следователно и компютър - на - сл. и РС. Рамката е такава,защото не си бях взела елементите на работата(а там нямам нет), само снимка имах и реших с това,което имам все пак да работя и да се упражнявам. Иначе държа да се знае,че буквите са изрязани от червения фон,които съм използвала......

Другата снимка вече е с елементи от дадените, правена е в къщи, не симпатизирам много на розовото, много ми сладнее и затова и сложих една целувка на бузата на бебето...А то така сладко е заспало на снимката,че сигурно и в полунощ и на сутринта все така сладко спи.......

Нека коментарите останат за тук, ще пусна нова тема, само незнам коя снимка да използвам за първа страница - предложете вие - и ще чакам новите уроци там...Но докато има нови уроци - нека пишем в тази! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт