Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 463
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 810
# 811
Persia
Благодаря ти

# 812
Записвам се да се информирам.

# 813
Записвам се да се информирам.

По- добре недей, че после няма отърване  Crazy

# 814
Моля помагаите -къде мога да видя поръчките който съм пускала в саита на ларедута?
Че съм толкова зле...ужас...май пуснах една поръчка 4пъти...като 3пъти с гръцка карта и сега не мога да проверя дали са ми дръпнати парите от нея...

# 815
  • София
Моля помагаите -къде мога да видя поръчките който съм пускала в саита на ларедута?
Че съм толкова зле...ужас...май пуснах една поръчка 4пъти...като 3пъти с гръцка карта и сега не мога да проверя дали са ми дръпнати парите от нея...
точно под логото на Ларедута пише Suivi de commande. Там ти е описана поръчката, но ако са няколко първата стрелка отдолу. Там са поръчките по дати и като кликнеш на датата виждаш цялата поръчка.

# 816
450 Благодаря ти само веднъж съм я била пуснала   ooooh!
А иначе нали не е проблем да се поръчва и с гръцка карта?

# 817
бреее, чак пък 74
Стефи беше 7700 на 7 месеца идеално й паснаха 67 номер от редут, още си ги носи блузките и една жилетка с този номер

мини зависи от марката едни безшевни пола поръчах на Стела  74 ама и късеят отпреди един месец,ама тя си е малко макарон де слаба пък дълга

# 818
Някой беше поръчал тази къщичка, дали я получи вече, да каже как е?

# 819
мда бе бимбич, ама дебела не значи задължително висока
онагледявам

- блузка от Редут 67
- жилетка от Редут 67

# 820
  • София
Вчера получих нещата от мъжкото намаление - много ми харесват, но ще дам подробен отчет в неделя като се върне половинката и ги премери.

Бях пуснала покривалото за легло за подарък, но са ми пратили 3-те чанти. Е, няма такава грозотия просто Sick. Евентуално средната би могла да се ползва за несесер, но пък няма цип Crazy. Бе с 2 думи - кошмарни са!

# 821
  • Sofia
very nice Танчето я беше поръчвала,ама май я продаде

# 822
Е, ся може ли такова нещо, ми кажете???
Един и същи код за подарък в единия ми акаунт ми дава, че подарът ще е наличен след 2 седмици, в другия ми акаунт си го приема без проблем!!!

# 823
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-velours-fille-okaou.asp … e&pagesize=16

тия панталонки май са три четвърти, някой поръчвал ли е , как са ?

# 824
  • Карлово
Имам бележка за поръчката от 13-ти, но е малка, само 900 грама. Обаче като не е пощальона на Намейка Mr. Green да ми я донесе вкъщи, ще чакам до понеделник

Общи условия

Активация на акаунт