Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 500
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 540
Може ли реална снимка на якето? Praynig
24252 е за 8/10 г. , ти с него ли пусна или с 24236, който е за 4/6 г. ?

Довечера, като се прибера от работа.
Да - с код за 4-6 г го пуснах

Ок, притесних се, че по-голямото става за твоето детенце, а какво остава за малкото... Whistling

chockolina , ще се радвам да видя и твойте снимки довечера.

# 541
75914 montre
идеи - записала съм си че сваля зелени цени но той ми даде подарък това
Какво означава  newsm78

4асовник

# 542
Някой ползвал ли е код 70513,  в смисъл жилетката подарък дали става? - http://picasaweb.google.com/pazaruvane/LaRedoute/photo#5120413121687327506

# 543
  • Пловдив
Някой ползвал ли е код 70513, смисъл жилетката подарък дали става?

Ако е черната жилетка - широка е и голяма - на мен ми беше огромна.... пък и не е кой знае какво

# 544
Искам да попитам работещите с френски език, става дума ето за тези чаршафи (и подобните де). Тъй като аз пак не разбрах, а и да остане като инфо за поколенията, какво значи:
Parure drap. - доколкото разбрах, това е долен чаршаф+1или 2 калъфки, в зависимост от размера?
Taie de traversin
Drap housse.
Parure couette.

# 545
Drap housse.
Parure couette.   за тези съм сигурна че ги има в първото мнение

# 546
Бубе, имаш ли подарък,?
може той да тежи и аз мислех 4е една поръ4ка е лека, а тя излезе 2,600 г заради подаръка Wink

А защо казваш 2,5 кг?
На митница отива вси4ко над 2 кг, не забравяй и опаковката Peace

Имам 3 чанти някакви. Уж естествена кожа. Ама дали тежат толкова много?  newsm78

А 2.5 килограма на мен ми бяха казали сякаш в митницата, ти сигурна ли си, че над 2 килограма отиват там?  Rolling Eyes

# 547
  • София
...Пуловера е страшно мек, чак ми е чудно как може някой да каже, че това бучкало.  newsm78 Според мен обаче ще се степа след пране...
Не се степва, стига да го переш на 30 градуса и с ниски обороти на центрофугата /аз ги свалих на 500/. Изсъхна доста бързо, въпреки това. Но пък на първо обличане направи топченца под мишниците - намирам го за нормално, има пилинг-машинки за тая цел.

# 548
  • В една Дупка.
А ако анулираш част от поръчката по телефона, как връщат парите? Имал ли е някой подобен проблем?

# 549
Имам 3 чанти някакви. Уж естествена кожа. Ама дали тежат толкова много?  newsm78

И ти ли се мина с тия чанти? Wink Laughing
Естествена кожа ама дръжки! Т.е. от естествена кожа са само дръжките им. и който ги е получил не е особено доволен досега. А аз също ги чакам.

# 550
Бубе, имаш ли подарък,?
може той да тежи и аз мислех 4е една поръ4ка е лека, а тя излезе 2,600 г заради подаръка Wink

А защо казваш 2,5 кг?

А 2.5 килограма на мен ми бяха казали сякаш в митницата, ти сигурна ли си, че над 2 килограма отиват там?  Rolling Eyes

Вчера си взех тези чанти (наистина са отвратителни  Sick) с 1 панталон и 1 жилетка от пощата - теглото беше 1.800  Peace

# 551
  • София
Аз да ви се оплача. Вчера запитах тук(на 21 стр) какво значи текста във "Суиви де команде", и избързах да направя същата поръчка. днес обаче , видях в сайта, че са направили старата. Т.е получи се дублаж. Много ме е яд, но какво да се прави.....а и сумата не е толкоз малка. Просто да знаете, че текста означава, че ще се изпълни по-късно поръчката.
Има ли някакъв начин да анулирам поръчката?
Прави ми впечатление, че докато поръчката е със статус "non factures", е възможно да бъдат анулирани отделните артикули. Какви ще бъдат последствията от един подобен опит обаче, не бих могла да кажа. Ако някой се е пробвал, нека бързо сподели.
Доколкото знам, парите се връщат с чекове, които можеш да осребриш в някоя банка тук, срещу съответната комисионна. Имам спомен обаче, че тези дни четох тук в темата постинг, който ме наведе на мисълта, че могат да върнат и по банковата сметка - вероятно става дума за отблокиране обаче, не за връщане, т. е. за транзакция.

# 552
Бубе, имаш ли подарък,?

А защо казваш 2,5 кг?

Аз така знам, 4е над 2 кг отиват на митница, нека и другите споделят, може аз да бъркам!
4антите тежат гаранция само те 1,5 кг поне!
Опаковка 300 гр хи4 да не и смятай!
Ох изнервих се от тази недошла поръ4ка, моля ако някоя мам ходи днес или утре на митница нека ми пише да я помоля да ми направи соправка, ще си платя, просто няма как да изляза от работа!
Мерси  bouquet

# 553
от това което не е обсъждано - много съм доволна от сакото и полата

тези са ок, но са тънки
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-cocoon.aspx?productid=324 … e&pagesize=16

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 15:33 от xai

# 554
  • София
от това което не е обсъждано - много съм доволна от сакото и полата

Може ли линк?  Praynig
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт