Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 587
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 420
Кода за покривалото е: 27154
Самата оферта изглежда така:

И реални снимки:  

За каква сума и какво трябва да поръчам с този код, за да ми дадат безплатна доставка? пробвах с каквото съм събрала в кошницата и не става. ooooh!

# 421
на предната страница има снимка-актуална

Мда, видях, не подозирах, че това на снимката е въпросното покривало...Дрипавичко, но няма нищо, поне офертата беше добра Peace

При мен даде безплатна доставка на сума 45 евро, като в кошницата имах възглавница за под, евтините ботуши, едни ръкавици за 6 евро. Намали ми доста възглавницата за под, даде ми безплатна доставка и подарък покривалото.

# 422
  • София

Ще го снимам със сигурност, само че ще е утре, че трябва да се изглади Peace

# 423
  • София
Eiphnh  уи за колко го купи и използва ли някакъв код?
Кой номер е?

# 424
Е, не е истина, просто. Идва ми да ви удуша. Crossing Arms Бива ли да изпишете толкова страници от вчера  Crazy Не мога да ви изчета  Rolling Eyes

Да питам- имам оферта за подарък шушлеково яке, с коланче и качулка. Читаво ли е, ако го има някой? Защото смятам да се възползвам от тя оферта и да поръчам. Изглежда сладурско(на снимката..)  Rolling Eyes

мисля, че якето е изчерпано и не е валидна вече 

Хм....Странно  Rolling Eyes Офертата ми е от преди няма и седмица  Thinking

Обаче мен сериозно ме тревожи липсващата ми поръчка от 29-ти  smile3511

# 425
  • София
Оф, купих го за 45 Е, а в момента е 40 Crazy. Не съм ползвала код, то така или иначе е доста намалено...

# 426
  • София
Някой може ли да ми каже каква е тази номерация? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22916604&a … documentid=222307

Не намирам нищо подобно от тяхната страница с размерите!

# 427
Явно няма да мога да намеря  код за безплатна доставка  Crossing Arms и ще пусна някой подарък. Колебая се между коледния елен, одеалото  27154 и хладилните чанти. Кой подарък си заслужава?

# 428
  • София
Оф, купих го за 45 Е, а в момента е 40 Crazy. Не съм ползвала код, то така или иначе е доста намалено...
А кой размер си вз  Hugе

# 429
  • varna
Някой може ли да ми каже каква е тази номерация? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22916604&a … documentid=222307

Не намирам нищо подобно от тяхната страница с размерите!
слез по надолу в тяхната таблица(която се намира по прозорчето  в което си избираш размера) и ще видиш размерите-под момчето с тениската и шортите са размерите на панталоните

# 430
  • varna
Е, не е истина, просто. Идва ми да ви удуша. Crossing Arms Бива ли да изпишете толкова страници от вчера  Crazy Не мога да ви изчета  Rolling Eyes

Да питам- имам оферта за подарък шушлеково яке, с коланче и качулка. Читаво ли е, ако го има някой? Защото смятам да се възползвам от тя оферта и да поръчам. Изглежда сладурско(на снимката..)  Rolling Eyes

мисля, че якето е изчерпано и не е валидна вече 

Хм....Странно  Rolling Eyes Офертата ми е от преди няма и седмица  Thinking

Обаче мен сериозно ме тревожи липсващата ми поръчка от 29-ти  smile3511

провери ли на митницата.моята поръчка от 29ти е взех на 07.11а е била там поне от 05.11

# 431
  • София
Аз пък преди малко се върнах от пощата.Искам да благодаря на Дуци за това цвят prune супер е още имам лот от полота за малкия,полата на волани и уреда за готвене на пара за микровълнова Laughing

http://www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches-femme-la-redoute … e&pagesize=16 - това е линка

Днес и аз взех поръчка от 7.11, там е това пуловерче - наистина е хубаво. Проблема е, че моята приятелка, която го поръча искаше черно, но е станало някакво объркване и са й пратили prune. Размера е 34/36 - ако някой се интересува да пише на лични!

А дали е по-разтеглива материята /плетката/  newsm78 .... и някакви размери ако е възможно също  Rolling Eyes

# 432
  • пловдив
Дължина 60 см подгръдна 47 см Peace и да плетката е разтеглива

# 433
  • София
А кой размер си вз  Hugе

40

# 434
  • Все на втория етаж
Искам да ви питам някой изпра ли вече детската пухинка от 5 евро?

Днес си получих поръчката от 07.11 , в нея беше пухинката за Алекс, розова и днес се овъртя с нея в калта.  Sad Досега нито аз, нито тя сме имали пухинки и незнам как да я изпера, страх ме е да не се сбие.

Поръчката ми от 30. 10 още я няма  Rolling Eyes , вече получих от 03. и от 07.

За подарък получих уреда за микровълнова. Ако някой ми обясни как да го изпробвам утре ще съм много благодарна. Simple Smile

Eiphnh , бих искала да те помоля за реални снимки отзад и отпред на поличката:

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-velours-enfant-prix-mini.aspx … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт