Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 556
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 435
Колетите със стока ви ги носят до дома куриери или директно от митницата ги взимате?

# 436
  • до морето
Искам да ви питам някой изпра ли вече детската пухинка от 5 евро?
Днес си получих поръчката от 07.11 , в нея беше пухинката за Алекс, розова и днес се овъртя с нея в калта.  Sad Досега нито аз, нито тя сме имали пухинки и незнам как да я изпера, страх ме е да не се сбие.

За подарък получих уреда за микровълнова. Ако някой ми обясни как да го изпробвам утре ще съм много благодарна. Simple Smile

Пухенката на малката вече два -три пъти я пера и не е мръднала  Peace ,пера на 40 градуса .

А за този уред и мен ме вълнува как се употребява ,че с френския хич ме няма  Embarassed

# 437
  • София
Колетите със стока ви ги носят до дома куриери или директно от митницата ги взимате?

За София и двата варианта може - както си избереш.

За куриер плащаш в зависимост от квартала - за Дружба ми взимат 5.60 транспорт + 20 ст. на кг. Няма такса за магазинаж когато избереш куриерските услуги Peace.

Иренка, ще я снимам утре с мантото заедно Peace.

# 438
  • Варна
Дължина 60 см подгръдна 47 см Peace и да плетката е разтеглива

А в ханша колко см е?

# 439
Някой може ли да ми каже каква е тази номерация? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22916604&a … documentid=222307

Не намирам нищо подобно от тяхната страница с размерите!

Pantalons, shorts, maillots de bain

T. de ceint. en cm       68/72    72/76    76/80    80/84    84/88    88/92
 Taille à commander       36       38          40          42      44        46

T. de ceint. en cm       92/96    96/100    100/104    104/108    108/112    112/116    116/120
 Taille à commander       48       50            52                54                56             58               60

Как не намираш? Мериш сантиметрите и отдолу е номера който да поръчаш.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 21:42 от Mamica

# 440
Е, не е истина, просто. Идва ми да ви удуша. Crossing Arms Бива ли да изпишете толкова страници от вчера  Crazy Не мога да ви изчета  Rolling Eyes

Да питам- имам оферта за подарък шушлеково яке, с коланче и качулка. Читаво ли е, ако го има някой? Защото смятам да се възползвам от тя оферта и да поръчам. Изглежда сладурско(на снимката..)  Rolling Eyes

мисля, че якето е изчерпано и не е валидна вече 

Хм....Странно  Rolling Eyes Офертата ми е от преди няма и седмица  Thinking

Обаче мен сериозно ме тревожи липсващата ми поръчка от 29-ти  smile3511

БУБА И АЗ СЕ ТРЕВОЖА, 4АКАМ ОТ 01.11 и ни вест ни кост още 2 дни и ще звъня нв ларедутата

# 441
Е, не е истина, просто. Идва ми да ви удуша. Crossing Arms Бива ли да изпишете толкова страници от вчера  Crazy Не мога да ви изчета  Rolling Eyes

Да питам- имам оферта за подарък шушлеково яке, с коланче и качулка. Читаво ли е, ако го има някой? Защото смятам да се възползвам от тя оферта и да поръчам. Изглежда сладурско(на снимката..)  Rolling Eyes

мисля, че якето е изчерпано и не е валидна вече 

Хм....Странно  Rolling Eyes Офертата ми е от преди няма и седмица  Thinking

Обаче мен сериозно ме тревожи липсващата ми поръчка от 29-ти  smile3511

БУБА И АЗ СЕ ТРЕВОЖА, 4АКАМ ОТ 01.11 и ни вест ни кост още 2 дни и ще звъня нв ларедутата

И те, ще те пратят нали се сещаш къде?

# 442
А дали не са се загубили известията просто newsm78

# 443
  • София

Едва ли - ще е прекалено голямо съвпадение. Поне 5-6 сме в темата, които чакаме поръчки от периода 29.10 - 02.11.

Аз лично си мисля, че проблемът не е в нашия телевизор и дано съм права.

# 444
  • Все на втория етаж

Едва ли - ще е прекалено голямо съвпадение. Поне 5-6 сме в темата, които чакаме поръчки от периода 29.10 - 02.11.

Да, аз съм от групата на чакащите. Днес изрично питах в пощата за друг ЛаРедутски пакет, нямаше. А съм 90 % сигурна, че пакета ми е за пощата, имам един панталон и един потник само с подарък чантите. Явно просто нещо франсетата са се насмели с тогавашните поръчки.
Не са минали 6 седмици / нали толкова беше  Rolling Eyes / да им пишем, така че ще си седим кротичко да си ги чакаме, друго няма какво да направим. Peace
А и нали започнаха да идват закъсняли от 27. 10. ако не се лъжа Чоча беше писала. Дано до петък да ни дойдат закъснялите поръчки. Hug
И ако някой междувременно получи веднага да се разпише.  Laughing

# 445

Да, аз съм от групата на чакащите. Днес изрично питах в пощата за друг ЛаРедутски пакет, нямаше. А съм 90 % сигурна, че пакета ми е за пощата, имам един панталон и един потник само с подарък чантите. Явно просто нещо франсетата са се насмели с тогавашните поръчки.
Бе насли стачкуваха нещо...
Сега, ще се въздържам от поръчки, защото подготвят стачка транспортсните работници.

# 446
  • varna
Някой може ли да ми каже каква е тази номерация? newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22916604&a … documentid=222307

Не намирам нищо подобно от тяхната страница с размерите!

Pantalons, shorts, maillots de bain

T. de ceint. en cm       68/72    72/76    76/80    80/84    84/88    88/92
 Taille à commander       36       38          40          42      44        46

T. de ceint. en cm       92/96    96/100    100/104    104/108    108/112    112/116    116/120
 Taille à commander       48       50            52                54                56             58               60

Как не намираш? Мериш сантиметрите и отдолу е номера който да поръчаш.
и аз тъй меря и на края 2 размера по голямо,та сега се чудя ко да го прая Peace

# 447
  • Все на втория етаж
Казаха ли нещо тази вечер по новините за тяхната стачка? Не е започнала още, нали?
Аз все още имам проблем с кредитната карта, мъжът ми днес е звънял цял ден в ПИБ и никой не му е вдигнал или заето давало.
Утре пак ще звъни, а други ден вероятно ще ме убие  Mr. Green , тъй като съм инициатор на всичките му разправии с кредитни карти.

Но ако утре я оправят съм се подготвила да прасна две поръчки... Crazy

# 448
  • София
Не ми говори. Днес 3 пъти говорих с тях. Не били осчетоводени, а сега ми задържат 300 лева в картата щото хем са блокирани, хем са и изплатени. И как от 3 поръчки, само една не се осчетоводи навреме?!!

# 449
Не ми говори. Днес 3 пъти говорих с тях. Не били осчетоводени, а сега ми задържат 300 лева в картата щото хем са блокирани, хем са и изплатени. И как от 3 поръчки, само една не се осчетоводи навреме?!!

Значи проблемът при теб е в банката, така ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт