Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 523
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 465
  • varna
момичета чисто практическо питане към тези които ходят до столична митница.
понеже съм сама през деня с бебо, много ли са големи пакетите (обемисти) и дали бих се справила с бебе на ръце въпреки че съм с кола, ама пусто не се търпи вече, а няма кой друг да пратя...
те идват в кашон-такаче съмнявам се да се оправиш с бебе на ръце-по добре си вземи кенгуруто Peace

# 466
  • до морето
С код 29416 дава за подарък това
Кодът не е персонален  Peace

# 467
  • varna
Някой може ли да ми каже каква е тази номерация? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22916604&a … documentid=222307

Не намирам нищо подобно от тяхната страница с размерите!

Pantalons, shorts, maillots de bain

T. de ceint. en cm       68/72    72/76    76/80    80/84    84/88    88/92
 Taille à commander       36       38          40          42      44        46

T. de ceint. en cm       92/96    96/100    100/104    104/108    108/112    112/116    116/120
 Taille à commander       48       50            52                54                56             58               60

Как не намираш? Мериш сантиметрите и отдолу е номера който да поръчаш.
Може ли като на малоумен да ми обясниш,че или аз вече не виждам или от този сайт съвсем изперках:
50/52  ; 54/56  ; 58/60  ; 62/64 ; 66/68 ;70/72 ; 74/76 ; 78/80 ; 82/84 - това междини размери ли са, какво е?

Номерацията ли почва от размер 50 / 52 и нагоре, т.е. големи размери?
тоест да ,не видя ли таблицата дет ти казах под момчето с тениската и щортите има номерацията точно този панталон на коя отговаря-винаги трябва да гледаш таблицата с размерите на това което ще поръчваш,а тя знаеш каде се намира Peace, на различните марки е различна гледаш винаги какъв указател с размери ти дават на тази стока,която поръчваш
50/52 отговаря на обиколка на таза 106/108-108/110 и тн последователно

# 468
Колетите със стока ви ги носят до дома куриери или директно от митницата ги взимате?
В Бургас - от пощата, аз от Старата поща, но една мама си ги взима от пощата в Славейков, явно по адрес
Колета ми беше 7кг, но на митница в Бургас не съм ходила. Може да са проверени предварително

# 469
  • София
Дядо Коледа дойде отново! Mr. Green
Най-доволна съм от пухенката - лилава и много готина. Утре с кеф ще я разходя!
Най-недоволна съм от този панта … 83;он. Нещо хич не ми седи добре... Аз така и предполагах, но реших да опитам.
Ако някой се интересува - черен, 40 размер - МОЛЯ НА ЛС

# 470
Най-недоволна съм от този панталон. Нещо хич не ми седи добре... Аз така и предполагах, но реших да опитам.

Здравей, а какво стана със дънките на мъжа ти ? Добре ли са му ? Нали номер 44 беше и колко му е талията ако може да ми пишеш?

# 471
Момичета някой беше пуснал линк за тези мъжки обувки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8880336& … ue&ksource=-1
Може ли да ми кажете дали си отговарят на номерата, че смятам да ги поръчам за мъжа ми.

# 472
Някой получи ли вече детското яке - подарък с код 24252?

# 473
Eiphnh, чакам с нетърмение отзивите за ботушките - стават ли за по-студено време, че ме сърбят ръцете да ги поръчвам

# 474
  • София
Най-недоволна съм от този панталон. Нещо хич не ми седи добре... Аз така и предполагах, но реших да опитам.

Здравей!
Много я мисля и аз тази пухенка. Ти кой размер си си взе?

# 475
Най-накрая дойде колета от 28.10 Tired
Пуснат е от Франция на 31.10, печата от нашата поща е 15.11, къде е скитал през това време, нямам идея  Rolling Eyes
Горе-долу съм доволна. Не е коментирана само тази мъжка блуза - http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond-en-cotes.aspx?produc … e&pagesize=16 - цвят екрю/каки, не е лоша точно като на картинката. Взех я, да видим какъв ще е размера, дано да му стане Simple Smile
Тогава беше 20.90Е, сега е по-малко. С офертата с комплект за вино ми излезе 10Е и толкова си и струва по мое мнение Wink

# 476
# 477
да ви кажа, че съм супер доволна от уреда за готвене на пара в микровълнова! щом мъж ми прояде броколи... мисля, че стерилизатора би свършил същата работа. аз така или иначе го ползвам по упътването за стерилизация на шишита, щото млакия май употреби упътването за някоя апликация! но и така се получава, нарязвам зеленчуците, слагам много малко сол и масло и ок.200 гр.вода на дъното и ги пускам за ок.10 до 15 минути - става бързо, лесно, чисто и вкусно!!! сега поръчах и още два броя за подаръци.
този новия код с одеалото дето сте го пуснали май дава безплатна доставка само ако има артикул от една от двете фирми.
повечето от старите промо-кодове вече не работят...

и аз исках да си поръчам уреда за готвене на пара, но ми дава, че промото не може да се прилага, ти кой код използва?

# 478
  • София
Добро утро на всички   bouquet
Искам отново да помоля да ми препоръчате някой код с подарък, защото ще пускам поръчка от 2 артикула и ми се ще да е подарък Peace
Повечето кодове вече не са активни - рових и по стари теми...но нищо интерестно
Мооля за съдействие   bouquet

# 479
момичета чисто практическо питане към тези които ходят до столична митница.
понеже съм сама през деня с бебо, много ли са големи пакетите (обемисти) и дали бих се справила с бебе на ръце въпреки че съм с кола, ама пусто не се търпи вече, а няма кой друг да пратя...
кашоните са доста големи, но ако не е много тежък ще можеш да го носиш, ако си вземеш някакво канапче да го вържеш, така че да го носиш с едната ръка, а бебето с другата,

Общи условия

Активация на акаунт