Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 517
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 150
Бургас,но и nameika  каза че и взимали парички.

# 151
  • пловдив
Забравих да кажа - с днешната пратка пристигна пончото-подарък - не е много лошо - по-скоро е като голям шал с дупка, обаче към него имаше гердан - той ми хареса, даже веднага си го сложих  Mr. Green

Калисто, от къде си

Има пакет в пловдивската поща за Диана... еди коя си - 15-ти участък  Peace
Не си прочела добре - Дилияна newsm51

# 152
  • varna
В предната тема беше коментирано,та да споделя.Мисля,че и в провинцията вече ще вземат такса при получаване на колетите.Като получавах последната си пратка,жената на гишето спомена,че имало някакви нови такси.Не ми взе пари защото не била много на ясно,но мисля че следващият път няма да се размина.

пепел ти на устата #Crazy сега какво по 5 поръчки наведнъж да се събирам в 2кг на поръчка ли да правя?
мисля че е за малките градчета Peace

# 153

Още една питанка да добавя:
 какво означава Payes en 3 fois
 http://redoute.fr/vente-trench-en-suedine-redskins.aspx?producti … e&pagesize=16
в дясно до модела. Да не би да може да се плаща на три пъти, ако имаш тази карта newsm78
Аз имам в писмото което са ми пратили някъкъв код и такава карта, но не ми е ясно за какво служи, ще се радвам ако ми разясните
Каква карта? Kangaroo ли?  newsm78 Не бяха ли само за Франция?

# 154
  • пловдив
Аз чакам от 28  newsm45

колко е голямо чувалчето?
За моите разбирания за спално чувалче това си е доста дьлгичко да ти кажа, сега ще меря и ще пиша.
На офертата пише 1,20м

# 155
Да се отчета с поръчката от 6.11. Дошла е в пощата в петък, но днес си я взех.
Тази чанта е доста голяма, но вътре няма прегради. Харесва ми, събира доста.

Този потник е много хубав, харесва ми. Стои приятно.

Другите неща са обсъждани вече.

# 156
  • varna
Аз чакам от 28  newsm45

колко е голямо чувалчето?
За моите разбирания за спално чувалче това си е доста дьлгичко да ти кажа, сега ще меря и ще пиша.
На офертата пише 1,20м
някой беше писал че не е валидно вече-или го няма в наличност

# 157
  • varna
 Тедито аз май ще се смъкна до митницата-като гледам на всички софийски мами им пристигнаха поръчките от 6.11 сигорно нещо при нес не могат да се намотат в пощата

# 158
  • Sofia
На офертата пише 1,20м

Толкова е с главата на Снупи, която би трябвало да служи за вьзглавница, иначе е 95 см дьлго и 55 см широко /закопчано/.

Ето и реална снимка:

# 159
  • Варна
Какъв е кода за това пончо и кой номер е?

# 160
  • Пловдив
Забравих да кажа - с днешната пратка пристигна пончото-подарък - не е много лошо - по-скоро е като голям шал с дупка, обаче към него имаше гердан - той ми хареса, даже веднага си го сложих  Mr. Green

Калисто, от къде си

Има пакет в пловдивската поща за Диана... еди коя си - 15-ти участък  Peace
Не си прочела добре - Дилияна newsm51

Ох, извинявай  Embarassed - всъщност не съм чула добре значи  Wink

А някоя пловдивска мама взимала ли е пакет от пощата в събота

# 161
Тедито аз май ще се смъкна до митницата-като гледам на всички софийски мами им пристигнаха поръчките от 6.11 сигорно нещо при нес не могат да се намотат в пощата

Аз имам известие от 3-ти за митницата.

# 162
  • Карлово
Змейковице, а снимка на пончото и гердана може ли?

# 163
  • София
И аз още си чакам поръчката от 30.10 мамка му #2gunfire.

Най тъпото е, че имам известия за поръчките от 4 и 8-ми, а за тези, които съм най-нетърпелива (30 и 6-ти), нямам... Оффф, много ме е  яд!!!

# 164
  • София
Моля ви, ако някой е купил вече прословутата детска пухенка - , обаче в цвят rose, нека качи реална снимка. Бих искала да добия наистина реална представа за цвета.

Общи условия

Активация на акаунт