Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 478
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Значи, че първо ги блокират и още са ти в картата, но не можеш да ги теглиш. След време си ги теглят. Блокирането става автоматично в момента на пускане на поръчката.

# 631
Ок, разбрах.
Благодаря ви, Теди, 450 за бързите отговори.  Hug

# 632
твоите са блокирани а мой те изтеглени и поръчка няма да има ми казват

# 633
  • София
Аз на 13ти пуснах с този код 2 поръчки от 2 акаунта  newsm78

# 634
  • Варна
Мерси момичета, ще го мисля още малко. Thinking

И аз ползвах на 14-ти код 64084, всичко си е нормално към момента, нямам никакви извънредни съобщения.

# 635
  • София
твоите са блокирани а мой те изтеглени и поръчка няма да има ми казват
Този код освен безплатната доставка намаляваше ли ти тениската? Чудно ми е те имат ли право да задържат така пари? Ако смятат, че тя е направила престъпление може ли те да раздават правосъдие? Не е ли подсъдно това?  newsm78 И в тази връзка тук 99 % от нас пускат кодове за подаръци, които не са им пращани лично. На всички ли ще задържат парите?

# 636
  • Sofia
Мерси момичета, ще го мисля още малко. Thinking

И аз ползвах на 14-ти код 64084, всичко си е нормално към момента, нямам никакви извънредни съобщения.

Флаш, да не те разколебавам, но аз поръчах една мъжка блуза с такава номерация на Levi's имаше до 6-ца и я взех като най-голяма. Блузата се оказа чист Л размер при все че на етикета освен 6-ца пишеше и XXL. А тази която си дала като линк е даже и до 4-ка, предполагам обаче че на различните марки номерата също се различават.

# 637
  • Варна
Мерси Валерия, то аз съм си достатъчно разколебана:-))
Щеше ми се да му поръчам нещо подобно, изглежда дебело и различно от тези по магазините тук. За сина ми...обикаля от сума време и все не си харесва, а и иде Коледа, после има рожден ден - 18 години - идея нямам какво ще му купувам.  ooooh!
Пък за това специално каза 'Става' след един поглед... ама ще си обикалям май по варненските магазини да търся. Wink

# 638
Да се запиша в темичката  Hug

# 639
  • Варна
Ето реална снимка на чаршафите - по средата се вижда къде съм ги съшила:

Този код 64084 и аз съм го ползвала, даже май от двата акаунта, нямах проблем с поръчките. rouslana, да не би с намалението да е станала под 10 евро стойността на поръчката ти?

# 640
олеее, страхотни са, за 140х190 легло какво трябва да си поръчам, че си поръчах предния път един чаршаф дето го сгъвам на две, за да го постела, пък къс идва
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-morgan-pour-taillissim … e&pagesize=16
за това да питам- номерацията му ми прилича повече на нашата, или греша  Flutter

# 641
Много се извинявам, но къде точно в сайта мога да видя статуса на поръчката. В първия пост и линка към сайта не успях да видя, но може да съм пропуснала и заради късния час Embarassed

# 642
Останало е за поколенията, но поколението не чете   Peace 
(от първа страница)
Виновата! Признавам, в началото изчетох актуалната, както и предишната тема (вкл. първите страници). И направих първата си поръчка само с един въпрос. Лошото е, че тогава изобщо не съм си представяла, че ще тръгна да си купувам и чаршафи,  та прочетеното за тях ми е минало покрай ушите. Не съм си представяла също и че ще спамя коя да е тема. Извинете! Embarassed

# 643
  • Варна
mini_79, единичния чаршаф от тоя комплект е достатъчен за легло 160/200 - мисля, че размерите му бяха 180/290  Crazy, понеже нямаше наличен моя размер за плик, се наложи да поръчам по-малкия - 140/200 и да го снаждам.

# 644
  • София
A това кой номер е и колко е годишно За подарък е и немога да преценя Rolling Eyes

Номер 102, което отговаря на сантиметрите/височината на детето, не на възрастта му Naughty. Иначе Йоанна е на 4г.

Общи условия

Активация на акаунт