Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 746
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дойде ми лилавия пуловер. Първоначалоно като го отворих се разочаровах, но като го облякох ми заспа и вече съм влюбена в него Mr. Green 
Много е фин, на снимката изобщо не личи.

Нещо не можах да разбера посочения линк за полото или за пуловерчето над него е  newsm78

# 586
Дуци, много е яко пуловерчето  Crazy

# 587
И ти ли го получи?

# 588
А, не за твоето казвам, аз мисля обаче сега да си го поръчам, щом и ти казваш че е хубаво. Ти лилаво ли взе? Имам спомен, че черно беше писала, ама не съм сигурна.

# 589
  • Варна
И ти ли го получи?

а блузката отдолу, втрви ли с половерчето, защото и другите цветове са снимани с някакви блузки?

# 590
Първо поръчах черно, но се оказа, че е поло. След това лилав пуловер поръчах, но той розовее, не е като на снимката. Ще си ги нося в комплект, както е дадено, без това се прецаках Laughing

# 591
Имам 3 чанти някакви. Уж естествена кожа. Ама дали тежат толкова много?  newsm78

И ти ли се мина с тия чанти? Wink Laughing
Естествена кожа ама дръжки! Т.е. от естествена кожа са само дръжките им. и който ги е получил не е особено доволен досега. А аз също ги чакам.

Ау, минах се, казвате  ooooh! Голяма съм патица. Ами така е като се радвам на дете пред Коледна елха на тия подаръци, пък те май ни пробутват изостаналите си боклуци  Crossing Arms А така хубаво изглеждаха на картинката  Tired

Все пак ще намеря на кого да ги подаря(ако ги хареса, де)

Аз ще взема да се занеса утре до митницата(ако има на кого да си оставя детето  Rolling Eyes) да питам дали пък няма нещо за мен. Но ме съмнява. До сега винаги съм си получавала известията, но кой знае..Ще проверя за всеки случай, да бъде пълно разочарованието ми, че наистина ми го няма колета  Cry

# 592
Моля, дайте съвет: чудя се дали да си поръчам от детската пухенка и за мен, но моля тези, дето я имат да си кажат мнението: висока съм 173 см, слаба, дънки нося 26-27 номер. Дали 162 ще ми стане, в смисъл в раменете опънато ли стои, че не мога да си представя..За ръкавите знам, че ще са малко къси, но аз имам пухенка, която е детски размер / за 14 г/ и ми става, само леко ръкавите са къси..

# 593
  • София
Някой взел ли си е от тях  newsm78дали си отговарят на номера knitС нетърпение чакам да ги пуснат http://www.laredoute.fr/vente-bottes-prix-mini-fille.aspx?produc … e&pagesize=12
Аз ги получих вчера,кафяви.Не са лоши отговарят си на номера,само кафявото е малко по-тъмно от снимката.Сега виждам,че пак са свършили ,а ги поръчах на 11.11

Пробвах една 162 и ми заспа и аз съм твойте мерки,не са къси ръкавите и не е тясна в раменете,поръчах си пруне -много приятен тъмно лилав

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 19:28 от Cash

# 594
И на мен ми пристигна поръчката от 31.10
На Стефания- комплект шапка и шал страхотен е   Heart Eyes супер съм доволна, една мама от тук ми даде паричките да й го поръчам да й направи подарък
/манекеката ми малко разревана, ама леко е чувствителна, че днес й пробих ушите  Heart Eyes/
Едни маратонки за наш познат, които ако някой си спомня ми бяха пратили 44.5 номер, вместо 41- този път са точни, тези маратонки специално тук в СЗ в магазина на Найк са 270 лева  Crazy
И подарък да не се мина случайно- комплект за вино, вече е наречен за коледен падрък на свекъра  Flutter

# 595
Мини, манекенката е много сладка, пу пу Heart Eyes

# 596
  • Все на втория етаж
Мини, манекенката е много сладка, пу пу Heart Eyes

М, да, страхотна е. Flutter
А кой номер поръча, разтяга ли се шапката?
И на мен ми хареса, но гледам, че 53 обиколка е изчерпана.

# 597
Айде стига де. 100 пъти. Бах мааму. Ми като някой не си прави труда да изчете поне 1-ва страница, какво им се връзваш. Оставяш го да пасе и толкоз. То бива неуважение, то бива, ама....
Също откачам като видя " момичета какво е... еди кво си" . После нвкой будала като мен- гугъл, речници.....- отговори. " ааа да бе как не питах гугъла. Или пък и на мен така ми каза, ама аз да съм сигурна" Баси спама, баси чудото.

Днес съм добра  Hug

# 598
Някой си беше взел тази чанта, може ли да я снима, много ли лачена изглежда, от тънка кожа ли е, с две думи става ли?
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?

Аз я имам тази чанта, но не мога да я снимам, защото не ми работи апарата. Не, не изглежда лачена, дори стои доста матова. Огромна е, но няма нито една преграда вътре. Само един джоб за мобилен телефон и още един с цип, който аз използвам за документите на колата.

# 599
Blush мерси за комплиментите, размера е 48 и за сега малко й е голяма шапката- е, не се изхлузва, но се върти, не е плътно по главичката, добре че съм нацелила, хич си нямах на идея кой номер да поръчам, Иренка- не ми ли отговаря ти като питах за номерацията?

Общи условия

Активация на акаунт