Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 496
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 570
Получих си поръчката от 4-ти и нещо не съм доволна никак Sad.

- така дискутираните ботуши, които взех за майка ми - 40 номер се оказаха много странно направени - нямат цип, а са тесни. Та тя след половинчасов опит да си напъха крака, така и не успя Crazy. Сега ще търсим дълга обувалка да видим дали ще стане... Иначе като дизайн са супер сладки, но уви това не стига!

Детската пухенка ми е тясна в Д-то Blush, но няма да я продавам, защото все още си имам 8кг от бременността, та се надявам следващата зима да ми стане...

Полата на воланите си поръчах и в черно. Бродерията някак изпъква прекалено много и изобщо тази "цвят табак" е в пъти по-хубава.

Единствено спалното чувалче подарък е готино, но пък ми се струва тъничко...
Май се е из4ерпал този подарък СПАЛНИЯТ 4УВАЛ, но ако решиш да го продадеш, ще 4акам ли4но понеже аз исках подобно
  bouquet

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 16:46 от mama Bobo

# 571
Някой ползвал ли е код 70513, смисъл жилетката подарък дали става?

Ако е черната жилетка - широка е и голяма - на мен ми беше огромна.... пък и не е кой знае какво

Да,и на мен ми е голяма.Но зависи на кого ще я подаряваш (за свекървата например става Mr. Green)

# 572
Да,и на мен ми е голяма.Но зависи на кого ще я подаряваш (за свекървата например става Mr. Green)

майка ми си я хареса и е нейният размер - 42/44.

# 573
...........................

couette - олекотена завивка или одеяло
taie de traversin - калъфка за декоративна възглавница
taie d'oreiller - калъфка за въглавница
housse d'oreiller - плик за възглавница

Останало е за поколенията, но поколението не чете   Peace 
(от първа страница)
Айде стига де. 100 пъти. Бах мааму. Ми като някой не си прави труда да изчете поне 1-ва страница, какво им се връзваш. Оставяш го да пасе и толкоз. То бива неуважение, то бива, ама....
Също откачам като видя " момичета какво е... еди кво си" . После нвкой будала като мен- гугъл, речници.....- отговори. " ааа да бе как не питах гугъла. Или пък и на мен така ми каза, ама аз да съм сигурна" Баси спама, баси чудото.

# 574
  • Все на втория етаж
Днес най- накрая си взех поръчката от 30. 10. Потник, памучен, бял с капси, 34 номер, мислех, че ще ми е малък - заспа ми и ми харесва.
Панталон, бял, 36 номер и той ми лепна, харесва ми, но на мен стои ужасно, гъза ми става троен  Blush
Подарък чантите, ужасно грозни са, но пък Алекс така им се зарадва ... Mr. Green Ще идат в кофата.

Сега чакам две поръчки от 12.11 , и една от 16. 11 , струва ми се рано за тях, но Дуци , с поръчката от 15. 11 направо ме уби.
Явно това ми е щастливата седмица. Crazy

Eiphnh , обеща ми снимки на поличката - отпред и отзад  Embarassed Колебая се да я поръчвам и затова съм така настоятелна.

# 575

Eiphnh , обеща ми снимки на поличката - отпред и отзад  Embarassed Колебая се да я поръчвам и затова съм така настоятелна.
Дънковата ли? Защото, ако тя и видя още веднъж линк, ще се гръмна!

# 576
след колко време ви отговарят на писмата,писах им преди 2 дни за грешката в поръчката ми и още няма отговор или трябва да съм по настоятелна Close

# 577
след колко време ви отговарят на писмата,писах им преди 2 дни за грешката в поръчката ми и още няма отговор или трябва да съм по настоятелна Close
Ако говориш за грешка в номера, цвят или артикул- хич няма да ти отговорят. НЕ ОТГОВАРЯТ.

# 578
Ако говориш за грешка в номера, цвят или артикул- хич няма да ти отговорят. НЕ ОТГОВАРЯТ.

е хубава работа, да вместо мъжка фанела ми пратида дамска риза  #Cussing out тяхна грешка е

# 579

майка ми си я хареса и е нейният размер - 42/44.
Шегата настрана,не е лоша жилетката - все пак е подарък:peace:
На мен обаче са ми пратили 46/48 по погрешка Sad
Ако някой я иска...

# 580
  • Все на втория етаж

Дънковата ли? Защото, ако тя и видя още веднъж линк, ще се гръмна!

Не, не дънковата, спокойно, не съм толкова нагла  Mr. Green А и дънковата я видях в събота на живо върху Дуци и Фантичка. Нея я чакам в поръчката ми от 16.
Става въпрос за детска розова с бродерии. Тамън кажи каква е материята, на джинс ми прилича. Thinking

# 581
мацки,днес открих магазин в който продават дрехи с марка ла редут цьк  цьк
може и да не откривам аз топлата вода,но реших да споделя Peace

# 582
  • София
мацки,днес открих магазин в който продават дрехи с марка ла редут цьк  цьк
може и да не откривам аз топлата вода,но реших да споделя Peace

Да не е на ъгъла на "Ангел Кънчев" и "Неофит Рилски"? Защото там има.

# 583
забравих да кажа /напиша/ че не сьм от софия,от благоевград сьм и блузката я купих 5 лева.

# 584
Получих си поръчката от 4-ти и нещо не съм доволна никак Sad.

- така дискутираните ботуши, които взех за майка ми - 40 номер се оказаха много странно направени - нямат цип, а са тесни. Та тя след половинчасов опит да си напъха крака, така и не успя Crazy. Сега ще търсим дълга обувалка да видим дали ще стане... Иначе като дизайн са супер сладки, но уви това не стига!

Няма ли да стане да ги занесете на обущар и да им сложат по един цип?

Общи условия

Активация на акаунт