Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 780
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За ботушите - не успяхме да купим обувалка днес, та ще пиша дали има развитие утре Mr. Green. Иначе и ние мислихме опцията за слагане на малък цип по средата - тогава със сигурност ще станат, но трябва да питаме обущаря дали е постижимо. Иначе майка ми не е с дебел крак, но не е и с тънък - среден. Бе нищо не им е пречило да сложат един цип, много ме е яд...

Мама бобо, нямам намерение да продавам чувалчето Peace.

Иренка, много съжалявам за снимките, ама моя мъж днес отиде в командировка и ми взе апарата Crazy. Сега обмислям вариант как да ти покажа полата. Мода да ти обясня много подробно как изглежда, също така ще се опитам да направя снапшот с уеб камерата и ще ти пиша на лични.

# 601
  • Все на втория етаж
mini_79 , не съм ти отговаряла аз. Гледах ги преди в сайта, но се отказах, сега като ги видях на снимка и на манекен, много ми хареса комплекта, но 53 няма. Confused

Eiphnh , няма нищо. Кажи ми само каква е материята, хубава ли е бродерията и отзад как е? Има ли джобчета?

# 602
  • Пловдив
За ботушите - не успяхме да купим обувалка днес, та ще пиша дали има развитие утре Mr. Green. Иначе и ние мислихме опцията за слагане на малък цип по средата - тогава със сигурност ще станат, но трябва да питаме обущаря дали е постижимо. Иначе майка ми не е с дебел крак, но не е и с тънък - среден. Бе нищо не им е пречило да сложат един цип, много ме е яд...

Мама бобо, нямам намерение да продавам чувалчето Peace.

Иренка, много съжалявам за снимките, ама моя мъж днес отиде в командировка и ми взе апарата Crazy. Сега обмислям вариант как да ти покажа полата. Мода да ти обясня много подробно как изглежда, също така ще се опитам да направя снапшот с уеб камерата и ще ти пиша на лични.

а кои номер носи майката?и дали сте взели същия номер или един по-голям?
 благодаря.
питам ,защото и аз съм ги сложила в кошницата(хубаво е,че нямам още карта и мога да поправя грешката,ако не ми станат )

# 603
# 604
mini_79 , не съм ти отговаряла аз. Гледах ги преди в сайта, но се отказах, сега като ги видях на снимка и на манекен, много ми хареса комплекта, но 53 няма. Confused

Ами цикламеното не ти ли харесва, според мен защото много си заслужава комплекта- в Премама такъв плетен шал само е 15 лева, шапката и тя там някъде, на всичкото отгоре тук зареждат малко бройки и като отидох да купувам на Стефания не беше останало нищо. Сега съм в чуденка за едни тюркоазени ръкавици- ама като нямам с какво да ги комбинирам  ooooh! пък и в Редут не намирам такива, каквито искам да й взема

# 605
  • София
а кои номер носи майката?и дали сте взели същия номер или един по-голям?
 благодаря.
питам ,защото и аз съм ги сложила в кошницата(хубаво е,че нямам още карта и мога да поправя грешката,ако не ми станат )
Ами носи си 40-ти номер. Може би ако се вземат 1 номер по-големи да е ок, но не знам дали тогава няма да са големи в ходилата...

Иренка, ще ти пиша на лични, да не товарим темата.

# 606
вижте какво са ми пратили като ползвах кода за безплатна доставка а в сайта ми пише че порачката ми е a doimicile,вече и ако са ми я анулирали как точно ще м върнат парите за нея

Your last order of a tee shirt 767 0842 size 46 has been cancelled and your credit card has not been charged for it. You used a sepcial offer code 64084 of 20 EUR which has not been sent by our marketing department. If you maintain your order thank you to remake it online which is secured because I do not have the coordinates of your credit card.

Best regards.

# 607
леле кога направи поръчка и ти го пратиха????????

някоя Варненска мама утре има ли път към митницата, да помоля да провери дали имам пратка, много ще черпя Praynig  bouquet  bouquet

# 608
  • Пловдив
Пускам реална снимка на този пуловер, въпреки че цвета не е съвсем като истинския.
В действителност е по-розово лилавеещо.... Mr. Green /ако мога да го обясня така/! Едно към едно е като евтиното болерото!

Пуловерчето си намери вече нов собственик! Peace

# 609
вижте какво са ми пратили като ползвах кода за безплатна доставка а в сайта ми пише че порачката ми е a doimicile,вече и ако са ми я анулирали как точно ще м върнат парите за нея

Your last order of a tee shirt 767 0842 size 46 has been cancelled and your credit card has not been charged for it. You used a sepcial offer code 64084 of 20 EUR which has not been sent by our marketing department. If you maintain your order thank you to remake it online which is secured because I do not have the coordinates of your credit card.

Best regards.

От коя дата ти е поръчката?

# 610

Best regards.

За колко ти беше поръчката и за какво е кода?

# 611
за безплатна доставка е кода, чакайте да видя аз дали го пробвах... леле случвало ли се е досега?

# 612
за безплатна доставка е кода, чакайте да видя аз дали го пробвах... леле случвало ли се е досега?

Аз съм го ползвала, пратката дори е в пощата вече, но от 3 дни все нямам време да отида да си я взема и да видя дали всичко е Ок.

# 613
на 19и направи поръчката, но парите още ги ивждам в картата, не са мърдали, ако ги блокират аз спирам да ги виждам те после си ги теглят... обаче кода беше там като отворя да видя поръчката нали

# 614
  • на пистата
охооо този код съм го ползвала преди 3 месеца,дрехи вече даже ги скъсах Joy

Общи условия

Активация на акаунт