Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 654
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Момичета, може ли да ми кажете адреса на митницата в София, че не е активен на първата страница? Благодаря.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 09:06 от mysteryVT

# 301
Момичета, може ли да ми кажете адреса на митницата, че не е активен на първата страница? Благодаря.

Ул. Веслец №4, зад Централната автогара.
Не знам защо не е активен, преди беше  newsm78

# 302
  • София
Алекс1 може ли да помоля на първа страничка да сложим информация как се променят данните в регистрацията. Почти всеки ден отговаряме на такива въпроси.
Под логото на ларедут има Mon espace client след отварянето му в ляво се търси JE GÈRE MON COMPTE кликва се на зеления надпис под него и там се поправят данните.

# 303
  • pomorie
да се включа с моите покупки и наблюдения http://www.laredoute.fr/vente-jazz-pant-reebok.aspx?productid=32 … e&pagesize=16 имам тази долница само че бяла супер е много лека материя за лятото идеално

# 304
Алекс1 може ли да помоля на първа страничка да сложим информация как се променят данните в регистрацията. Почти всеки ден отговаряме на такива въпроси.
Под логото на ларедут има Mon espace client след отварянето му в ляво се търси JE GÈRE MON COMPTE кликва се на зеления надпис под него и там се поправят данните.

Вече не мога да пипам първия пост. Може да го направи само модератор, защото са минали 24 часа от публикуването му. Иначе с удоволствие.

# 305
Лелееее... за един ден 15стр.  #Cussing out

Момичета, поспрете се моля, това няма изчитане... дайте по-важни неща да пишем, да обменяме снимки и кодове, това безумно обсъждане на кого кога му дошла поръчката и колко му взели на митницата, пълни безумно и без това безкрайната тема...

И аз съм съгласна на 100%. От общо 16 страници, смислени постове има за не повече от 2 стр. Друг е въпроса, че всеки нов, който се разписва се оправдава, че темите били много дълги и не можело да се чете всичко, та затова да пита. Ами хубаво, ама може поне текущата тема да прочетете, да не говорим, че понякога отговора на това, което питате е 2 мнения по-нагоре. Искам да кажа, че никого не визирам, на всеки може да се случи, но сме много хора и е адски досадно.

предлагам на първа страница в първия пост да пише:
Прочети първия пост, а преди да питаш изчети текущата тема!!!

# 306
  • София
И аз имам намалението - ако някой не го е получил - на лични мейл и имена Peace

# 307
  • София
Да ви информирам, че пижамите в три части с код 28-266 явно са свършили, защото днес си взех поръчката от 06.11.2007 и вместо пижама за подарък ми е сложен много готин халат за баня -прасковен цвят - ДОВОЛНА съм!

# 308
  • Sofia
Днес си взех поръчка от 09.11, повечето неща са коментирани, но искам да препоръчам някой които си заслужават:
- 3 памучни пижамки, много мекички, за тези пари са идеални.
- тези бодита и те са доста сполучливи за парите си.
- прекрасна пижамка, при това сега е на още по-прекрасна цена от преди.
- това пончо е страхотно след малко ще пусна реална снимка на цикламеното, че доста се различава от това в сайта.
Другите неща са коментирани, но това което ме изненада беше някакво покривало за легло което получих, а имам спомен че използвах код за безплатна доставка. Покривалото е хубаво иначе, памучно с две лица и с тьнка вата вътре, ще го снимам и него и ще опитам да му намеря кода, защото имам спомен че сьм го гледала някъде другаде.

# 309
  • София
Да ви информирам, че пижамите в три части с код 28-266 явно са свършили, защото днес си взех поръчката от 06.11.2007 и вместо пижама за подарък ми е сложен много готин халат за баня -прасковен цвят - ДОВОЛНА съм!
Мисля да пусна поръчка с този код - би ли ми казала ориентировъчно колко е голям халата   bouquet

# 310
едни такива чаршафи-малко си мислех че ще са от памучно трико но те са от хасе айде стават
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-arabesques-urban … e&pagesize=16
Моля те, кажи ми какво включва комплекта, че дори с помощта на преводача не се ориентирах 100%. Покривките също мнпого ми харесаха, какви цветове си поръча?

# 311
  • Sofia
Кода за покривалото е: 27154
Самата оферта изглежда така:

И реални снимки:  

# 312
Имам и тази ама на другия акаунт, накойто не съм поръчвала.
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=63bc0be485bb66fca0

Персонална е ама за какво е този код за намаление, като всичко е намалено...

# 313
...но това което ме изненада беше някакво покривало за легло което получих, а имам спомен че използвах код за безплатна доставка. Покривалото е хубаво иначе, памучно с две лица и с тьнка вата вътре, ще го снимам и него и ще опитам да му намеря кода, защото имам спомен че сьм го гледала някъде другаде.

Кодът, който си ползвала можеш да го намериш в данните на поръчката ти - suivi de commande - клик на датата, за да ти извади само тази поръчка - voir mon offre speciale sur cette commande - и след като ти извади страницата с разбивка по артикули, над тях ще видиш кода (може там да има и два кода ако си поръчвала намалени неща, тогава кода за подарък е вторият)

28266 - при мен не работи, пише ми след две седмици

# 314
  • София
Мисля да пусна поръчка с този код - би ли ми казала ориентировъчно колко е голям халата   bouquet

Е, за съжаление - стои в колата и чака  да свърша работа- довечера ще го видя - но на етикета пишеше 42- 44 и е марка scenario
За информация: пижамата , която бях поръчала трябваше да бъде 40-42

Общи условия

Активация на акаунт