Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 493
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 735
Има ли някоя от вас, която не е получила все още поръчка от 6.11.? Аз имам една такава и вече се притеснявам... newsm78

Аз моята я взех в понеделник.
И един хубав памучен пуловер. Туркоазен взех, е не това си представях, но мъжът ми си го харесва.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond-edeis.aspx?productid … e&pagesize=12

Този пуловер, може ли реална снимка, ако ти е възможно!?
чакам го тези дни този пуловер и ако никой не даде снимки аз ще снимам

Разочарована съм от този пуловер, много е тънък. Моят мъж е много висок, ръкавите са му добре, но му е леко къс. Каза през зъби, че все пак ще го носи.

поръчах за мъжа на сестра ми този пуловер и е много хубав зелен цвят и му стои перфектно въпреки височината му

# 736
И един хубав памучен пуловер. Туркоазен взех, е не това си представях, но мъжът ми си го харесва.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond-edeis.aspx?productid … e&pagesize=12

Този пуловер, може ли реална снимка, ако ти е възможно!?
Ще се опитам утре да го снимам и ще пусна снимки. В уговорката, че тоя цвят аз лично не го удобрявам, като бебешко синьо е и се губи ефекта на пуловера. Иначе е достатъчно плътен за памучен пуловер. Ще докладвам как ще се държи при прането.

# 737
  • Ку-куландия
Момичета имам две покани това намаление http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagenam … 456RN045747920456  мога да пращам и аз. Който иска да свирка.

# 738
  • София
Прибирам се преди малко и какво да видя до врата..търкаля се бележка от пощата
Поглеждам - малък пакет от Франция - поръчката ми е от 16.11 а клеймото на бележката от 21.11 Shocked Shocked Shocked
Не мойе да бъде!!!
Утре отивам да проверя Praynig
Редактирам се - поръчката е от 13.11

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 19:50 от Maria D

# 739
  • София
Снощи направих поръчка,но още не са ми изпратили потвърдителен емейл.Възможно ли е аз да не съм направила нещо както трябва или понякога не изпращат потвърдителните емейли веднага?
И аз имах подобен случай. Бъга се сайтът. Писах им, отговориха ми - имали технически проблеми тогава, но са приели поръчката и са дръпнали парите. Изчакай няколко дни и ако искаш, също им пиши.
Пропуснах да ви кажа, че вече и аз срещнах дрехи с редутска марка тук - в ХИТ снощи видях панталони, на които нагло бяха сложени етикети "Произведено за Квеле".

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 20:28 от Karimma

# 740
Чисто информативно, за поръчка от 12.11 парите са дръпнати на 16.11. А за поръчка от 16.11 парите дръпнха вчера - 21.11  Peace
Щом имат да взимат - вече не им се къхаря кога ще го направят - колкото по-късно, толкова по-добре за мен!

# 741
  • София-Лагера
Прибирам се преди малко и какво да видя до врата..търкаля се бележка от пощата
Поглеждам - малък пакет от Франция - поръчката ми е от 16.11 а клеймото на бележката от 21.11 Shocked Shocked Shocked
Не мойе да бъде!!!
Утре отивам да проверя Praynig
Редактирам се - поръчката е от 13.11
И на мен от 14 Shocked

# 742
стига сте де, ми нашите от 9и? и аз чакам от 16и, да не дойде преди другата?

# 743
И аз чакам от 14 и 16ти.. Да видим коя кога ще дойде  Crazy

# 744
  • varna
ох ще умра от смях с теб Joy нали ти казах да отидеш до митницата-аз съм не 100% ами 1000% че са там,мойте ги взех вторник без да си чакам известието,а то дойде на другия ден Peace
сега смятам да отида за поръчките от 13.11 и 16.11 щом на момичетата от софия им са дошли и нашите ще са Simple Smile

# 745
ох ще умра от смях с теб Joy нали ти казах да отидеш до митницата-аз съм не 100% ами 1000% че са там,мойте ги взех вторник без да си чакам известието,а то дойде на другия ден Peace
сега смятам да отида за поръчките от 13.11 и 16.11 щом на момичетата от софия им са дошли и нашите ще са Simple Smile

ма вери найс дес звъня и провери, няма ми я моята, аз затова Blush

# 746
А за какво им е номера на кредитната карта и секюрити кода, след като поръчката ще се плаща с чека? newsm78

Desex, aко поръчката надвишава стойността на чека - да изтеглят разликата. Wink (такси, опаковки, доставки)
Интересно, как седи въпроса с кодовете и намаленията. Като пристигне писмото с чека при тях, може вече да няма намаление или налични рамери newsm78

Вижда ми се доста рисковано да пратя по пощата номера на кредитната карта и секюрити кода, а ако писмото се загуби!? Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 22:02 от Boshi-Moshi

# 747

ходих на място, проверява пред мен мъжа
каза, че от Франция се бавят колетите "заради размириците", цитирам буквално

Вижда ми се доста рисковано да пратя по пощата номера на кредитната карта и секюрити кода, а ако писмото се загуби!? Mr. Green
и на мен. със сигурност не бих им писала секюрити кода, а само номера и уговорката да се свържат с мен по имейл да им го дам
аз вече върнах така едни обувки, като писах че искам за тях други, трябваше да се доплаща 7Е и им писах да се свържат с мен като им пристигне колета, те казаха о.к., но чакам още, не знам какво ще се получи

# 748
  • varna

незнам ти поръчва ли си нещо съмнително Wink за да се бави толкова-моята поръчка от 9ти са е пуснали на 12ти от там-с такава дата беше,по добре е ти на място да отидеш и да направиш справка ,че там са  и малко недоскив,защото моята поръчка от 6ти ( нали се подписваш като си вземаш поръчката срещу името и слушителката ми вика " а вие нали сте си взели другата поръчка "и гледам някой друг се подписал срещу моето име  #Crazyпочнах да си мисля как са ми дали пратката на някой друг и как трябва да го търся Shocked-добре че само се беше подписал на моето име ,а не му бяха дали моята пратка Praynig

# 749
бе аз за пощите роман мога да напиша, отивам тука до нашия клон, имам някакво известие че имам писмо, а не чакам, и нямам, сигурна съм, при което ми написано само първото име и онези 30мин търсиха и нямаше нищо Shocked а съм в Кайсиева чак и не ми се ходи до митницата, затов амоля за проверки, ще чакам, ако не поне с едно ходене ще взема двете, като ще взема да пускам по 5 поръчки само и само да идват тука Joy

Общи условия

Активация на акаунт