Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 654
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 405
и поръчката от 10-ти ми е на митницата, а тази от 30.10 никаква я няма още newsm78.

Гадни Български пощи, да фалират дано!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:03 от bejbi

# 406
Вече Петя, благодаря за снимките. Хубави са ти всичките покупки, най-много ми хареса панталона  Hug , а болерото не знам защо по-различно си го представях, но и то е хубаво. Със здраве да си ги носиш  Heart Eyes

# 407
Т.е. меря цялата су гръдна обиколка и чашката си е същата нали? Май нещо подобно се коментираше. Иначе по БГ номерацията съм 75Д
Aз карах по техните размери за бельо (от линка на 1ва стр), демек мерих обиколка под и на гърдите. Иначе съм 80-85 С, а ми залепна 100 Е .

# 408
  • София
Аз пък преди малко се върнах от пощата.Искам да благодаря на Дуци за това цвят prune супер е още имам лот от полота за малкия,полата на волани и уреда за готвене на пара за микровълнова Laughing

Може ли линк на това пуловерче  Hug

# 409
 PraynigВЧЕРА НАПРАВИХ ПОРЪЧКА НО СЛЕД ВКАРВАНЕТО НА КОДА ОТ КАРТАТА ОТ5 СТЪПКА МЕ ИЗПРАТИ НА2 КОШНИЦАТА МИ Е ПЪЛНА НЯМАМ Е-MAIL  newsm78 ДАЛИ МИ ЕПРИЕТА ПОРЪЧКАТА  ОТ СУТРИНТА ЧЕТА ПОСТ.НАМЕРИХ СИ ПРОБЛЕМА НО СЕ РАЗРЕШАВАШЕ НА ЛС МОГА И АЗ ДА ПОПИТАМ ТАМ НО НЕЗНАМ КОГА ЩЕ МИ ОТГОВОРИ А НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

# 410
Ето ме и мен, по-щастлива от вчера Grinning.

Преди малко от пощата си взех поръчките от 6-ти и 8-ми.
Имам следните неща:

- мантото е просто прекрасно! Само че определено е по-скоро кафяво, отколкото сиво. Много мекичко, подплатено - става за пролет/есен и топли зимни дни. Яко е!!!

[

Ако е удобно моля за реална снимка Praynig

# 411
Ако е удобно моля за реална снимка Praynig
И аз!

# 412
PraynigВЧЕРА НАПРАВИХ ПОРЪЧКА НО СЛЕД ВКАРВАНЕТО НА КОДА ОТ КАРТАТА ОТ5 СТЪПКА МЕ ИЗПРАТИ НА2 КОШНИЦАТА МИ Е ПЪЛНА НЯМАМ Е-MAIL  newsm78 ДАЛИ МИ ЕПРИЕТА ПОРЪЧКАТА  ОТ СУТРИНТА ЧЕТА ПОСТ.НАМЕРИХ СИ ПРОБЛЕМА НО СЕ РАЗРЕШАВАШЕ НА ЛС МОГА И АЗ ДА ПОПИТАМ ТАМ НО НЕЗНАМ КОГА ЩЕ МИ ОТГОВОРИ А НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Щом кошницата ти е пълна, значи поръчката ти не е приета. Вероятно имаш проблем с картата, с която плащаш  Peace Между другото, малко трудно се разбира от поста ти какво точно имаш предвид; все пак се надявам да съм била полезна  Peace

# 413
  • В една Дупка.
Nous avons bien recu voitre commande du 15.11. 2007. Vos articles commandes apparaitront bientot ci - dessous. - това е текст, който е над справката за направените от мен поръчки.Може ли някой да ми го преведе смислено. Пусках го на преводача, но ми превежда само " Вашата заповед е при нас....." после преведеното няма смисъл. Аз съм направила поръчката на 15.11., но нямам никакво потвърждение нито на мейла, нито на справката във сайта. От 19.11 имам още една поръчка, но с нея всичко е наред. Та въпроса ми е да правя ли отново поръчката от 15.11 или да чакам просто да си дойде. Картата не е моя, тъй че и от там нищо не мога да направя като справка. Мога , но след няколко дни. На някой от вас случвало ли се е подобно нещо?

# 414
27154 - plaid bayadere

Моля помогнете - преводачите нищо не превеждат  Praynig Praynig Praynig

Аз ползвах този код за предишната ми поръчка - пуснах търсене на bayadere в Гугъл - ами шарено, като черга, в такива цветове Mr. Green одеалце трябва да се очаква Wink

# 415
  • Пловдив
bubica2-3 пъти ми се е случвало и трябваше наново да си пускам поръчките.
Ако не са ти дръпнали и парите, значи не ти е валидна поръчката  Rolling Eyes

# 416
Аз пуснах сега поръчка и получих веднага е-майл за потвърждение. Явно нещо не е наред с твоята поръчка.

# 417
  • varna
27154 - plaid bayadere

Моля помогнете - преводачите нищо не превеждат  Praynig Praynig Praynig

Аз ползвах този код за предишната ми поръчка - пуснах търсене на bayadere в Гугъл - ами шарено, като черга, в такива цветове Mr. Green одеалце трябва да се очаква Wink
на предната страница има снимка-актуална

# 418
  • Пловдив
Аз пък преди малко се върнах от пощата.Искам да благодаря на Дуци за това цвят prune супер е още имам лот от полота за малкия,полата на волани и уреда за готвене на пара за микровълнова Laughing

http://www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches-femme-la-redoute … e&pagesize=16 - това е линка

Днес и аз взех поръчка от 7.11, там е това пуловерче - наистина е хубаво. Проблема е, че моята приятелка, която го поръча искаше черно, но е станало някакво объркване и са й пратили prune. Размера е 34/36 - ако някой се интересува да пише на лични!

# 419
  • В една Дупка.
Благодаря на отговорилите.  bouquet  Просто ме е страх, след ден, два да се оправят нещата и да ми се дублира поръчката. А аз вече съм напълнила кошницата със нещата от тогава. И прадставяте ли си след 20дни дубъл от всичко LaughingКакво ще ги правя  Joy

Общи условия

Активация на акаунт