Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 523
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 525
  • In transit
Много свежи цветове, такива ли са в действителност? И тези пояснения не са ми ясни, това комплекти ли са направо  newsm78 В смисъл какво е Parure drap, Parure couette?

Поправка, видях пояснението отдлоу  Embarassed За който не знае като мен, ето- La parure drap 1 pers. : drap 180 x 290 + 1 taie 63 x 63. La parure drap 2 pers. : drap 240 x 300 + 2 taies 63 x 63. Pur coton.

Аз поръчах Parure couette а цвета е много свеж, цветовете са като на картинката. Сега ще чакам да се появат и пликовете.

# 526
  • София
Тази блуаз - някой май я беше взимал...
Може ли отзиви  Praynig

# 527
  • Плевен
Аз да ви се оплача. Вчера запитах тук(на 21 стр) какво значи текста във "Суиви де команде", и избързах да направя същата поръчка. днес обаче , видях в сайта, че са направили старата. Т.е получи се дублаж. Много ме е яд, но какво да се прави.....а и сумата не е толкоз малка. Просто да знаете, че текста означава, че ще се изпълни по-късно поръчката.
Има ли някакъв начин да анулирам поръчката?
Мисля че до 24 часа може,но по-добре бързо се свържи с тях.

# 528
Някой взел ли си е от тях  newsm78дали си отговарят на номера knitС нетърпение чакам да ги пуснат http://www.laredoute.fr/vente-bottes-prix-mini-fille.aspx?produc … e&pagesize=12

# 529
  • София
Запис  Simple Smile

# 530
Дойде ми лилавия пуловер. Първоначалоно като го отворих се разочаровах, но като го облякох ми заспа и вече съм влюбена в него Mr. Green 
Много е фин, на снимката изобщо не личи.

# 531
Някой получи ли вече детското яке - подарък с код 24252?

Аз!
Трябваше да е размер 4-6 г., но като го гледам ще стане и на щерката - 1.7 г. Иначе е сладурско, става и за момче и за момиче, но не е много дебело

Може ли реална снимка на якето? Praynig
24252 е за 8/10 г. , ти с него ли пусна или с 24236, който е за 4/6 г. ?

# 532
Дойде ми лилавия пуловер. Първоначалоно като го отворих се разочаровах, но като го облякох ми заспа и вече съм влюбена в него Mr. Green 
...

С поръчка от коя дата?  Crazy

# 533
  • Пловдив
Може ли реална снимка на якето? Praynig
24252 е за 8/10 г. , ти с него ли пусна или с 24236, който е за 4/6 г. ?

Довечера, като се прибера от работа.
Да - с код за 4-6 г го пуснах

Дуци сега последно долното поло ли получи или горното ажурено пуловерче   Blush Ако е горното, би ли дала линк  Praynig

# 534
Може ли да питам мамите, които поръчват р-р 94 за дечицата - колко са големи (ръст, кг, години..).. Че мойто диване вече 86 му е малко, ама се чудя 94 ли да взимам или 102 направо за догодина  newsm78 (сега е 13 кг, 89см, 1г.6м.)..

# 535
От 15-ти. От тогава чакам друг, но мисля, че ще дойде на митница. Това беше само в колет, защото ако помниш бях поръчала полото отдолу и после поръчах само това, но от другия си акаунт.

# 536
  • София
75914 montre
идеи - записала съм си че сваля зелени цени но той ми даде подарък това
Какво означава  newsm78

# 537
Хора, снимката е линк!
Плъзнете мишката отгоре, ако не стане на ръчичка, искайте линк Laughing

# 538
  • Варна
Много свежи цветове, такива ли са в действителност? И тези пояснения не са ми ясни, това комплекти ли са направо  newsm78 В смисъл какво е Parure drap, Parure couette?

Поправка, видях пояснението отдлоу  Embarassed За който не знае като мен, ето- La parure drap 1 pers. : drap 180 x 290 + 1 taie 63 x 63. La parure drap 2 pers. : drap 240 x 300 + 2 taies 63 x 63. Pur coton.

Аз поръчах Parure couette а цвета е много свеж, цветовете са като на картинката. Сега ще чакам да се появат и пликовете.

Аз си направих цял комплект от два - един Рarure drap и един Parure couette, стана идеално (с малко съшиване) за легло 160/200 - чаршаф, плик и две калъфки. Дори остана плат и направих юрганче за куклата на Мони. Mr. Green
Страхотно е, цветовете са същите - довечера мога да го снимам, в момента спим с тях.

# 539
А дали не са се загубили известията просто newsm78

Едва ли - ще е прекалено голямо съвпадение. Поне 5-6 сме в темата, които чакаме поръчки от периода 29.10 - 02.11.

Аз лично си мисля, че проблемът не е в нашия телевизор и дано съм права.

Фатален период, казваш... Rolling Eyes

Иначе на мен до сега известия не са ми се губили.... тъпото е, че първата поръчка(от 28-ми), която съдържа само два артикула си я получих, а тая дето е с повече неща (предимно за детето, от 29-ти), се бави  Confused На всичко отгоре ме съмнява да е на митницата, защото са детски дрешки и едва ли теглото минава 2.5 килограма  Rolling Eyes

Бубе, имаш ли подарък,?
може той да тежи и аз мислех 4е една поръ4ка е лека, а тя излезе 2,600 г заради подаръка Wink

А защо казваш 2,5 кг?
На митница отива вси4ко над 2 кг, не забравяй и опаковката Peace

Общи условия

Активация на акаунт