За видни кокетки измисляме плетки - 11

• 259 075
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • с. Драгоево, обл. Шумен

Момичета, нали се чудите как да оплетете твърда козирка? Опитайте по начина който се плете кръга в този линк. Късмет Peace

# 212
http://picasaweb.google.com/adrijov - има хубави, нови списания тук.

# 213

Момичета, нали се чудите как да оплетете твърда козирка? Опитайте по начина който се плете кръга в този линк. Късмет Peace

Чудесна идея ще опитам още днес!

# 214
  • в баира
Направо съм се шашнала с тази Picasa - колко списания има качени! Предлагам да сложим в началото на следващата тема всички линкове, които сме посочили, защото много се мотам като тръгна да търся нещо, видяно по-рано в темата. А така ще си обогатим библиотеката от линкове с модели.  Simple Smile

# 215
ох, и аз искам всички линкове да са в началото на темата, обаче:
1. мързи ме да ги събирам!
2. Първият пост става огромен и в крайна сметка ми е досадно и го прескачам....
3. Ако има някой навитак и добра идея как да ги събираме, ще  е супер
/ с което исках да кажа, че хич не ми се пуска следващата тема  Joy /

# 216
И без друго го разрушках линковете тези дни и съм си ги позаписала повечето, да не говорим, че питах за някои вече пускани Embarassed Аз ще имам грижата, а ако някой има нещо съвем конкретно предвид, за да не го пропусна да ми го прати на лс.

За козирката. Купих нишка за оплитане. Ще кажа за резултата по-късно.

# 217
  • с. Драгоево, обл. Шумен
http://picasaweb.google.pl/alegria.artesanal/CrochDiversos
мочета тук има описание на кръг, който предполагам става доста стегнат и твърд, предлагам ви да пробвате тази техника за направата на козирка. Успех  Peace

# 218
За линковете може да се опростят и улеснят нещата като се направи форумски плетачески албум(и) в пикасата с единна парола и всеки да качва,това което намери и смята за интересно и само линковете към албумите да се поставят на първа страница.Албумите може да са тематично разделени - шапки, пуловери, детско,мъжко и т.н.

# 219
мацки, предлагам ви, ако не искате да ви е много тежък първия пост, след като съберете линковете, да ви направя една страничка в сайта си. Някъде тук например:
http://georgievi.atspace.com/namerih/pletene.html
А в първия пост пускате само линк към страницата Wink

# 220
и аз да се отчета,изплетох чанта за дъщеря ми

# 221
  • в баира
 anonimka : smile3501 Браво!

Сега ако кажеш и как я направи или да ни покажеш схема, ще съм ти много благодарна!

# 222
  • Толбухин
anonimka чантата е страхотна  newsm10

# 223
Фуфиндрела,нямам схема видяхме я в едно списани/имаше само снимка,без описание/но е елементарно нещо,започнах с 30 броя синджири плетох 5 реда висок пълнеж като от двата края на последните бримки бодвах по 5 високи пълнежа за да се оформи като елипса дъното,след това центрирах и започнах да правя пъпки/пъпките ги оформих като 3 ромбоида/пъпките ги направих като бодвах по 6 пъти в една бримка и после ги събирах наведнъж,като стигнеш желаната височина приключваш бримките.Дръжките са от 9 броя бисок пълнеж и използвах токички от старите ботуши на дъщеря ми,дано съм успяла да обесня/хич ме няма в обесненията/

# 224
забравих да напиша,че от двата края я сегнахме със по 2 пискюла понеже ципът беше малко късичък

Общи условия

Активация на акаунт